Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Ar teko kam tuoktis turint panašaus amžiaus vaikutį? kaip viskas vyko? ar dalyvavo vaikutis bažnyčioj? kur vyko balius? gal ne restorane, o kur gamtoj darėt?su kokiais sunkumais susidūrėt? žodžiu labai būtų idomu, jei pasidalintumėte patirtim
Atsakyti
Man irgi įdomu ax.gif mūsų dukriukui tik 1,5m dar, ir be bažnyčios, bet vis tiek kažkaip įdomiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
As tai turbut vaiko netampyciau su savim g.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 04, 08:35)

va va, ir man labai aktualu. Mudu su vyru turim 1,7 m dukryte , ir galvojam, kada vestuves atsokti. Gal dar palaukti kol paaugs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 04, 12:35)

Na kai mum negresia didelis balius, tai patampysim blush2.gif Ir man net atrodo, kad tam tikra prasme tai vis tik vienas svarbiausių dalyvių. Be savo vaiko jokių vestuvių schmoll.gif Noriu ir nuotraukų bendrų wub.gif
Atsakyti
Maniškiui 2,5m ir labai norėčiau, kad dalyvautų...noriu, kad bažnyčioj žiedus atneštu, aišku nežinia kaip jam dėl to norėsis smile.gif irgi noriu bendrų nuotraukų, nuomosim limuzina, tai jam bus nereali atrakcija, nes labai mėgsta mašinas, o čia dar tokia...bet va dėl baliaus tai nežinau nežinau.... sad.gif yra tekę matyt vestuvėse žmonių su vaikais, bet su gerokai vyresniais, o čia kai toks pyplys...nuobodu jam bus, o namie palikt irgi nesinori...tai manau baliaus nedarysim, tik vakarienę su nedaug žmonių, taip sakant su pačiais pačiausiais, pasidalinkit idėjom merginos, ypač dėl šventimo, labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 04, 11:35)

Nepritariu, juk tai meilės vaisius ir turėtų dalyvauti, juk jis tos pačios šeimos narys... O švenčiant čia jau kaip kas, manau priklauso nuo vietos ir nuo kitų dalyvių, aišku 2 metukai tai labai jau nedidelis...pavargs, tai kažkur pamigdysit..
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2007 05 07, 21:26)
va va, ir man labai aktualu. Mudu su vyru turim 1,7 m dukryte , ir galvojam, kada vestuves atsokti. Gal dar palaukti kol paaugs?  ax.gif

QUOTE(Ekrita @ 2007 05 08, 14:43)
Nepritariu, juk tai meilės vaisius ir turėtų dalyvauti, juk jis tos pačios šeimos narys... O švenčiant čia jau kaip kas, manau priklauso nuo vietos ir nuo kitų dalyvių, aišku 2 metukai tai labai jau nedidelis...pavargs, tai kažkur pamigdysit..

tokie vaikai per mazi, kas cia yra 2 metukai, jie matys mama ir nores pas mamyte, tai tikrai privargsit su juo (jam nebus idomu sedeti, vaika gi reikia kazkuo uzimti, o be to ir pietu miegas turi buti butinai), o kam gadinti sau svente, galima ji pasiimti per antra diena (jei vestuves bus 2 dienas), niu mano tokia nuomone.
Atsakyti

Mes tuokiames birzelio men ir musu dukrytei bus metukai, bet kazkaip nekeliau tokio klausimo kad ji nebus, aisku kad bus, ir baliuj dalyvaus, mano tevai bus jie gales pasirupint kai vaikas nores miego biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius man net klausimas toks nekilo, kad mano dukra nedalyvautu vestuvese. Nors ir maza dar ne metuku neturinti, bet juk ji pilnateise seimos nare, o be to ir nuotraukos bendros. Ateis laikas jai miegoti, va tada galvoju ir pasirupinsiu jos globa.... o dienos metu tai visur kartu butinai...
Atsakyti
Musu dukrytei 2.5 ir ji TIKRAI dalyvaus, nes neisivaizduoju tokios sventes be jos, kada visas mudvieju su vyru (mes jau susituoke civiline santuoke) gyvenimas sukasi tik apie ja. Problema tik su apranga, nes jei nori ilgos pustesnes sukneles, tai yra arba ktikst (per maza) arba komunijos (per didele) g.gif
apejau visas parduotuves ir turgus doh.gif
Papildyta:
sorry uz klaidas - turiu iproti neperskaicius ka parasau siusti ir paskui va kas gaunas blush2.gif
Atsakyti
man irgi net nekilo tokios minties ar dukrytė dalyvaus mūsų vestuvėse. aišku, kad dalyvaus, nors jai bus tik 7 mėn. galvoju, kad viena viešnia bus aukle (jau sutiko su šiomis pareigomis). kad galėtų prižiūrėti dukrytę tam tikrai momentais.
Atsakyti