QUOTE(ader @ 2008 07 30, 16:24)
SGT va as apie tai ir kalbejau. kad man pradzioj buvo svarbu issaugoti santykius su vyrus gerus, o vaikuti pamigdyti ir pamaitinti nesunku.
as stengiausi tiesiog sudelioti dienos rezima taip, kad kai jis grizdavo namo, viskas daug maz budavo sustyguota. vaikuti ismaudydavau anksciau. kol visai maziukas jis is vis netrukdo, galima pasedeti pasikalbeti. veliau eidavom kartu pasivaikscioti, stumdydavom vezimuka ir plepedavom, atardavom visokius jo reikalus. o namuose tiesiog sudarydavau salygas jaustis reikalingu, super pagalbininku, gamindavom maista kartu. daug ka padedavo man, atsilygindavau sypsenom ir gera nuotaika. manau tikrai neverta zirzti ir reikalauti is zmogaus. kai nores pats imsis iniciatyvos, parodykit geriau gera pavyzdi. pasakokit, kaip praleidot diena, ka maziukas ismoko.
as stengiausi tiesiog sudelioti dienos rezima taip, kad kai jis grizdavo namo, viskas daug maz budavo sustyguota. vaikuti ismaudydavau anksciau. kol visai maziukas jis is vis netrukdo, galima pasedeti pasikalbeti. veliau eidavom kartu pasivaikscioti, stumdydavom vezimuka ir plepedavom, atardavom visokius jo reikalus. o namuose tiesiog sudarydavau salygas jaustis reikalingu, super pagalbininku, gamindavom maista kartu. daug ka padedavo man, atsilygindavau sypsenom ir gera nuotaika. manau tikrai neverta zirzti ir reikalauti is zmogaus. kai nores pats imsis iniciatyvos, parodykit geriau gera pavyzdi. pasakokit, kaip praleidot diena, ka maziukas ismoko.
labai jau cia grazei pasakyta - sypsotis ir buti geros nuotaikos. kai vaikas tau naktimis keliasi po 4-5 kartus, diena nepriguli, nes reikia ir vaiko rubus isskalbti, ir vyro, ir pagaminti valgyti, ir kaip kiaulei negyventi - tai is kur dar gali buti sypsena? nesakau, mano vyras neabejingas vaiko prieziurai, bendrauja su ja, pakeicia sauskelnes, ismaudo. bet... tikrai as bunu susiraukusi, pavargusi, kartais net nesinori pasidazyti. bet jis tai privalo suprasti, kad ir man nera lengva. kaip man mama yra pasakiusi - vaika uzauginti yra labai sunku. ir tai tikra tiesa. bet jei vyras to nesupranta, cia jau kitas reikalas. jis privalo vaikui ir sauskelnes pakeisti, ir ismaugyti, ir su vaiku iseiti i lauka. mano manymu - tai privaloma abiejiems, o ne su vaiku pradeti bendrauti kai jis paauga.