Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 05, 15:15)
Na as uz tai, kad teciai prisiimtu taip pat dalele rupescio. Nes tikrai, pavargstama nuo visko, kai rupinasi vien mama, o ir sunus rankinuku patampa, nes tecio nepripazysta, kai retai uzsiima.
nzn kas musu teveliui atmerke akis, bet jau kelinta diena, vis su sunum zaidzia ir migdo, ir pamaitina. g.gif 

user posted image

Gal slapta pasiskaite sita tema hihihi.gif
Maniskiui kasdien vis daznesne proga iseit laukan su dukra,siandien buvo sode abu,tetos gelytes paravejo lotuliukas.gif Nuo gimimo turim tradicija dukra maudyti abu kartu ax.gif
Atsakyti
o as tai nelabai noriai palieku vaika teciui, nes jis vis rikdo vaika nors jam tik 3 men, sako tipo ispyzdejes, mamos lepuneliu vadina, nes pagal ji vaikas dazniausiai verkia be reikalo, ucch as ji gun_bandana.gif nors siaip graziai elgias kai vaikas nezirzia
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 05 06, 10:29)
o as tai nelabai noriai palieku vaika teciui, nes jis vis rikdo vaika nors jam tik 3 men, sako tipo ispyzdejes, mamos lepuneliu vadina, nes pagal ji vaikas dazniausiai verkia be reikalo, ucch as ji  gun_bandana.gif nors siaip graziai elgias kai vaikas nezirzia

Jeigu pas ji toks poziuris i triju menesiu kudyki,tai kas bus toliau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 05 06, 09:29)
o as tai nelabai noriai palieku vaika teciui, nes jis vis rikdo vaika nors jam tik 3 men, sako tipo ispyzdejes, mamos lepuneliu vadina, nes pagal ji vaikas dazniausiai verkia be reikalo, ucch as ji  gun_bandana.gif nors siaip graziai elgias kai vaikas nezirzia

tokia tėveliui reiktų apsišviesti daugiau, literatūrą pavartyt, knygas paskaityt... blink.gif
Atsakyti
mano vyras auginant pirma padejo noriai,antro jau tingi priziureti-sauskelniu ner gyvenime pakeites,dar ner pasilikes vienas su vaiku...tinginys zodziu-nedorelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu tevelis ir su priciudais. pamenu buvo sunus tryju menesiu, vakare pamaitinau ir nuejau i virtuve isplaut buteliuka. girdejau, kad mazius mano verkia, bet kambary tetis buvo, galvojau nuramins. tad dar specialiai blush2.gif sedejau virtuvej. be to maziu vakarais kolikas kamuodavo doh.gif
na, vaikas virkavo 10minuciu, paskui isgirdau, kad vaikas jau cypia blink.gif staigiai atmoviau i kambary, o tevas tuo metu durim trenke ir "Jis pats nezino ko nori, pazliumbs ir nusiramins" doh.gif gun_bandana.gif
kai paemiau vaika ant ranku, vaikas tris kartus atsirugo ir nusiramino. huh.gif
tai po to seke ilgas ilgas poklabis. doh.gif tada jam pasakiau, kad jei taip tau vaikas rupi, tai susidedu daiktus ir ciau.
kas is to, pro viena ausi iejo, pro kita isejo doh.gif
bet po to fear.gif bijojau tevui palikti vaika.
tai va taip mamkos. duot jiems box.gif

