[QUOTE]
o kai vaika palieku jam, reikia tvarkytis ir t.t tai jei vaikas pradeda zirzeliuoti, nes dabar dantukai lenda, tai isgirsti fraze "na jas tau? ko tu nori? ko zyzi?" tai man kantrybe nelaiko, tada as noriu jam gerkle perkast uz tokius kvailus klausimus.
o tas pasiteisinimas, kad as dirbu ir esu vakare pavarges ir negaliu demesio skirti vaikui....
Skirtingi vyrai skirtingos ir mamos.. Be abejo, kad reikia kalbetis, butinai kalbetis apie viska, nes kad vyrai neskaito musu minciu tai faktas, bet ar mes ju mintis skaitom?? Manau, kad ne. Todel tik kalbedami mes galime kazko pasiekt. As manau, kad daug kas pasikeicia ir vyro mastyme kai gimsta vaikas.Sutinku, kad kiti vyrai rupinasi vaikais daugiau nei moterys, tokiu variantu turiu net keleta savo giminej.
Mano vyras irgi sako, kad mazius nusiramina tik pas mane, kad jis daug ramesnis kai isgirsta mano balsa, ir t.t. Gal tame ir yra tiesos, nes mazius su manim buna visa diena, bet tai nereiskia, kad tai yra priezastis nebuti su vaiku. Gimus mazyliui vyras rupinosi, keite vystyklus, supavo, buvo daugiau su juo galima sakyt negu as. Dabar mazyliui 3 men. ir jis daugiau bendrauja, jo tiek supuot nereikia, tik kai pavarges

Siaip vyras labai myli maziuka, dziaugiasi parejes is darbo, bet taip kad paimtu ir i lauka iseitu, nera tam laiko ir siaip manau, kad jis daugiau bus su vaiku kai jis ugtels.Vis apie ateities planus kartu sneka su mazium
As nesiskundziu savuoju, nes visada paima kai paprasau ir padaro ka sakau
Bet vyrus irgi turim suprast, jie prie to turi priprast po truputeli...

sekmes visoms!