QUOTE(g00te @ 2007 08 30, 22:25)
vaiku pasibuvimas su seneliais tikrai nera tragedija, bet.. jei tevai nori "ikalt" ir tingi priziuret vaikus tuo metu, na atleiskit, nikaip kitaip negaliu sito pavadint, tik "numetimu", o prisigalvot pasiteisinimu galima visokiu visokiausiu.
kucios buna kasmet, vestuves - viena karta gyvenime, kaip jau minejau, man malonu atsiminti dedziu vestuves, tikiuos, jiems malonu prisiminti mane ten buvus, kodel tureciau savo is sunenu/duktereciu ir galu gale sunaus atimti sita galimybe?
aj moterys, man rods visa problema cia, kad jus vaiku pilnaverciais zmonem nepripazystat, gi suaugusiems mes sudarom norima valgiarasti, duopdam isgert, pasilinksmint pagal ju skoni, o vaikai tik balastas-neleis teveliams atsipalaiduot, sudauzys ka nors, moket reikes..
arba.. dar neturit savo vaiku, ju nemylit, vat jums ir problema - vaikas vestuvese..
nu zinok neturiu as dar vaiku, siaip as nei pries, nei uz, kaip jau sakiau, vaikai vestuvese tevu reikalas, bet as savo nesivesciau, ne del to, kad jis man ar kitiems trukdytu, beje, tevu pareiga priziureti vaika taip, kad kitiems netrukdytu, bet del to, kad manau, jog vakarineje dalyje vaikui ne vieta, galvojant pirmiausia butent apie vaika. Na as nekalbu apie vyresnius, kur jau i pulka gali eiti taip sakant. Bet kudikiai ir maziai, kurie 8 val. jau lovoj turi buti

Tavo vestuves, is pasakojimu sprendziu, bus netradicines, pritaikytos vaikams, na programele, daineles, viskas saunu, bet dazniausiai svenciama sau daug alkoholio, garsia muzika, triuksmu ir pan.