Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

laba diena mergaites, ar tesingos mano zinios 4u.gif

siuo metu esu vaiko prieziuros atostoge , joms pasibaigus, realiai kaip ir nebeturiu kur gryst, t.y. pagal tam tikras aplinkybes, gryzus iskart rasysiu prasyma del isejimo is darbo (firma nebankrotavus, bet algos veluoja po puse metu, dirbanciu beveik nebelike, imone laukia kol visi darbuotojais savo noru pabegs), stoju i birza..bet gaunu invalidumo pasalpa +- apie 600 lt, ar yra tikimybes, kad kol susirasiu nauja darbeli, as kazka gausiu is DB?nes mano ziniomis dvejos pasalpos negali but mokamos, tiksliau DB gales moketi kazkaip tik skirtuma kaip pvz:DB birza priskaiciuotu pasalpa 700 lt, mano invalidumas 600, to pasekoje DB primoketu iki pilnos laimes tik 100 lt, nusisneku ar nelabai, aciu kas apsvies 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Reikia klausti kitoje temoje: http://www.supermama...hp?showforum=64

Ši tema - dirbantiems LDB mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2014 05 08, 14:08)
Reikia klausti kitoje temoje: http://www.supermama...hp?showforum=64

Ši tema - dirbantiems LDB  mirksiukas.gif

oi atsiprasau, einu ten cekavintis blush2.gif dekui uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios dirbate darbo birzoje, reikia konsultacijos, parasykite i az. 4u.gif
Papildyta:
jei stovi darbo birzoje ir noretum pakeisti savo tarpininke, galiu iseiti is darbo birzos ir vel stoti naujai ar kaip reikia tokiu atveju elgtis?
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali trumpai pakonsultuoti?

Man suėjo 24 metai, ir noriu užsiregistruoti darbo biržoje. Esu dieninių studijų studentė. Šią vasarą dirbu užsienyje. Klausimas: ar darbo birža mato, jog oficialiai dirbu užsienyje iki rugpjūčio 31? Ar nuo to, kad dirbu, man geriau ar blogiau (gauti pašalpą)? Jei įskaityti tą laiką, kurį dirbau užsienyje, turiu apie pusantrų metų darbo stažo.
Atsakyti
QUOTE(pavasario_lietus @ 2015 08 10, 16:28)
Sveiki, gal kas gali trumpai pakonsultuoti?

Man suėjo 24 metai, ir noriu užsiregistruoti darbo biržoje. Esu dieninių studijų studentė. Šią vasarą dirbu užsienyje. Klausimas: ar darbo birža mato, jog oficialiai dirbu užsienyje iki rugpjūčio 31? Ar nuo to, kad dirbu, man geriau ar blogiau (gauti pašalpą)? Jei įskaityti tą laiką, kurį dirbau užsienyje, turiu apie pusantrų metų darbo stažo.

Siūlau klaust čia 4u.gif
Atsakyti
merginos birzos tarpininke ssake rikslauso ismoka is birzos (sodros), kada ji yra mokama kuria menesio diena? jei nuo sliepos registruota darbo birzoje ir uz liepa dar negavau tai rugpjucio men gausiu uz abu menesiu : liepa ir rugpjuti ?
Atsakyti