Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 11:50)
na aš tą ir turėjau omenyje, kad jau pagal visus gąsdinimus tuoktis nereikia jei neturi daugybės pinigų... na negaliu aš skirti suknelei penkių tūkstančių ir pan, nes mes vestuves rengiame iš savo kišenės neimant nei paskolų nei pinigų iš tėvų...  smile.gif todėl reikia išlaidas apskaičiuoti .

Šaunuoliai ir mes taip pat.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 11:21)
na kaip bus taip bus, nes manau kad per daug čia gąsdinimų prisiklausiau, kad net naktimis miegoti negaliu... tai šiuo metu jau reikia rinktis, ar tuoktis ar nebe.  verysad.gif

Na jei jau dėl sukneles pradedi abejoti tuoktis ar ne, tai gal ir nebesituok. Suknele gali ir i koki vakareli prisitaikius uzsideti. santuoka ne vien suknele. g.gif
Atsakyti
ai gal daugiau į šią temą ir nebeužsuksiu nes žiūriu mano žodžius kiekviena supranta savaip, aš norėjau paskayti kad susidaro tokia nuomonė, juk jei negali įpirkti brangios suknelės tai jau geriau ir nesituokti, nes ta kurią išsirinkai būtent bus nuvalkiota ir niekam nepatiks...
Atsakyti
Aha, tikrai, kazkaip cia ironija arba humoras ne visada praslysta smile.gif Viktory, nepergyvenk, as tavo zodzius supratau biggrin.gif O siaip tai man jau senokai norisi uzvesti nauja tema (o gal yra jau tokia?): kodel pries vestuves visiems aplinkiniams taip ir norisi sugadinti nuotaika??? Nu, atrodo, ir tas blogai, ir tas negerai, ir tas ne taip turetu buti, o cia dar kazkas ne taip, kaip jie kitur mate... Kas keisciausia, kad ne kokie gimines, o drauges sitaip! bash.gif
Atsakyti
[quote=Suomi,2008 05 07, 13:25]
na ačiū kad nors kas mane supranat... o tai jau kažkaip juokingai skamba man šita situacija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 05 07, 14:25)
Aha, tikrai, kazkaip cia ironija arba humoras ne visada praslysta smile.gif Viktory, nepergyvenk, as tavo zodzius supratau biggrin.gif O siaip tai man jau senokai norisi uzvesti nauja tema (o gal yra jau tokia?): kodel pries vestuves visiems aplinkiniams taip ir norisi sugadinti nuotaika??? Nu, atrodo, ir tas blogai, ir tas negerai, ir tas ne taip turetu buti, o cia dar kazkas ne taip, kaip jie kitur mate... Kas keisciausia, kad ne kokie gimines, o drauges sitaip!  bash.gif

O temos tokios tai tikrai reikėtų.
Vikrory, neimk į galvą, žinok kas norėjo, tas suprato ką norėjai pasakyti 4u.gif
Atsakyti
jau nebeimu... nes kuo toliau tuo man aiškiau, kad kai gali iš kito kišenės pasisemti tai lengva kalbėti... o kai tuos tūkstančius pačiai reik užsidirbti, tai ir žiūri kas ir pigiau bet ir ne prasčiau...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 11:11)
ai gal daugiau į šią temą ir nebeužsuksiu nes žiūriu mano žodžius kiekviena supranta savaip, aš norėjau paskayti kad susidaro tokia nuomonė, juk jei negali įpirkti brangios suknelės tai jau geriau ir nesituokti, nes ta kurią išsirinkai būtent bus nuvalkiota ir niekam nepatiks...

kiekvienam savo smile.gif viena yra tai, kaip kam kas atrodys, o kita - kaip jausies pati mirksiukas.gif taip kad, geriau neimk į galvą nei forumo komentarų, nei draugų, kaimynų, giminių nuomonės, o elkis taip, kaip tau atrodo geriausia 4u.gif

bet...nors didžioji dauguma nuotakų sukneles nuomojasi, bet aš buvau griežtai nusprendusi, kad jei mano suknelės kaina netilps į vestuvių biudžetą (ačiū Dievui, tilpo ax.gif ), tai geriau pasisiūsiu paprastą baltą suknutę, bet tekėsiu tik su nauja blush2.gif
jau ir taip rūpesčių užtenka, tikrai nesinori papildomai kasdien galvoti, kokio "naujumo" suknelę gausiu už tuos 1500 ar 2000 Lt atėjus vestuvių dienai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 07 gegužės 2008 - 13:12
QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 13:41)
jau nebeimu... nes kuo toliau tuo man aiškiau, kad kai gali iš kito kišenės pasisemti tai lengva kalbėti... o kai tuos tūkstančius pačiai reik užsidirbti, tai ir žiūri kas ir pigiau bet ir ne prasčiau...

Kazkaip ne taip mano zodzius supratai ax.gif sorry.
Mes beje ir patys keliames vestuves, ir skaiciuojam, ir tikrai negalvojam, kad jei nelabai kam nors kazkas patinka, reikia imti ir pradeti galvoti, kad gal jau schmoll.gif nebereikia vestuviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 07, 11:41)

butent bigsmile.gif kai svente rengi is savo kisenes,tai tada mastai ar verta pinigus skirti tarkim super brangiai suknelei,o kai imi is teveliu,uosviu kisenes tada labai lengvai uzgaidas tenkinti biggrin.gif
Atsakyti
aišku šventė turi būti graži ir miela širdžiai, bet išleisti didžiulius pinigus suknelei kurią apsivilksi tik vieną kartą, tai kažkaip manau ne... aš ieškau kompromiso, kad ji nebūtų pati prasčiausia bet ir ne kažkokia paskutinės mados auka... biggrin.gif todėl man pikta kai yra kišama nuomonė juk kitų padėvėta suknelė jau ne suknelė. biggrin.gif

p.s. kiekvienam savo vertybės, bet pataupiusi galiu skirti pinigus kelionei ar naujam automobiliui... bet ir vestuves atšokti gražiai tik su saiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktory: 07 gegužės 2008 - 14:16
man atrodo, kad dabar dauguma porų tuokiasi iš savo lėšų, praėjo jau tie laikai, kai iškelti vestuves buvo tėvelių garbės reikalas... rolleyes.gif
Atsakyti