Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 11:29)
tai atsitiko taip kad teks antrą imti, nes pirmą jau panešiojo viena nuotaka kol aš galvojau ir nelabai kaip jai sekėsi... nes šiek tiek paplyšo, kadandi medžiaga tokia lengva tai daug nereikėjo... sako sisiusim, bet man tai atrodo jau ne kas, as noriu naujos švarios ir be jokių nesamonių...  verysad.gif

Imk balioną 4u.gif Bet tai kaip duoda matuotis suknelę ir nemato, kad nuotaka į ją neįtelpa?
Aš saviškės suknelės jau irgi nebenoriu, savininkė prasitarė, kad prieš mane ją dėvėsiančiai nuotakai suknytė pasidarė per maža ir ją reiks praplatint ir gan smarkiai. Tai ten pusė tos suknios grožio prapyls jei ją išardys doh.gif Noriu kitos suknytės. Eisiu šią savaitę pasižiūrėti, gal ką išsirinksiu.
Atsakyti
tai va. joms tik pinigai rūpi... o man abi idealiai tiko, ir sako o kaip gerai taisyti nereikės... o dabar tai galės taisyti iki pažaliavimo... nervina mane jau visos tos salonų nesamonės...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 09:45)
tai va. joms tik pinigai rūpi... o man abi idealiai tiko, ir sako o kaip gerai taisyti nereikės... o dabar tai galės taisyti iki pažaliavimo... nervina mane jau visos tos salonų nesamonės...

aš tai ir labiausiai bijau to,kad atėjus primatavimo dienai ta suknelė nebūtų panaši į skudurą,tada nežinau ką jau reikėtų daryti g.gif
Atsakyti
aš tai tada prašysiu į kitą pakeisti, man nereikia kažkokio ššššš... juk pinigus mokam o paskui dar turim atrodyti pilkai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 11:29)
tai atsitiko taip kad teks antrą imti, nes pirmą jau panešiojo viena nuotaka kol aš galvojau ir nelabai kaip jai sekėsi... nes šiek tiek paplyšo, kadandi medžiaga tokia lengva tai daug nereikėjo... sako sisiusim, bet man tai atrodo jau ne kas, as noriu naujos švarios ir be jokių nesamonių...  verysad.gif

kaip gaila... tokia grazute ta suknele buvo verysad.gif
na bet su ta kita suknele taip pat neabejojam puikiai atrodysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 06, 10:23)
Kalbant apie taftą tai jums nepatinka tokios suknios?
user posted image

man sita labai grazi ax.gif
Atsakyti
man ir gaila. net susinervinau kai pamačiau, iš pat ryto bėgau pasakyti kurią renkuosi ir opsssss.... ai nieko tokio kaip nors išgyvensim... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 10:29)

Tai ir su kita taip atsitiks - patikek manim. Salonai tikrai nesaugos tau sukneles - nebent tu ja nusipirksi is ju
Papildyta:
QUOTE(monera @ 2008 05 06, 11:11)
aš tai ir labiausiai bijau to,kad atėjus primatavimo dienai ta suknelė nebūtų panaši į skudurą,tada nežinau ką jau reikėtų daryti g.gif

Gal i skudura nebus panasi (cia kaip pasiseks 50x50 procentu), bet su defektais bus jei tavo vestuves vasara ar rudeni
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 05 06, 18:06)
Tai ir su kita taip atsitiks - patikek manim. Salonai tikrai nesaugos tau sukneles - nebent tu ja nusipirksi is ju
Papildyta:

Gal i skudura nebus panasi (cia kaip pasiseks 50x50 procentu), bet su defektais bus jei tavo vestuves vasara ar rudeni

vestuvės už poros mėnesių,bet suknelė jau kovo mėnesį išsinuomavau,tai kažkaip dabar jau ir nesitikiu,kad jis bus kaip nauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 12:00)
aš tai tada prašysiu į kitą pakeisti, man nereikia kažkokio ššššš... juk pinigus mokam o paskui dar turim atrodyti pilkai...  verysad.gif

VIKTORY, na gal tau ir pakeis suknele i kita (teko girdet, kad kiti net keist nenori - arba imk sita, arba visai neimk, bet uzstato neatgausi bet kokiu atveju). Bet tu visa laika iki tol isivaizduosi save tik su TA suknele, galvosi apie ja, isivaizduosi kaip su ja atrodysi, rinksi prie jos visus aksesuarus ir t.t. Manau, kad po viso sito tu kitos net nenoresi, o jei ir noresi - tau prie jos reikes derinti ir pirkti naujus aksesuarus, gal net jaunikio kostiumo spalva jau nebetiks schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(monera @ 2008 05 06, 19:10)
vestuvės už poros mėnesių,bet suknelė jau kovo mėnesį išsinuomavau,tai kažkaip dabar jau ir nesitikiu,kad jis bus kaip nauja verysad.gif

Nenauja tai nenauja, bet kad suknele bjaurojanciu defektu neatsirastu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 14:51)
man ir gaila. net susinervinau kai pamačiau, iš pat ryto bėgau pasakyti kurią renkuosi ir opsssss.... ai nieko tokio kaip nors išgyvensim...  biggrin.gif

Na gal ir gera tai isejo bigsmile.gif Dabar nebereikes galvos sukti kuri, o ir pati sakei, kad abi idealiai tiko. O del to susidevejimo - tai tik salono garbes reikalas kokia tau pateiks. Pavyzdziui, daug blogu pavyzdziu siuo klausimu girdejau ir skaiciau apie Zeiga, Okeanide, Rotuses salona (cia Kaune), apie A&R, Limarija, Nuotaku namai - nieko blogo. Visko pasitaiko... Pati nemazai dalyvauju vestuvese (pernai net 5), siemet panasiai. Tad beveik su visomis nuotakomis suku ratus per salonus. Nemazai patirties susikaupe blink.gif Linkiu visoms issinuomavusioms ramiai miegoti sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 12:00)
aš tai tada prašysiu į kitą pakeisti, man nereikia kažkokio ššššš... juk pinigus mokam o paskui dar turim atrodyti pilkai...  verysad.gif

O kas tau ir į ką pakeis įdomu, primatavimai nuotakoms būna antradienį-trečiadienį prieš vestuves, tada jau jos išvalytos būna. Nuėjus jau kitos tau nieks nepasiūlys, net nesitikėk iškart, kai vestuvės už poros dienų doh.gif Tad nusiteikite viskam, deja... Buvo draugei, kad nuėjus į primatavimą pasakė, jog suknelę savaitgalį nepataisomai suplėšė ir teko rinktis iš likusių, deja baisių....Gali pasiimt pinigus, jų kaltė, bet kas iš to, kai niekur jau nieko negausi...
Atsakyti