mylimuke lelius paaugo, jau te-te sako, tad jau kaip ir tetukas sunu prisimine doh.gif
Atsakyti
na skaitau ir vos ne akim netikiu kokiu teciu buna blink.gif Raganiauskiene jum su mazium uzuojauta del tokio tecio 4u.gif
As manau kad tete vaiko turi lauktis kartu ir nuo pat pradziu padeti.Saviskiu negaliu skustis-dare viska,tik pampius keisti ismoko kai maziui gal kelios savaites buvo.Labai bijojo,bet dabar neiveikiamu uzduociu jiem nera.Buvo karta kai vaikas nakti klyke,o as jau alpau is nuovargio,tai pasieme maziu ir isvairavo i kita kambari rolleyes.gif Pazadino tik kai jau maitinti laikas buvo.Taip pat ir dabar mielai isleidzia mane kur tik noriu,net skatina,nes sako reik smegenis nuo vaiko pravedinti blush2.gif tik kose jau turiu paruosta palikti tongue.gif Bet mano manymuu taip ir turi buti g.gif
As pastebejau kad pirmom savaitem labai komandavau vyrui-ne taip segi sauskelnes,ne taip imi ir pan.Paskui isigandau kad visai nieko nedarys ir tvardziausi.Viskas sugule i savo vietas.
Atsakyti
o musu tetis tai labai rupinasi maziuke thumbup.gif man net paciai keista kiek jis turi kantrybes smile.gif pirma menesi kai pusdavo pilvuka tai jis nesiodavo ir mikdydavo ir ne karto nera net subambejes ant vaikiuko (ko nepasakyciau apie save blush2.gif ) pampersu tai nekeicia, bet siaip tai labai uzsiima, snekina grazu ziuret man labai biggrin.gif
Atsakyti
nesakau, kad istisai musu tetis toks brudas budavo verysad.gif bet kaip kada mane sokiruodavo su savo priciudais. blink.gif
nes iki musu laliaus, maciau kaip jis bendrauja su savo sesers berniuku. grazu bidavo ziuret. uzsiima, zaidzia, duksta. o kai savo gime doh.gif paskui kai man paiskino kur saknys, kad jam su mazais nera ka veikt, nepatinka jam tokie. doh.gif gun_bandana.gif box.gif
o dabar lyg ir normaliai, viskas, nes vaikas ir zaislais domisi ir tipent bando, tai tetis jau sustras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 06, 10:10)
mano vyras auginant pirma padejo noriai,antro jau tingi priziureti-sauskelniu ner gyvenime pakeites,dar ner pasilikes vienas su vaiku...tinginys zodziu-nedorelis  lotuliukas.gif

o gal paprasčiausiai bijo, kad nemokės tinkamai susidoroti ? biggrin.gif

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 07, 12:11)
nesakau, kad istisai musu tetis toks brudas budavo verysad.gif  bet kaip kada mane sokiruodavo su savo priciudais.  blink.gif
nes iki musu laliaus, maciau kaip jis bendrauja su savo sesers berniuku. grazu bidavo ziuret. uzsiima, zaidzia, duksta. o kai savo gime doh.gif  paskui kai man paiskino kur saknys, kad jam su mazais nera ka veikt, nepatinka jam tokie. doh.gif  gun_bandana.gif  box.gif
o dabar lyg ir normaliai, viskas, nes vaikas ir zaislais domisi ir tipent bando, tai tetis jau sustras. doh.gif

dar prieš nėštumą pirmus priežiūros mėnesius/metus reikia aptarti: kas kokiomis papildomomis pareigomis dalinsis ir kada drinks_cheers.gif

Atsakyti
kai paskaiciau kokiu buna teciu net plaukai pasisiause.... doh.gif
musu tevelis yra labai geras... thumbup.gif ir nakti kelias ir pamperius keicia ir i lauka iseina su vaikais, ir zaidzia,valgyt padaro kai reikia ... Jokiu priekaistu 4u.gif ir taip su abiem vaikais wub.gif
P.s Nors tiesiog neisivaizduoju kaip galetu buti kitaip biggrin.gif
Atsakyti
oi mamytes matau, kad visokiu teveliu yra ir cia nieko nepadarysi. manasis viena diena ziuriu lyg ir nieko ir su vaikuciu pabuna, tik jei mazoji pradeda verkti jis vis nemoka jos nuraminti ir apkaltina "oziukais". bet mergyte myli labai ir noriai pasibuna ir pasikalba, bet tik tada kada mazoji juokiasi ir guguoja doh.gif
va kokie tie vyrai, bijo bet kokio sunkumo doh.gif
Atsakyti