Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

QUOTE(hamid @ 2006 07 26, 10:44)
Na pas mus tai tikrai bus vaiku, bet paciu maziausiu tevai irgi neisiims. O kad vaikams butu ka veikt, paruosiu atskira stala. Jau nupirkau piestuku ir priprinteriavau paveiksleliu spalvinimui. Kai pavargs begioti gales eiti paspalvint. Jei kam reikia, turiu labai daug tu paveksliuku mirksiukas.gif

gera ideja davei vaikams uzimti

pas mane vestuvese irgi dalyvaus keli vaikeliai, ir nematau nieko cia baisaus, kadangi nuomosim sodyba, tai kieme pilna visokiu pramogu, gales zaisti.
Atsakyti
Mūsų vestuvėse irgi buvo mažų vaikų.. smile.gif 3, 6 ir 9 metų.. smile.gif Jiems buvo atskiras staliukas.. smile.gif Gavo ir savo atskirtus patiekalus valgyti.. biggrin.gif smile.gif O kadangi kiemas uždaras buvo.. tai turėjo vietos į valias duotis po visą restoraną + kiemą.. smile.gif
Šiaip jokių "nepatogumų" dėl to nejutau.. smile.gif Nes nei ką laužė, nei dar ką darė.. smile.gif Kelis kartus prabėgant jų cypimą girdėjau.. biggrin.gif Bet tiesą sakant niekam tai netrukdė.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kayla mire @ 2005 04 28, 20:24)
ne nu su vaikiukais tai cia labai jau idomus klausimas.sakykim as laaaaabai myliu mazus beibius bet zinot jei sakykim koks mazutis pradetu staltiese su visom taurem , lekstem ir valgiais tampyt arba pradet "spiegt"ant visos sales "-mama as noriu ano saldainio is anos stalo puses!!!!" ir mama neislaikius pradetu rekt atgal"sedek ramiai nes tuoj lupt gausi" tai manau svente nebutu tokia linksma ,vistik demesi labai blaskytu.juk niekada nezinai kas jiem, maziukam, saus i galvytes.arba kai tarkim ateina su tokiu kuris dar net vaiksciot nemoka ir sokineja nuo stalo(dar aisku atsiseda kaip tycia tokioj vietoj kad buna labai sunku praeit ir vien per ja turi puse svesiu pasijudint is savo vietu biggrin.gif )tai pamaitint tai suaskelnes pakeist tai uzmigdyt tai"oi tie muzikantai tajp garsiai groja -pazadins".....na manau man siuo klausimu viskas aisku ir as zinau kaip darysiu per savo svente....kad ir kaip juos myliu... sad.gif

Na tai cia jaunuo sveciu, kuriuos kviesi, elgesio ir etiketo priklausys, kaip jie su vaikais bendraus... Musu vestuvese buvo 10 vaiku 5-10m amziaus, bet tokio scenarijaus nematem.. kazkaip vaikai savarankiskai, kartu.. ir prie saldaus stalo tevai tadien jiems leido seimininkauti ir nenutampe jie staltiesiu su taurem ant zemes.. Manom kad viskas kuo puikiausiai buvo...
O kas del kvietimo, tai as is vaikystes kuo puikiausiai pamenu, kaip laukdavau vestuviu sventes.. ir kokia ji didele puota mums vaikams atrode:)) tai kodel dabar nesuteikti to dziaugsmo artimuju vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai manau, kad vestis vaikus ar ne i vestuves priklauso nuo tevu, nes manau patys tevai supranta ar jie gales atsipalaiduoti kai bus vaikas ar ne. taigi kiekvieni tevai pazista savo vaikus, aisku, kurie jau kokiu nuo 5 metu, tai man atrodo ne problema, jiems ir zaidimu gaima sugalvoti ir siaip vaikai gi nuostabuciai, patys tokie jau sugalvoja ka veikti , o jau jeigu nuo 10 men iki kokiu metu, tai su tais kudikeliai jau tevai kaip nores, bet manau jeigu atsives tai tures juk patys tokius dar leliukus priziureti. tai tiesiog patys negales atsipalaiduoti, man tai aisku nesunku ir as juos galiu paziureti nes labai myliu vaikus, bet juk mano diena. vat tiek
Atsakyti
QUOTE(gailiukasb @ 2007 01 10, 17:54)
as tai manau, kad vestis vaikus ar ne i vestuves priklauso nuo tevu, nes manau patys tevai supranta ar jie gales atsipalaiduoti kai bus vaikas ar ne. taigi kiekvieni tevai pazista savo vaikus, aisku, kurie jau kokiu nuo 5 metu, tai man atrodo ne problema, jiems ir zaidimu gaima sugalvoti ir siaip vaikai gi nuostabuciai, patys tokie jau sugalvoja ka  veikti , o jau jeigu nuo 10 men iki kokiu metu,  tai su tais kudikeliai jau tevai kaip nores, bet manau jeigu atsives tai tures juk patys tokius dar leliukus priziureti. tai tiesiog patys negales atsipalaiduoti, man tai aisku nesunku ir as juos galiu paziureti nes labai myliu vaikus, bet juk mano diena. vat tiek

