QUOTE(gailiukasb @ 2007 01 10, 17:54)
as tai manau, kad vestis vaikus ar ne i vestuves priklauso nuo tevu, nes manau patys tevai supranta ar jie gales atsipalaiduoti kai bus vaikas ar ne. taigi kiekvieni tevai pazista savo vaikus, aisku, kurie jau kokiu nuo 5 metu, tai man atrodo ne problema, jiems ir zaidimu gaima sugalvoti ir siaip vaikai gi nuostabuciai, patys tokie jau sugalvoja ka veikti , o jau jeigu nuo 10 men iki kokiu metu, tai su tais kudikeliai jau tevai kaip nores, bet manau jeigu atsives tai tures juk patys tokius dar leliukus priziureti. tai tiesiog patys negales atsipalaiduoti, man tai aisku nesunku ir as juos galiu paziureti nes labai myliu vaikus, bet juk mano diena. vat tiek

prieš vestuves, galvojau kaip čia bus su tais vaikiukais, bijojau, kad ko nepadarytų, nes netoli Marios, neduok Die kas nors atsisiktų, bet viskas praėjo kuo puikiausiai. Jie sau žaidė, bėgiojo, žinoma, kaip ir vaikai, sugalvoja kokių įdomybių

bet praėjo, tik vienų tėvelių vaikiukai tokie padūkę, teko iš paskos truputi eiti

išpakavo piršlių dovaną, nukramtė visų grybukų (tų skanių šokoladinių) galvas, o likusias dalis sudėjo atgal ant stalo

tėvam nebuvo atsipalaidavimo

bet pačiai tai nieko baisaus, vistiek tų grybukų apart vaikų nieks nevalgė, o piršliams dovaną ir su kaspinu aprištą įteikėm