nežinau net kaip apibūdinti,na geriau nieko nesakysiu... juokauju aišku.. visai faina suknelė, bet tik man nesinori trumpos tai va... o jei tau tinka ir patinka tai super
as tai kaip tik trumpos labai norejau,ir ja isimylejau vos tik uzsidejus zema ta mergina nuotraukoj,as auksta,na ir kaip minejau atrodo ant manes tikrai zymiai geriau tik va nezinau kokios sukuosenos noreciau,irkokia tiktu.kazko neiprasto noreciau.ir tikrai baltu pedkelniu nesidesiu...
as tai kaip tik trumpos labai norejau,ir ja isimylejau vos tik uzsidejus zema ta mergina nuotraukoj,as auksta,na ir kaip minejau atrodo ant manes tikrai zymiai geriau tik va nezinau kokios sukuosenos noreciau,irkokia tiktu.kazko neiprasto noreciau.ir tikrai baltu pedkelniu nesidesiu...
Aisku galima. Na bet man kazkaip nelabai tos baltos. Kuno spalvos pats tas. As tokias ir desiuosi .
Norskazkaip is pradziu galvojau detis baltas, bet persigalvojau
O aš savo suknele Lenkijoje pirkau, mokėjau 3000 Lt. Ten tai buvo iš pačių brangiausiu sukneliu, pas mus, kiek žiūrėjau, panašios nuoma kainuotu nemažiau 5000 Lt. O šiaip ten galima ir už 1000 Lt gražia nusipirkti