Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

va va butent... jei jau pajudinai viena gala su vaikais, tai jau ir is visu kitu pusiu jie prades byreti... nezinau net kaip cia bus.. Kvailiausia tai kad cia manojo jaunikio gimines tradicijos tokios, kad jei tevai tai ir vaikai, pas mane tai tokiu nesusipratimu giminej nera, niekam net i galva nesautu vestis su savim savo paauglius vaikus, jei jie nera atskirai pakviesti unsure.gif
Manau kad jie kogero priprate prie didziuliu vestuviu kaime, kai renkasi visi ne tik giminaiciai, bet ir puse kaimo kaimynu susirenka.
Oi kaip man visa tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
kas teisybe, tai teisybe drinks_cheers.gif daug lietuviu tikrai tebegyvena tais laikais, kai vestuvese dalyvaudavo po 150 zmoniu (ir nesvarbu, kad jaunieji puses ju nepazinodavo doh.gif ). o tu gal su savo jaunikiu pabandyk pasneket? gal jis pora subtiliu uzuominu mesteltu savo giminems?.. mirksiukas.gif o siaip tai man labai patiko anksciau pasiulyta ideja su sveciu sarasais. na, jei vaiku vardai ten nebus itraukti, tai gal susipras zmones? ax.gif
Atsakyti
Ne manau, kad susipras doh.gif Nes kaip tik su savo anyta kai kalbejom, tai ji sako "Tik nesugalvokit uzsimint, kad vaiku nesiveztu, nes tada tai jie labai supyks ir is vis nebeateis" doh.gif O mes kaip tik tuos zmones zadam i pirslius kviest... o pas juo net 5 vaikai doh.gif Tai va... o jei jau jie su vaikais ateis tai tada analogiskai ir kitiems negalim uzdraust visos seimynos susitempt.... Ojojoj... teks kariaut per vestuves su visu pulku vaiku verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 02 23, 10:40)
Ne manau, kad susipras  doh.gif  Nes kaip tik su savo anyta kai kalbejom, tai ji sako "Tik nesugalvokit uzsimint, kad vaiku nesiveztu, nes tada tai jie labai supyks ir is vis nebeateis"  doh.gif O mes kaip tik tuos zmones zadam i pirslius kviest... o pas juo net 5 vaikai  doh.gif Tai va... o jei jau jie su vaikais ateis tai tada analogiskai ir kitiems negalim uzdraust visos seimynos susitempt.... Ojojoj... teks kariaut per vestuves su visu pulku vaiku  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na, gal nebus taip baisu. visai galimas dalykas, kad jie bus tarpusavyje uzsieme savais reikalais ir zaidimais. o ir patys suaugusieji, manau, supras, kad tuos vaikuzus aptramdyt reikia- juk tai bus tavo ir tavo vyro diena, jus busit demesio centre mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi pasakykit tiesiai šviesiai vaikai nepageidaujami tikrai nebus nesusipratimų,o dabar žvairuosit ir pyksit už akių, vaizdas toks kad patys tiesiog nemėgstat vaikų.
Vestuvės šeimos šventė, vaikai šeimos dalis.Na draugų vestuvėse nei į vieną nesivežėm sūnaus, dėl paprasčiausios priežasties-norėjom pasišokti, ir puseserės vestuves taip pat, bet gi vaikas nebendrauja su jais tiek ir giminaitė matoma kartą per metus bigsmile.gif Taigi klausimas nekilo net , bet yra dėdė , sukuriuo vaikai bendrauja labai dažnai ir skirtumas tarp jų tik 14 metų.taigi būtų labai keista jei jaunoji pasakytų žinote vaikai čia ne vietoje blink.gif
Atsakyti
Ai nu nezinau as net... man netiek pikta kad bus tu vaiku, o del to tradiciju nesutapimo... Beto man tiesiog pikta, kad tie zmones nepagalvoja kiek viskas kainuoja, juk yra skirtumas ar 2 zmonem uz maista moket ar 7. Juk kaip sakiau mes uz kiekviena porcija atskirai mokesim....
Ai bet is tikruju tai jau beveik susitaikiau, nes taip ar taip nieko cia nepakeisi. Siaip tai ir nemanau, kad vaikai gadins MUSU svente, juk galu gale vistiek viskas bus gerai smile.gif Na as taip tikiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 02 23, 11:40)
Ne manau, kad susipras  doh.gif  Nes kaip tik su savo anyta kai kalbejom, tai ji sako "Tik nesugalvokit uzsimint, kad vaiku nesiveztu, nes tada tai jie labai supyks ir is vis nebeateis"  doh.gif O mes kaip tik tuos zmones zadam i pirslius kviest... o pas juo net 5 vaikai  doh.gif Tai va... o jei jau jie su vaikais ateis tai tada analogiskai ir kitiems negalim uzdraust visos seimynos susitempt.... Ojojoj... teks kariaut per vestuves su visu pulku vaiku  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na jeigu tuos zmones kvieciat i prislius, tai jie arba sutiks but pirslias ir vaiku patys nesives, nes paprasciausiai netures laiko vaikus ziureti, o prisliauti tures...arba is viso nesutiks buti prisliais ir i vestuves neis (taip padarytu supratingi zmones, kurie nenori kitu apkrauti savo 5 vaikais, ir neturedami kur ju palikti)
Atsakyti
Aisku gerai butu kad jie neatsivestu ju visu kadangi bus pirsliais, bet nemanau kad taip bus... Jie priprate su buriu vaiku but, tai jiems atrodo kad ir kitiems netrukdo tie klyksmai ir kaprizai....
Atsakyti
nu man iš tikrųjų labai keista pasidarė, kad vaikai vestuvėse nepageidaujami blink.gif aš būdama mažytė (t.y ikimokyklinio amžiaus) net nesuskaičiuoju kiek vestuvių esu apturėjus, ir kaip linksma budavo su kitais vaikais padūkt, i kiek pamenu daug jų būdavo...net kai ir tėvai būdavo piršliais mane veždavosi, tada močiutė mane prižiūrėdavo...atsimenu kai vieną kartą pradėjau verkt, kad tėtį karia, nes pamačiau toliau tokia pakartą lėlę, bet tuom tikrai niekam nuotaikos nesugadinau, svečiam kaip tik juokinga pasirodė smile.gif ir jie pasakė, kad čia viskas ok, taip ir taip...
man tai vestuvės yra visos šeimos balius, kažkaip pasakyti, kad eitų be vaikų, kai kviečiau svečius tai net į galvą neatėjo blink.gif pas mane dalyvavo 2,5 m mano pusbratkis..jau per pačią šventę vakare, nu man tai jis tikrai netrukdė nors ir yra nutrūktgalvis biggrin.gif
va tiesa vieni svečiai atsivedė 7 savo vaikus, nu čia tai jau biški daug ir įdomiai pasirodė ...bet jei jiem taip gerai, tai gerai, man tai jie asmeniškai netrukdė, tik šiaip juokingai atrodė tokia eilutė biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas kokios jus baisios. mirksiukas.gif lotuliukas.gif

