Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 02, 10:38)
Na, aš vaikų savo vestuvese irgi nenoriu, lakstys ten pypliai visokie...
Protingi tėvai vaikų nesuveda ir randa kur juos palikti.

Nu, bet jei atsives, tai niekur jau nedingsi.

Manau, kad ir patiems tevams nefaina, kai jų vaikai miego nori, kankinasi, o ir tevai normaliai "padalyvauti", pabaliavoti, atsipalaiduoti negalės, nes žinos, kad dar vaikai šalia.

vat as tau irgi pritariu, kad tevai negales normaliai atsipalaiduot drinks_cheers.gif dabar mane suvalgys, bet as manau, kad vaikams- vaiku sventes tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 02, 10:38)

Manau, kad ir patiems tevams nefaina, kai jų vaikai miego nori, kankinasi, o ir tevai normaliai "padalyvauti", pabaliavoti, atsipalaiduoti negalės, nes žinos, kad dar vaikai šalia.

QUOTE(helena @ 2006 06 02, 15:44)
vat as tau irgi pritariu, kad tevai negales normaliai atsipalaiduot drinks_cheers.gif dabar mane suvalgys, bet as manau, kad vaikams- vaiku sventes tease.gif

O ką daryt, jei aš be vaikų negalėsiu atsipalaiduot???? Jei sienom lipsiu ir galiausiai nė torto nesulaukus išvažiuosiu? Įsivaizduokit, kartais jų tikrai nėra kur per naktį palikt!!!! O jei bus su svetimu žmogumi, ne jaunosios laimė man tuo metu rūpės liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 06 02, 16:59)
O ką daryt, jei aš be vaikų negalėsiu atsipalaiduot???? Jei sienom lipsiu ir galiausiai nė torto nesulaukus išvažiuosiu? Įsivaizduokit, kartais jų tikrai nėra kur per naktį palikt!!!! O jei bus su svetimu žmogumi, ne jaunosios laimė man tuo metu rūpės liezuvis.gif

nu nezinau net ka ir pasakyt...jei palikus vaika su kazkuo keletui valandu pradedi sienom lipt , tai geriau isvis niekur neit.. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 02 birželio 2006 - 17:34
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 02, 11:27)
Ai, sakykit ką tik norit , bet vaikams vestuvėse NE VIETA !!!

is esmes pritariu ypac kai mano pirsliene pasake kad savo vaikus imsis kartu visur na nebent kas nors pasikeistu verysad.gif
Atsakyti
Man atrodo vyrauja tokia tendencija - kas neturi vaiku, tai pasisako 'pries vaikus vestuvese', o kas turi - 'uz vaikus vestuvese'. Ir tai labai suprantama, as savo vaikus butinai noreciau kartu vestis, nes tai juk NUOSAVI vaikai ax.gif
O tevai gali atsipalaiduoti, vaikams esant vestuvese....vat pas mus buvo trys LABAI judrus berniukai ir viskas labai saunu buvo - mums ant galvu nelipo, lauke sau lakste, o tevai ramiai su mumis buvo...na karts nuo karto jie atbegdavo, ar tevai uzmesdavo aki...o dar kokiu mum TOSTU tie vaikuciai prisake!!!! Tiesiog saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
is esmes pritariu ypac kai mano pirsliene pasake kad savo vaikus imsis kartu visur na nebent kas nors pasikeistu

As tai irgi nors ir labai nenorejau bet musu pirsliai vesis vaikus doh.gif . Na bet dabar pagalvoju kad visai gerai, nes pvz ju mazoji bus musu geliu mergaite wub.gif Ir tegul ji vazineja su mumis - nieko cia tokio, juk ji bus tokia grazi su balta suknele - mazoji nuotaka rolleyes.gif
Atsakyti
Galbut vaikams vestuvese ne vieta, bet juk negali uzdrausti ju neatsivesti ax.gif mano pirsliene tycia neima savo sunaus, nes zino, kad jai tada bus ne iki balaus, o vaika reikes ganyti. Manau kiekvienam savo - kaip kam iseina tas taip daro blush2.gif
Atsakyti
Vaikai tikrai vestuvese nekliudys, jei juos atsivede tevai supras kad turi priziureti savo vaikus. Saukstas deguto mano vestuvese buvo kai pusbroliukas 14m paslapciomis prisigere tiek, kad reikejo vezti i reanimacija skrandzio plauti... Jo mamele tuo metu "bendravo su giminemis". Cia yra grynai tevu atsakomybes trukumas. O siaip vaikai tik puosia vestuviu svente ir patiems jiems labai didelis ivykis sudalyvauti vestuvese. Bet saviveiklai vaiku palikti tikrai negalima, kaip rasiau, patyriau savo kailiu.
Siulau kompromisa-pasamdyti koki jaunesni giminaiti, kaimyna, drauga, zodziu vyresniu klasiu moksleivi ar studenta, kad priziuretu, jog vaikai galvu nenusisuktu.

Atsakyti
Mano vestuvėse, kurios bus dar šį mėnesį, būtinai dalyvaus mano dukrytė. Kitaip ir būti negali.

Ji bus tarsi atroji nuotaka, net suknę baltą specialiai nupirkau rolleyes.gif

Beje, mano sesuo, kuri bus mūsų liudininkė ir kuri turi dvi mergyčkas (viena mano ir vyro krikštaduktė tongue.gif ) taip pat nepaliks jų namie.

Tik va, kaip bus vakare, apie 24val. mastau.gif tai neaišku... norės miego, vargšiukės... verysad.gif
Atsakyti
savas vaikas aisku turi dalyvauti drinks_cheers.gif
pagalvojau, net nezinau kaip kitu atveju reiketu po keliu metu paaiskinti vaikui kodel jis nedalyvavo savo teveliu vestuvese unsure.gif

o as tai nebesijaudinu del vaiku, ar taip ar taip ju bus ax.gif ir nieko as jau nebepakeisiu, na bet nors tiek gerai, kad paciu maziausiu patys zmones nusprende nesivesti - turbut suprato, kad taip jiems patiems bus maziau problemu rolleyes.gif
Atsakyti
Na pas mus tai tikrai bus vaiku, bet paciu maziausiu tevai irgi neisiims. O kad vaikams butu ka veikt, paruosiu atskira stala. Jau nupirkau piestuku ir priprinteriavau paveiksleliu spalvinimui. Kai pavargs begioti gales eiti paspalvint. Jei kam reikia, turiu labai daug tu paveksliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus bus tik vyriausieji mano pusbrolio ir pusesrės vaikai , jauniausiai 5 metai , gal ir bus rūpesčio , bet tikuosi , kad tik tėvams .
Atsakyti