Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Nebūk tokia kategoriška kitai nuomonei. Jei vaikas trukdo patiems tėvams, tai tada geriau nesivest. Bet jei tėvai mano kad jiems paties smagiau bus kartu su vaikučiu, tai tada ir atsiveda.
Kas dėl tavo vyro mergaitės, tai čia visai kitos problemos. Aš tave šiuo atveju suprantu, bet iš kitos pusės gaila ir mergaitės, jei jos vengia patys tėvai. Galėtum pasidžiaugti, kad tavo vestuvės buvo šviesus įvykis jos gyvenime, kurį ji prisimins visą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(ingavalu @ 2007 08 14, 13:59)
papasakosiu kaip pas mus per vestuves kelios tetulės vaikučius atsivedė , susisodino už stalo, o svečiam kitiem kaip ir vietos neliko. tai mes dabar kai einam tai niekad nesivedam , nesvarbu ar tetos , ar dėdės vestuvės. Išleisti visi kartu , o į balių vieni....  ir nereikai visai sukti galvos , kad bus mama į tualetą noriu, mama jau miego noriu ar dar ko nors.... mirksiukas.gif

aaa, leiskit paklaust, o kur dedat vaikus tokiu atveju? g.gif aukle samdot?
ir siaip, keistoki cia postai, kaip gali vaikai trugdyti? zinoma, jie nori zaisti (arba/ bet ne visada - dukti), dazniau nori i WC, anksciau reikia miegelio + pasakos ir pan. bet tai nera nepatogumai, tai normalus mazo zmogaus - pilnateisio seimos nario elgesys.
jei musu paprasytu i vestuves ar koki kita seimos rengini nesivesti vaiko - nedalyvautume ir mudu su MB.
O Azuoliukui buvo gal 5 men. kai jis dalyvavo mano pusseseres vestuvese, zinoma, mes negalejom vartoti alch. gi reikia vaika priziuret, vaikui uzmigus su MB pasikeisdami ji saugojom, ale man nuo to balius tikrai nesuprastejo, o ir jaunieji tikrai jokiu nepatogumu nepatyre.
Juolab dabar patys ruosdamiesi savo Jungtuvems, stengiames sudaryti kuo geresnes salygas vaikams, skaiciuojam juos kaip pilnateisius svecius, o seimoms su itin mazais vaikais (vienas svecias netures dar ir puses metu) skiriam atokesnius namelius su mini virtuvelem, gi reikes ir maisteli sildyt ir vaikelius anksciau migdyti.
Paskaiciavau idomumo delei - viso 63 sveciai, is ju 12 vaiku ir tai nera jokia kliutis, nepatogumas ar pan. tiesiog mes kitaip neisivaizduojam seimos sventes.
Atsakyti
mano vestuvese sese bus su dukromis- 5.5 metu ir 11 menesiu. su didziaja vargo neturetu buti, jau didele, su mazyle bus sunkiau, bet tikiuosi, kad kartkartemis ji snustels, o jei ir nemiegos, bent jau bus geros nuotaikos. zinau, kad sesei, o ir mano mamai bus sunkiau, bet mergaiciu dalyvavimas vestuvese mums kaip savaime suprantamas dalykas, todel neturim isankstinio nusistatymo, kad bus blogai. bus kaip bus. dukterecios man, dar neturinciai savo vaiku, yra ypac brangios, nenoreciau, kad ju nebutu tokia diena.....
