Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 18:12)
prispaudėt čia mane iš visų pusių..

Labai graži suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 17:12)

labai grazu 4u.gif visad laikaus nuomones, kad paprastume slypi genialumas ax.gif kadangi man paciai patinka tokio stilaus sukneles, tai tik geriausi atsiliepimai is mano puses thumbup.gif
Atsakyti
o rožinės kaspinas dėl to kad pamergių suknelės bus rožinės, bet švelni rožinė labai... biggrin.gif bet aš dar vieną turiu nužiurėjusi tai nežinau kaip čia bus.... gali būt kad dar paskutinę minutę pakeisiu nuomonę. bet ta ir tokio pat stiliaus tik siuvinėta o ne gipiūrinė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2008 04 29, 18:52)
o man grazi sita suknytee, ir net labai.. tikrai nebus taip kad visiems patiktu, svarbiausia - paciai patinka!
neabejok ir lauk savo sventes - busi vistiek graziausia! thumbup.gif

aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 21:32)
o rožinės kaspinas dėl to kad pamergių suknelės bus rožinės, bet švelni rožinė labai...  biggrin.gif  bet aš dar vieną turiu nužiurėjusi tai nežinau kaip čia bus.... gali būt kad dar paskutinę minutę pakeisiu nuomonę. bet ta ir tokio pat stiliaus tik siuvinėta o ne gipiūrinė...  biggrin.gif

Na va, matyt tikrai musu skoniai skiriasi. as su tokia eiciau, jei butu kokia 3 santuoka, kad neissiskirti is aplinkos. Nu bet tai cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 21:32)
o rožinės kaspinas dėl to kad pamergių suknelės bus rožinės, bet švelni rožinė labai...  biggrin.gif  bet aš dar vieną turiu nužiurėjusi tai nežinau kaip čia bus.... gali būt kad dar paskutinę minutę pakeisiu nuomonę. bet ta ir tokio pat stiliaus tik siuvinėta o ne gipiūrinė...  biggrin.gif

tai parodyk ta kita, padesim apsispresti mirksiukas.gif

suomi, parodyk savo suknele, labai idomu butu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 18:12)

victory tavo suknute labai labai wub.gif wub.gif wub.gif mano skonio, busi grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 04 30, 09:02)
victory  tavo suknute labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  mano skonio, busi grazuole  wub.gif

aš irgi prisidedu, kad victory suknele labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif man ziauriai patinka tokio tipo, tik man jos nelabai tinka unsure.gif

ir manau grozis slypi paprastume, tos labai pustos "princesiskos" sukneles man visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
AISKU CIA SKONIO REIKALAS, bet nemanau, kad nuotaka turi atrodyti paprastute, na nebent vestuves jau ne pirmos.
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 04 30, 10:27)
AISKU CIA SKONIO REIKALAS, bet nemanau, kad nuotaka turi atrodyti paprastute, na nebent vestuves jau ne pirmos.

nu man idomu kodel tau atrodo, kad si suknute paprastute, aisku skonio reikalas, bet jinai labai graziai ir prabangiai atrodo, o jei tavo sijonas visas pustas su suraukimais, kurie primena senoviskas uzuolaidas, tai dar ne reiskia, kad tu atrodysi geriau. nesupyk, bet mano tokia nuomone, man tokios sukneles neriniuotos 100 kartu graziau atrodo nei tortai ir viskas
Atsakyti
As tik issakiau nuomone. Beje ir ta suknute, kad ir nepusta panasi i uzuolaidas, tik biski naujesnio leidimo. ir blizguciu daugiau.
Ir visos jos panasios i uzuolaidas. tai va, nera cia ko gincytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvalaseviit: 30 balandžio 2008 - 09:39
user posted image
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 04 30, 11:27)

Žinok kartais grožis slypi paprastume ir nebūtinai tokią suknelę reikia rinktis antrai santuokai. Kiekvienai nuotakai savo suknelė. Tu netekėtum su vikrotijosv suknelė, o ji netekėtų su tavaja. Juk negali būti visos nuotakos vienodos 4u.gif
Oi, kokios mes piktos ir kokios greitos kitas sukneles apšaukt užuolaidom. Sofia Loren kai dalyvavo gropžio konkurse pasisiuvo suknelę iš užuolaidos ir laimėjo, nes buvo pati gražiausia. Taip, kad kartais negali žinot kas geriau. Tortas ar užuolaida cool.gif
Beje, aš temoj pasigendu suknelių ax.gif Reikia ją truputi pagyvinti bigsmile.gif Čia keletas suknelių temai pagyvinti 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 30 balandžio 2008 - 09:59
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 30, 10:51)
Žinok kartais grožis slypi paprastume ir nebūtinai tokią suknelę reikia rinktis antrai santuokai. Kiekvienai nuotakai savo suknelė. Tu netekėtum su vikrotijosv suknelė, o ji netekėtų su tavaja. Juk negali būti visos nuotakos vienodos 4u.gif 
Oi, kokios mes piktos ir kokios greitos kitas sukneles apšaukt užuolaidom. Sofia Loren kai dalyvavo gropžio konkurse pasisiuvo suknelę iš užuolaidos ir laimėjo, nes buvo pati gražiausia. Taip, kad kartais negali žinot kas geriau. Tortas ar užuolaida cool.gif
Beje, aš temoj pasigendu suknelių ax.gif Reikia ją truputi pagyvinti bigsmile.gif Čia keletas suknelių temai pagyvinti 4u.gif

aš parašiau tik savo nuomonę, aš taip galvoju ir viskas. be to man nepatiko, jog žmogus sako, kad jo suknelė pati pačiausia, o kitos per paprasta, juk kiekviena turi savo skonį ir nuomonę, jei vienam gražu, nežinia ar kitam bus. šiaip nepeikiu kitų suknelių, nes jos visos gražios ir tinka tai nuotakai, kuri ja isrinko, ir nėra čia ko pykti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silkina: 30 balandžio 2008 - 10:00