drinks_cheers.gif prieš vestuves, galvojau kaip čia bus su tais vaikiukais, bijojau, kad ko nepadarytų, nes netoli Marios, neduok Die kas nors atsisiktų, bet viskas praėjo kuo puikiausiai. Jie sau žaidė, bėgiojo, žinoma, kaip ir vaikai, sugalvoja kokių „įdomybių“ biggrin.gif bet praėjo, tik vienų tėvelių vaikiukai tokie padūkę, teko iš paskos truputi eiti doh.gif išpakavo piršlių dovaną, nukramtė visų grybukų (tų skanių šokoladinių) galvas, o likusias dalis sudėjo atgal ant stalo lotuliukas.gif tėvam nebuvo atsipalaidavimo g.gif bet pačiai tai nieko baisaus, vistiek tų grybukų apart vaikų nieks nevalgė, o piršliams dovaną ir su kaspinu aprištą įteikėm tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Poryt mano pacios vestuves ir turiu 4 metu dukra, brolio dukrai 5 metai, tai ka, tureciau vaikus kazkur palikti???? Manau, labai daug priklauso nuo organizaciniu sugebejimu- ar sugalvota, kuo viakams uzsiimti ir kas i juos aki uzmetes laikys- nereikia nei vestuviu- nusiveskit maziu i bara, kur suauge uz stalo sedi, ir matysite, kad jam jau uz 30 min bus totaliai nuobodu, ir ne proga cia kalta. be abejo, daug kas priklauso ir nuo vaiku- tevai juos pazista geriausiai ir suvokia, kaip jie vienoj ar kitoj situacijoj elgsis. jei vestuves prabangiam restorane, tai savaime aisku, kad del vaiku kils problemu, jei jie netures kuo uzsimti. Tokia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 01 11, 14:04)
Poryt mano pacios vestuves ir turiu 4 metu dukra, brolio dukrai 5 metai, tai ka, tureciau vaikus kazkur palikti????

Manau du skirtingi dalykai - tavo vaikai (ar artimu giminaiciu) tavo vestuvese ir draugu ar tolimu giminiu vaikai tavo vesuvese.
Atsakyti
Na šventė jau praėjo thumbup.gif Kaip ir planavom buvo 5 vaikai nuo 6-13 metų . Ir tikrai nebuvo jokio vargo clap.gif clap.gif Nors neslėpsiu tikrai pregyvenau wink.gif Nes du iš ju buvo palyda limuzine , bet gavosi ir puikios foto ir geras vakarėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na,labai nervuojuosi del tu vaiku...Ju bus trys,o ju nekviesti negalima,nes jie yra MB sese,brolis ir dukterecia...Gal ir nemandagu galvoti,kad vien jie kainuos apie 500lt,bet tikrai pamaufdu,kad tie pinigeliai pakils i ora veltui...Jie tik lakstys ir viska jauks verysad.gif Net nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 07, 20:57)
na,labai nervuojuosi del tu vaiku...Ju bus trys,o ju nekviesti negalima,nes jie yra MB sese,brolis ir dukterecia...Gal ir nemandagu galvoti,kad vien jie kainuos apie 500lt,bet tikrai pamaufdu,kad tie pinigeliai pakils i ora veltui...Jie tik lakstys ir viska jauks verysad.gif Net nezinau ka daryti verysad.gif

aš ir galvojau taip prieš vestuves blush2.gif bet po to nusiraminau, ir supratau, kad nieko čia baisaus mastau.gif kaip nors mirksiukas.gif o gal Jūs jiem užsakykit kokio kito maistelio, kas patinka vaikams smile.gif o juos prižiūrėti tėvų rūpestėlis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 02 07, 21:02)
aš ir galvojau taip prieš vestuves  blush2.gif bet po to nusiraminau, ir supratau, kad nieko čia baisaus  mastau.gif kaip nors  mirksiukas.gif o gal Jūs jiem užsakykit kokio kito maistelio, kas patinka vaikams  smile.gif o juos prižiūrėti tėvų rūpestėlis  ax.gif

Tas ir skaudziausia,kad tevai tokie,kurie sves ir net per vakara i tuos vaikus nepaziures verysad.gif Ypac MB seses dukra naglybe tikra,nors dar tik 7m.Ar vasara atostogaujam kartu,numeta mums dukra,o patys lekia,kaip jaunuoliai...Visi vaikai nagli ir nedekingi.O ir mes sodyboje svesim,tai jau uz lovas reikes moketi per visus...Susidarys suma...badusiu su MB kalbeti,gal ka nuspresim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 07, 21:06)
Tas ir skaudziausia,kad tevai tokie,kurie sves ir net per vakara i tuos vaikus nepaziures verysad.gif Ypac MB seses dukra naglybe tikra,nors dar tik 7m.Ar vasara atostogaujam kartu,numeta mums dukra,o patys lekia,kaip jaunuoliai...Visi vaikai nagli ir nedekingi.O ir mes sodyboje svesim,tai jau uz lovas reikes moketi per visus...Susidarys suma...badusiu su MB kalbeti,gal ka nuspresim verysad.gif

sunkoka su tokiais vaikais verysad.gif o ypač kai tėvai nelabai jų prižiūrės, nepatnka man taip schmoll.gif panaši situacija ir pas mus buvo, bet mes gražiai paaiškinom, kad tėveliai būtų geri prižiūrėtų savo vaikus, kad tik kokia nelaimė neatsitiktų g.gif na, dar pasitarkit, gal pasišnekėsit ir Jie supras Jus drinks_cheers.gif
Atsakyti