Atsakyti
Per mūsų vestuves teta savo mažylę (5m.) paliko su močiute, bet tik todėl, kad balius vyko prie ežero, o jai labai patinka maudytis, tai būtų pastoviai zyzus kad reikia eit į vandenį biggrin.gif
Atsakyti
man labai naturalu, kai pasako kviečiant ,kad su vaikais ar be ju.neseniai buvom vestuvėse ir ten pakvietė be vaiku.dabar eisim i kitas su vaiku, nes bus žiedu nešėja.o šiaip aš pati linkusi vaiko nesivesti ir pas save su vaikais nesikviesti į didesni šventimą, nebent labai artimųjų.Nes iš tikro, kartais gaunasi nemalonumų per vaikus, ypač kai tėveliai atsiveda nusiteikę prižiūrėti, o paskui pasilinksmine, jau užkrauna kitu žmonių globai, o kitas žmogus gal iš mandagumo negali pasakyt kad jam jau nusibodo but "aukle"...ir dar ne viską juk gali paslėpt, sukelt ir kartais žiūrėk tarkšt ir įvyksta koks nuotaikos sugadinimas.Pvz per mano vestuves buvo šeiminkės, tia maisto savaitei pridarė, o jeigu pvz. jaunieji išperka vietas normaliame restorane ir ateis šeimom su kokiais 7-12m. vaikais (kitoj šeimoj ir ne po vieną), tai jau tokiam amžiui irgi pirkti atskiras porcija, tai aju truputi nelabai g.gif ax.gif
Nors per mano vestuves buvo keli vaikai, bet kadangi buvo didelios vestuvės, daug patalpu ir aplinkos , tai aš jų net nepastebėjau ir nieko blogo jie nepridarė biggrin.gif Dabar smagu pažiūrėt i nuotraukas kur mes jaunieji su jaunaja karta, kurie tada buvo vaikai, o kai kurie jauužaugo ir šiemet sukurė savo šeimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2007 08 16, 21:21)
Dabar smagu pažiūrėt i nuotraukas kur mes jaunieji  su jaunaja karta, kurie tada buvo vaikai, o kai kurie jauužaugo ir  šiemet sukurė savo šeimas  wub.gif

Man irgi patikdavo žiūrėti tėvų vestuvių nuotraukas, kai dar buvau vaikas. Ypač, patikdavo gražiai pasipuošusi mergaitė su berniuku, ir pati svajojau kažkada taip gražiai atrodyti ir sudalyvauti vestuvėse wub.gif ax.gif Visos šventės mūsų giminėje vykdavo su vaikais, bet tikrai nepamenu, kad kada nors vaikas būtų sugadinęs šventę. schmoll.gif
Atsakyti
as manau nereikia but kategoriskiems nei vienu nei kitu atveju.cia kai kur atsiliepia apie vaikus kaip apie kokius baisuoklius atseit jau ten ims ir sugadins vestuves g.gif arba vaje kaip baisu jei koky torto gabaliuka nugnybs doh.gif man tai tokie dalykai negasdina.kita vertus as nesu labai jau uz,ypac maziukus dar vaikus vestuvese,reikia ir apie vaikus pagalvot,kazi ar jiems ten labai smagu tokiame triuksme g.gif
pas mus vaiku bus tik vienas.ir tas pats musu biggrin.gif tiesiog tie vaikai kiti dar nedideli,o sventimo vieta bus restorane iki kokios pirmos nakties,tai tie vaikai ir nuvargtu ir atsigult jiems nebus kur,tai tiesiog nusprendem su teveliais kad taip geriau.bet jei svesciau sodyboj per nakt,tai tikrai galetu but tiek vaiku kiek nori,ten ir vietos daug ir suguldyt galima kada nori.zodziu tokie mano pamastymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 08 18, 18:58)
as manau nereikia but kategoriskiems nei vienu nei kitu atveju.cia kai kur atsiliepia apie vaikus kaip apie kokius baisuoklius atseit jau ten ims ir sugadins vestuves g.gif arba vaje kaip baisu jei koky torto gabaliuka nugnybs doh.gif man tai tokie dalykai negasdina.kita vertus as nesu labai jau uz,ypac maziukus dar vaikus vestuvese,reikia ir apie vaikus pagalvot,kazi ar jiems ten labai smagu tokiame triuksme g.gif
pas mus vaiku bus tik vienas.ir tas pats musu biggrin.gif tiesiog tie vaikai kiti dar nedideli,o sventimo vieta bus restorane iki kokios pirmos nakties,tai tie vaikai ir nuvargtu ir atsigult jiems nebus kur,tai tiesiog nusprendem su teveliais kad taip geriau.bet jei svesciau sodyboj per nakt,tai tikrai galetu but tiek vaiku kiek nori,ten ir vietos daug ir suguldyt galima kada nori.zodziu tokie mano pamastymai rolleyes.gif

O man labai grazu mazi vaikai wub.gif Ypac baznytines ceremonijos metu!!!
