Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 12:14)
cia mano :)http://www.suknele.lt/images/851.jpg  neisejo ideti,siaip tikroveje grazesne zymiai,ir man labiau tinka.na kas mate gyre:)

Faina suknute, labai junatviska
Atsakyti
nežinau net kaip apibūdinti,na geriau nieko nesakysiu... biggrin.gif juokauju aišku.. visai faina suknelė, bet tik man nesinori trumpos tai va... o jei tau tinka ir patinka tai super biggrin.gif
Atsakyti
Man visai grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 13 gegužės 2008 - 12:25
as tai kaip tik trumpos labai norejau,ir ja isimylejau vos tik uzsidejus smile.gif zema ta mergina nuotraukoj,as auksta,na ir kaip minejau atrodo ant manes tikrai zymiai geriau biggrin.gif tik va nezinau kokios sukuosenos noreciau,irkokia tiktu.kazko neiprasto noreciau.ir tikrai baltu pedkelniu nesidesiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 13:54)
as tai kaip tik trumpos labai norejau,ir ja isimylejau vos tik uzsidejus smile.gif zema ta mergina nuotraukoj,as auksta,na ir kaip minejau atrodo ant manes tikrai zymiai geriau biggrin.gif tik va nezinau kokios sukuosenos noreciau,irkokia tiktu.kazko neiprasto noreciau.ir tikrai baltu pedkelniu nesidesiu... doh.gif

Tai, kad baltas ja nelebai kas ir dedasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 13, 14:30)
Tai, kad baltas ja nelebai kas ir dedasi  blush2.gif

nu as kaip tik planuoju detis baltas, kada daugiau beuzsidesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 05 13, 14:36)
nu as kaip tik planuoju detis baltas, kada daugiau beuzsidesi smile.gif

Aisku galima. Na bet man kazkaip nelabai tos baltos. Kuno spalvos pats tas. As tokias ir desiuosi smile.gif .
Norskazkaip is pradziu galvojau detis baltas, bet persigalvojau ax.gif
Atsakyti
O aš savo suknele Lenkijoje pirkau, mokėjau 3000 Lt. biggrin.gif Ten tai buvo iš pačių brangiausiu sukneliu, pas mus, kiek žiūrėjau, panašios nuoma kainuotu nemažiau 5000 Lt. O šiaip ten galima ir už 1000 Lt gražia nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 10:14)
cia mano :)http://www.suknele.lt/images/851.jpg  neisejo ideti,siaip tikroveje grazesne zymiai,ir man labiau tinka.na kas mate gyre:)

kazkaip nematau nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
na nezinau,turetu matytis:)
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 15:05)
na nezinau,turetu matytis:)

wub.gif wub.gif user posted image

As taip pat is kelinto karto iejau paziuret,tai truputi padesiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 13 gegužės 2008 - 15:11
aciu 4u.gif as cia biski ne i tema,bet kodel man neiseina ideti?raso,kad per didelis failas,o jums normaliai ideda
Atsakyti