Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(redmoonde @ 2008 05 13, 16:09)
wub.gif  wub.gif user posted image

As taip pat is kelinto karto iejau paziuret,tai truputi padesiu 4u.gif  4u.gif

Matosi matosi suknute
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 15:13)
aciu 4u.gif  as cia biski ne i tema,bet kodel man neiseina ideti?raso,kad per didelis failas,o jums normaliai ideda

Bandyk deti per Čia ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 05 13, 10:17)
Kokia suknyte? bigsmile.gif

suknele mano
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 05 13, 20:16)

thumbup.gif Gražu, kiek supratau nuomavaisi ir Okeanidės, kur prie stoties yra. Aš ten irgi buvau, bet to vyro, kur sukneles parinkinėjo, pasipūtimas užmušė mane doh.gif dar ir dabar nemalonūs pojūčiai sukyla, kai apie jį pagalvoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 05 13, 20:45)
thumbup.gif Gražu, kiek supratau nuomavaisi ir Okeanidės, kur prie stoties yra. Aš ten irgi buvau, bet to vyro, kur sukneles parinkinėjo, pasipūtimas užmušė mane  doh.gif  dar ir dabar nemalonūs pojūčiai sukyla, kai apie jį pagalvoju  blink.gif

aha tenais, na su manim labai maloniai elgesi, rode graziausias sukneles, pasiule kavos, man tai labai ten patiko tai visa mano sutve ten nuomuosis sukneles ir mano vyriskis kostiuma is ten
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 05 13, 21:45)
thumbup.gif Gražu, kiek supratau nuomavaisi ir Okeanidės, kur prie stoties yra. Aš ten irgi buvau, bet to vyro, kur sukneles parinkinėjo, pasipūtimas užmušė mane  doh.gif  dar ir dabar nemalonūs pojūčiai sukyla, kai apie jį pagalvoju  blink.gif

Tas tai tiesa. Man tai net noras dingo ten ieškot suknelės, nes kai pradėjo kišt savo nuomonę ir girti tai ką jie turi doh.gif Atrodo, kad tik jie vieninteliai viską išmano apie sukneles. Labai nevykusi jų strategija manau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretao: 13 gegužės 2008 - 19:51
o cia mano suknele wub.gif tik visi, kas mate, sako, kad ant manes zymiai graziau atrodo ir modelis rankomis slepia visa jos grozi ax.gif

http://www.suknele.lt/images/850.jpg
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2008 05 13, 20:51)
Tas tai tiesa. Man tai net noras dingo ten ieškot suknelės, nes kai pradėjo kišt savo nuomonę ir girti tai ką jie turi  doh.gif Atrodo, kad tik jie vieninteliai viską išmano apie sukneles. Labai nevykusi jų strategija manau  schmoll.gif

drysciau papriestarauti, nes kai as atejau paklause ar turiu susidarius modeli kokios noriu, tik is to ir rode
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2008 05 13, 20:51)
Tas tai tiesa. Man tai net noras dingo ten ieškot suknelės, nes kai pradėjo kišt savo nuomonę ir girti tai ką jie turi  doh.gif Atrodo, kad tik jie vieninteliai viską išmano apie sukneles. Labai nevykusi jų strategija manau  schmoll.gif

mane tai irgi pjovė tas gyrimasis "co to ja", pas juos viskas super, o kitur šlamštas. Nepatinka man tokie snobai. O kavos ir man siūlė, bet ilgai to vyriškio nepakenčiau ir tepiau slides iš ten.

Atsiprašau už tokį kiekį žargono blush2.gif
Atsakyti
As tai sita isimylejau wub.gif wub.gif gal kartais kuri matet kur butu galima ja rasti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 05 14, 10:15)
As tai sita isimylejau  wub.gif  wub.gif gal kartais kuri matet kur butu galima ja rasti
user posted image

nesimato nuotraukos, bent jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 05 14, 11:17)
nesimato nuotraukos, bent jau man  g.gif

Man irgi nerodo nuotraukos.
Atsakyti