Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(jupo @ 2009 04 17, 21:47)
po kiek laiko gavote pirmaja ismoka? nes nesuprantu mano vyras nuo vasario  uzsiregistraves, bet ne karto dar negavo pinigeliu  blink.gif nors viskas paskaiciuota. tai gerai, kad dar turim siek tiek pinigeliu, o jei neturetume....kaip zmonem gyvent?????  unsure.gif

blink.gif blink.gif aš tai pirmos išmokos laukiu, todėl ir domėjausi data unsure.gif o pas konsultantes klausė, kodėl nemoka?
Atsakyti
Uzsiregistravau 03 08 tai dabar laukiu pirmosios ismokos. Dar biliotenis tame tarpe buvo, tai tikriausiai kelis litukus gausiu, o gal ir tie veluos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shwiesulka @ 2009 02 23, 15:04)
Ziurekit, tai as taip iki galo ir nesuprantu su tuo atleidimu g.gif
LDB puslapy raso, kad pasalpa skiriama tada, jeigu "esate atleistas iš darbo darbdavio iniciatyva, nesant darbuotojo kaltės, dėl nepriklausančių nuo darbuotojo aplinkybių bei darbdavio bankroto atveju". Bet tai gaunasi, kad atleidus saliu susitarimu arba darbuotojo pareiskimu, turetu neskirti pasalpos? g.gif

Na ne viska perskaitet, as po atostogu isnaudojimo pati atleidau save lotuliukas.gif ir stojau i birza, na ir laukiu dabar paskaiciuotos pasalpos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 17 balandžio 2009 - 23:56
QUOTE(little bear @ 2009 04 17, 21:59)
blink.gif  blink.gif  aš tai pirmos išmokos laukiu, todėl ir domėjausi data unsure.gif  o pas konsultantes klausė, kodėl nemoka?

Klausem, sake turetu greitu laiku pervesti (tas buvo pries 1,5sav), ir saskaita dar karta sutikrino-bet kaip nera pinigeliu taip nera... unsure.gif uztat ir nesuprantu nuo ko cia priklauso, o gal po blatu kitem greiciau ismoka doh.gif nes buvo taip: vasari paskaiciavo pasalpa. paskui sake turejo kazkas ja dar svarstyti kovo pabaigoje, o balandi turejo ismoketi..., bet jau tuoj ir geguze... blink.gif
tai gal uz tuos kelis menesius dabar gausim, o gal tik uz vasari.... blink.gif nu ir tvarka Lietuveleje verysad.gif
pati labai domiuosi, nes dar esu vaiko prieziuros atostogose ir jei nepriimtu darbdavys atgal, tai ir as tada papildysiu bedarbiu gretas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupo: 18 balandžio 2009 - 11:35
QUOTE(jupo @ 2009 04 18, 12:32)
Klausem, sake turetu greitu laiku pervesti (tas buvo pries 1,5sav), ir saskaita dar karta sutikrino-bet kaip nera pinigeliu taip nera... unsure.gif uztat ir nesuprantu nuo ko cia priklauso, o gal po blatu kitem greiciau ismoka  doh.gif nes buvo taip: vasari paskaiciavo pasalpa. paskui sake turejo kazkas ja dar svarstyti kovo pabaigoje, o balandi turejo ismoketi..., bet jau tuoj ir geguze... blink.gif
tai gal uz tuos kelis menesius dabar gausim, o gal tik uz vasari.... blink.gif nu ir tvarka Lietuveleje verysad.gif
pati labai domiuosi, nes dar esu vaiko prieziuros atostogose ir jei nepriimtu darbdavys atgal, tai ir as tada papildysiu bedarbiu gretas  verysad.gif

mano kantrybė irgi senka doh.gif mad.gif užsiregistravau biržoj kovo 2 d. tuoj bus du mėnesiai, o pinigėlių kaip nėr taip nėr sad.gif
Atsakyti
Pirmąją išmoka buvau gavus po mėnesio, sekančią šiek tiek vėliau. O už kovą dar negavau, nors biržos psl. rodo, kad yra paskaičiuota. doh.gif
Atsakyti
pagaliau gavau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar ymanoma registracija bedarbio pasalpai gauti internetu? Nes be reikalingos informacijos apie dokumentus ir formu pavyzdzius daugiau nieko nerandu blush2.gif
Atsakyti
norėdama gauti išmoką, reiks eiti į Biržą ir pristatyti pažymą apie atleidimą iš darbovietės. Šiuo dokumentu remiantis ir mokami pinigėliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 05 04, 16:08)
norėdama gauti išmoką, reiks eiti į Biržą ir pristatyti pažymą apie atleidimą iš darbovietės. Šiuo dokumentu remiantis ir mokami pinigėliai 4u.gif

Sita as zinau, bet girdejau, kad galima registruotis internetu, paskiria laika, kada ateiti su visais dokumentais reikalingais, kad eiles laukt nereiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 04, 20:05)
Sita as zinau, bet girdejau, kad galima registruotis internetu, paskiria laika, kada ateiti su visais dokumentais reikalingais, kad eiles laukt nereiketu g.gif

DB psl. rašo, kad po registracijos internetu penkių dienų bėgyje reikia nuvykti į DB su reikalingais dokumentais.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 04, 19:05)

ne taip supratau mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Vakar buvau DB, konsultante pasake, kad kitas menuo paskutinis ir toliau ieskosit savarankiskai blink.gif , tai cia jau viskas, pasalpa ismokejo ir meta lauk lotuliukas.gif .

Nieko nesuprantu unsure.gif , man reikes is naujo registruotis g.gif
Atsakyti