Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

o gal yra uzsiregistravusiu, kaip jums konsultantes g.gif .

Mano tai tragiska doh.gif , kalba su manim pakeltu balsu blink.gif , kiekviena kart eidama vis galvoju ar si kart ponia bus maloni ar pakels balsa ir busiu apsaukta blink.gif doh.gif . Praeita kart ateinu, sako jus 3 men. uzsiregistravusi, tai kodel darbo nesusiradot doh.gif , zinokit nuo kedes vos nenukritau blink.gif ir pagalvojau ar tu kiek nusimanai kokia dabar situacija darbo rinkoje doh.gif unsure.gif blink.gif .

Noriu ja pakeist arba blogiausiu atveju apskust jos vadovui, bet ne mano stilius but stukacium ax.gif .
Atsakyti
oho blink.gif

maniškė tai labai liux. Ne daugiau penkių minučių ir laisva. Aišku, aš puikiai ją suprantu - padėt ji man niekuo negali, o ilgai laiką gaišt irgi nėr kada kai už durų dar n žmonių laukia..

Bet kad rėktų?.. blink.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2009 02 19, 11:19)
o gal yra uzsiregistravusiu, kaip jums konsultantes  g.gif .
Mano tai tragiska  doh.gif , kalba su manim pakeltu balsu  blink.gif , kiekviena kart eidama vis galvoju ar si kart ponia bus maloni ar pakels balsa ir busiu apsaukta  blink.gif  doh.gif .

Atsakyti
Ziurekit, tai as taip iki galo ir nesuprantu su tuo atleidimu g.gif
LDB puslapy raso, kad pasalpa skiriama tada, jeigu "esate atleistas iš darbo darbdavio iniciatyva, nesant darbuotojo kaltės, dėl nepriklausančių nuo darbuotojo aplinkybių bei darbdavio bankroto atveju". Bet tai gaunasi, kad atleidus saliu susitarimu arba darbuotojo pareiskimu, turetu neskirti pasalpos? g.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai registravotes Kauno darbo birzoj? Ten kazkaip pries einant pas tarpininke reikia isklaustyt kazkokia paskaita ar pan. Jaunimo darbo centro saleje. Pamenu, kad sake jog tai galima padaryt I-IV, bet neatsimenu kelinta valanda vyksta visa tai doh.gif Gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 21, 09:27)
oho  blink.gif

maniškė tai labai liux. Ne daugiau penkių minučių ir laisva. Aišku, aš puikiai ją suprantu - padėt ji man niekuo negali, o ilgai laiką gaišt irgi nėr kada kai už durų dar n žmonių laukia..

Bet kad rėktų?..  blink.gif

tai mano irgi ilgiau 5 min. nelaiko (ir aciu dievui doh.gif ), man toks jausmas, kad ji ir pyksta, kad man nieko negali padet lotuliukas.gif , bet kam tada balsa kelt ir pykti lieti blink.gif , as nesuprantu, visi zinom kokia dabar situacija, cia as turiu but pykta ir susiraukus biggrin.gif .

Nezinau esu ramus, taikus zmogus, bet jei bus taip toliau, tikrai netylesiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 23 vasario 2009 - 19:47
QUOTE(Cinamonine @ 2009 02 23, 20:16)
Gal kas neseniai registravotes Kauno darbo birzoj? Ten kazkaip pries einant pas tarpininke reikia isklaustyt kazkokia paskaita ar pan. Jaunimo darbo centro saleje. Pamenu, kad sake jog tai galima padaryt I-IV, bet neatsimenu kelinta valanda vyksta visa tai doh.gif  Gal kas zino?

Juk toj knygutėj turi būt laikas parašytas.Man bent jau buvo 10 valandą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2009 02 24, 10:13)
Juk toj knygutėj turi būt laikas parašytas.Man bent jau buvo 10 valandą 4u.gif

Tai vat, kad toj knyguteje uzrase dienas kuriom vyksta ir kur, o laiko nesugebejo parasyt. Pasake zodziu, bet per menesi isgaravo man is galvos kada ten smile.gif Na, bet siandien nuejau ir pasirodo kaip ir svietes kazkur atmintyje, kad antra valanda lygtais, tai tikrai antra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 02 23, 21:46)
tai mano irgi ilgiau 5 min. nelaiko (ir aciu dievui  doh.gif ), man toks jausmas, kad ji ir pyksta, kad man nieko negali padet  lotuliukas.gif , bet kam tada balsa kelt ir pykti lieti  blink.gif , as nesuprantu, visi zinom kokia dabar situacija, cia as turiu but pykta ir susiraukus  biggrin.gif .

Nezinau esu ramus, taikus zmogus, bet jei bus taip toliau, tikrai netylesiu  schmoll.gif

Manoji tarpinikė irgi ne kažin kokia. doh.gif Jau po pirmo susitikimo paliko bjaurų įspūdį. Mano tokia situacija, kad su šeima persikėlėme iš Klp į Telšius. Kai jai tą paminėjau, nes paklausė, tai kad pradėjo varyt, sako: tai tau geriau dabar bus būt be darbo!!! Ir koks jos reikalas, juk nė aplinkybių nežino, o tik patį faktą, kad pakeitėm gyvenamą vietą doh.gif
Ir kas kart nuėjus, tas pats ironiškas klausimas: „tai vis dar darbo neradode?“ lotuliukas.gif Ir t.t. ir t.t......
Sekantį kartą ir aš jau nebežadu tylėt, nors kaip ir tu esu taikus žmogus....

Papildyta:
QUOTE(little bear @ 2009 02 05, 20:37)
labas  4u.gif
man ir gresia pačiai rašyt pareiškimą doh.gif  ar iš karto ir gavai pašalpą? g.gif  ar dar laukei kelis mėnesius??

Nea, kelių menesių laukt nereikėjo, gavau po mėnesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 24 vasario 2009 - 13:28
Sveikos
kokią dieną darbo birža išmoka pinigėlius? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 04 17, 10:59)
Sveikos
kokią dieną darbo birža išmoka pinigėlius? blink.gif  unsure.gif

as mazdaug gaunu 13 - 16 d., bet aisku gali veluoti, nes gi biudzeto nesurenka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 17 balandžio 2009 - 10:44
QUOTE(Aristokratė @ 2009 04 17, 12:43)
as mazdaug gaunu 13 - 16 d., bet aisku gali veluoti, nes gi biudzeto nesurenka  doh.gif

ačiū už greitą atsakymą mirksiukas.gif reiškias vėluoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 04 17, 11:50)
ačiū už greitą atsakymą mirksiukas.gif  reiškias vėluoja... doh.gif

po kiek laiko gavote pirmaja ismoka? nes nesuprantu mano vyras nuo vasario uzsiregistraves, bet ne karto dar negavo pinigeliu blink.gif nors viskas paskaiciuota. tai gerai, kad dar turim siek tiek pinigeliu, o jei neturetume....kaip zmonem gyvent????? unsure.gif
Atsakyti