Kazkas nepakartojamo!
Deja, mano vestuvese ju nebuvo... Nes visi teveliai norejo atsipalaiduoti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 13, 11:17)
Labai nenorejome vaiku vestuvese ir sveciu praseme ju nesivesti,bet MV sesuo specialiai tylejo visa laika,o paskutine minute pries pat vestuves pareiske,jog mergaite atsives blink.gif Esu labai supykusi iki siandien ant jos. Nezinau kada praeis tas pyktis schmoll.gif
Suprantu,kad buna atveju,jog nera kur palikti ir pan, bet tada turi ateiti ir paaiskinti situacija jauniesiems, tiems, kas kelia svente, o ne specialiai tyleti doh.gif
Baisi buvo situacija doh.gif  verysad.gif

sestadieni vaziuosim jau i antras vestuves sia vasara ir vesimes kartu savo 2 metu suneli. Laikausi tos nuomones, kad vaikas yra musu ir mes uz ji atsakingi, todel neturim metyt pakampemis, kad galetume, ramiai pabaliavot netrukdomi. (nors nelabai jis ir trukdo) Na o jei seimininkams vaikas trukdo tokiu atveju nevaziuotume ir mes. Esame seima ir draugams reikia priimti mus kaip seima. Tokia mano nuomone.
Atsakyti
praejusi sestadieni atsokom savo vestuves. jau minejau, kad jose bus 5 metu ir 10 menesiu mano dukterecios. taigi didzioji soko nesustodama, o mazoji buvo tokia stebetinai rami- baznycioje uzmigo, vakaro metu labai be jokiu asaru isbuvo, tik jau gal kokia vienuolikta valanda pradejo zirzti, bet naturalu, pavargus buvo... aisku, mano sese visa laika ja priziurejo, gal ir pasilinksmino maziau, bet mums, jauniesiems, vaikai netrukde nei kiek!
Atsakyti
Sveikutes. Si sestadieni atsokom sesers vestuves, svente buvo nedidele, bes as niekaip neisivaizduoju, kad savo maziuke buciau kam palikus... schmoll.gif Beje, realiai nebuvo net kam... bigsmile.gif (Maitinu pati, o buteliuko panele is vis nepripazista... doh.gif ) ir nieko... visai sklandiziai viskas pavyko... neverke, nesioziavo, o kadangi kavineje sale buvo didele, tai mes atsikraustem su visu vezimu tongue.gif ir kai mano mergina pavargdavo, ten pat vezime ir numiegodavo... lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 08 20, 13:37)
Laikausi tos nuomones, kad vaikas yra musu ir mes uz ji atsakingi, todel neturim metyt pakampemis, kad galetume, ramiai pabaliavot netrukdomi. (nors nelabai jis ir trukdo) Na o jei seimininkams vaikas trukdo tokiu atveju nevaziuotume ir mes. Esame seima ir draugams reikia priimti mus kaip seima. Tokia mano nuomone.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
sestadieni atsventem savo vestuves.dalyvavo ir vaikai 12,10, dvi 5metu ir musu dukryte 7 men. net nepastebejau, kad jie yra. ir musu mazyle buvo stebetinai rami. baznycioje, CMS irgi dalyvavo, tik i gamta nesivezem. visai musu seimai ir sveciams buvo labai smagu
Atsakyti