man labai patinka waikai ir buciau nieko pries, bet mano westuwese bus 4 paaugliai....uj

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 05 14, 22:53)
niu panos jus prisimenat vestuves is tu laiku, kai kviesdavo visa kaima. Tada taip buvo iprasta. Ir siaip artimi gimines nesvarbu ar jie vaikai dar ar jau nebe yra gimines, cia kita kalba... bet gi daug kas dabar daro vestuves mazas, ir jei reikia rimktis tarp gero draugo ir kaimynes penkiamecio tai sorry...
kai as kvieciau i savo vestuves man net mintis nekilo, kad pasakyt "be vaikų"

beje, jei kvieti kaimynę tai manau ji tavo draugė (gi ne visas kaimas) ir jos penkiametis kazin ar labai daug sukels rūpesčių, kad reikėtų rinktis tarp gero draugo ir vaiko....

QUOTE(tinaa @ 2006 05 15, 12:36)
"vestuves be vaiku - ne vestuves" priestarauciau, vaikai sudaro papildoma rupesti savo tevams, kadangi jie negali pilnai atsipalaiduoti ir turi priziureti savo vaikus, plius, vaiku siautejimas atsipalaidavus tevams ir man nepriimtinas per svente 

Dėl papildomo rūpesčio aš drįsčiau ginčytis...Manau nuo pačių vaikų priklauso ir tėvų požiūrio..jeigu tėvai bijos paleisti vaikus "iš akių" tai ir neatsipalaiduos...
Pas mus buvo 5 vaikai ir kiek girdėjau atsiliepimų tai

Jie visi dūko...kartu valgė ir netgi aktyviai dalyvavo viename žaidime

Man irgi net nekilo mintis kad kviesti be vaikų...

vaikas vaikui nelygu
o jei jis toks, kad jo tiesiog neimanoma is akiu paleist???as nezinau, gal ne visos matet tokiu...
cia gerai kazkas pasake, jei reikia rinktis tarp draugo ir penkiamecio....

gerai jei vaikai kaip vaikai, mano teta su dede kurios kviesiu i vestuves turi berniuka ir mergaite , mergaite i pantra klase eina o berniukas i 7, tai as ju nenoriu, nes zodynas baisu, paskui geda bus pries vyro gimine, neklauzzadas , jiems viskas leidzimam, nu vienu zodziu, paskui as paskui juos begiosiu ir drausminsiu, oi kaip as ju nenoriu, tikiuosi ju neatsives.
QUOTE(sonatos @ 2006 05 26, 13:36)
gerai jei vaikai kaip vaikai, mano teta su dede kurios kviesiu i vestuves turi berniuka ir mergaite , mergaite i pantra klase eina o berniukas i 7, tai as ju nenoriu, nes zodynas baisu, paskui geda bus pries vyro gimine, neklauzzadas , jiems viskas leidzimam, nu vienu zodziu, paskui as paskui juos begiosiu ir drausminsiu, oi kaip as ju nenoriu, tikiuosi ju neatsives.
Tik nenusiteik is karto. O tai jeigu atsivez,ti tadea tikrai viskas bus sugadinta. Svarbiausia i viska ziuret linksmai. Jei bus ir kitu vaiku, tai manau, kad tie du tikrai neturs kada i akis lysti. O jeigu jie ja tokie baisus, tai kiti vaikai su jais susitvarkys

Tik nenusiteik is karto. O tai jeigu atsivez,ti tadea tikrai viskas bus sugadinta. Svarbiausia i viska ziuret linksmai. Jei bus ir kitu vaiku, tai manau, kad tie du tikrai neturs kada i akis lysti. O jeigu jie ja tokie baisus, tai kiti vaikai su jais susitvarkys
nesupyk bet kalbi taip lyg tiem vaikam butu po 5 metus

tai va jie bus tik 2 ir visur lys, na islepe zinai berniukas jau prie suaugusiu noriu, ir na jei butu normalus vaikai tikrai nieko nesakyciau.
vat vat..
bet zinai del 2 dar dar... na aisku ziurint kiek is viso pas tave bus zmoniu.. Jei daug tai gal ne nesimatys tu dvieju vaiku...
As tai ne nezinau ka daryciau jei pas mane vaikai nors kiek sugadins svente tikrai niekada neatleisciau uz kokius kriokimus ikyrius prie stalo

As tai ne nezinau ka daryciau jei pas mane vaikai nors kiek sugadins svente tikrai niekada neatleisciau uz kokius kriokimus ikyrius prie stalo

Na,taip šnekat,lyg vaikas kaip daiktas
pasiimk,nepasiimk,padarys,nepadarys.O jei ,ne duok dieve,susimuš suaugę(kartais išgėrusiems būna
),tai ką tada kaltinsit?