As kiek atsimenu tai vestuvese visdada budavi daug vaiku. As savo sveciu net neklausiau ar jie vaiku svesis. Man tai jie netrugdo. O be to juk yra tevai kurie jais rupinas. Ir dar jei daugiau vaiku, tai jie net nelenda i akis, o zaidzia lauke ar dar kur. Man budavo visada smagu vestuvese.

O del valgio tai vaikai gi nevalgo tiek daug kiek suauge. Ir restoranas turetu vaikisku porciju pasiulyt, o kaina tai ju mazesne.

Pas mus bus apie 10 vaiku, o gal ir daugiau. Ir amzius skirtingas nuo 1 iki 12. Tai manau jiems bus tikrai linksma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaraMelKa @ 2006 05 14, 17:38)
nu man iš tikrųjų labai keista pasidarė, kad vaikai vestuvėse nepageidaujami  blink.gif aš būdama mažytė (t.y ikimokyklinio amžiaus) net nesuskaičiuoju kiek vestuvių esu apturėjus, ir kaip linksma budavo su kitais vaikais padūkt, i kiek pamenu daug jų būdavo...net kai ir tėvai būdavo piršliais mane veždavosi, tada močiutė mane prižiūrėdavo...atsimenu kai vieną kartą pradėjau verkt, kad tėtį karia, nes pamačiau toliau tokia pakartą lėlę, bet tuom tikrai niekam nuotaikos nesugadinau, svečiam kaip tik juokinga pasirodė  smile.gif ir jie pasakė, kad čia viskas ok, taip ir taip...
man tai vestuvės yra visos šeimos balius, kažkaip pasakyti, kad eitų be vaikų, kai kviečiau svečius tai net į galvą neatėjo  blink.gif pas mane dalyvavo 2,5 m mano pusbratkis..jau per pačią šventę vakare, nu man tai jis tikrai netrukdė nors ir yra nutrūktgalvis  biggrin.gif
va tiesa vieni svečiai atsivedė 7 savo vaikus, nu čia tai jau biški daug ir įdomiai pasirodė ...bet jei jiem taip gerai, tai gerai, man tai jie asmeniškai netrukdė, tik šiaip juokingai atrodė tokia eilutė  biggrin.gif

niu panos jus prisimenat vestuves is tu laiku, kai kviesdavo visa kaima. Tada taip buvo iprasta. Ir siaip artimi gimines nesvarbu ar jie vaikai dar ar jau nebe yra gimines, cia kita kalba... bet gi daug kas dabar daro vestuves mazas, ir jei reikia rimktis tarp gero draugo ir kaimynes penkiamecio tai sorry...
Atsakyti
vestuvės be vaikų - ne vestuvės tongue.gif Noriu, kad per mano šventę "siautėtų" sesers ir pusseserių mažyliai thumbup.gif Pas mus bus 50 svečių plius 8 vaikai ir labai dėl to džiaugiuosi, nes būtent vaikams jos padaro didžiausią įspūdį. Daugeliui iš jų tai bus pirma tokia šventė gyvenime. Prisimenu vestuves, kuriose būdama maža dalyvavau - būdavo nerealu thumbup.gif
Atsakyti