Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 11:42)
o kaip jums šita.. nes aš dvi išsirinkusi ir dabar suku galvą... nes reik kitą savaitę pasakyti kuri, o tai dviejų laikyti negalima.

Ta kita tikrai grazesne g.gif
Atsakyti
tai va ir sunku man apsispręsti... biggrin.gif kadangi pūstos nesinori tai vis suku galvą, jos abi panašaus stiliaus tik ši siuvinėta gražiai ir blizga....
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 11:42)
o kaip jums šita.. nes aš dvi išsirinkusi ir dabar suku galvą... nes reik kitą savaitę pasakyti kuri, o tai dviejų laikyti negalima.

sita grazi, bet ana grazesne smile.gif
Atsakyti
gerai kad dar tas šventines dienas pagalvoti galesiu.. chi chi...
Atsakyti
[quote=Karolina 33,2008 04 30, 11:33]
As suknele nuomavausi is Cymbeline..
cia galima pasiziureti sukneles http://www.cymbelineusa.com/index.htm
as is katalogo issirinkau su juodu kaspinu po krutine.. biggrin.gif thumbup.gif

Gražių suknelių mačiau, ir taviške jei nesusimaišiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 12:04)
tai va ir sunku man apsispręsti...  biggrin.gif  kadangi pūstos nesinori tai vis suku galvą, jos abi panašaus stiliaus tik ši siuvinėta gražiai ir blizga....

Sita antroji negraziai kazkaip per liemeni atrodo. jei jau tokio stiliaus, nepustos nori, tai manau pirmoji puikus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Mano nuomone 1 variantas.
Atsakyti
eh.. as tai jau net nenoriu eit ieskotis sukneles, nes tos, kurios man patinka, tikrai visiskai netiks pagal figura... verysad.gif tad arba teks tenkintis tais variantais, kurie tiks, arba... et... verysad.gif
o cia irgi prisidedu prie temos gyvinimo 4u.gif
Papildyta:
dar..
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 04 30, 13:02)
eh.. as tai jau net nenoriu eit ieskotis sukneles, nes tos, kurios man patinka, tikrai visiskai netiks pagal figura...  verysad.gif  tad arba teks tenkintis tais variantais, kurie tiks, arba... et...  verysad.gif
o cia irgi prisidedu prie temos gyvinimo  4u.gif
Papildyta:
dar..

savotiskos suknios. Gal net grazios ax.gif
o sau susirasi, pamatysi apsirengsi ir pajausi, kad tavo.
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 04 30, 13:02)
eh.. as tai jau net nenoriu eit ieskotis sukneles, nes tos, kurios man patinka, tikrai visiskai netiks pagal figura...  verysad.gif  tad arba teks tenkintis tais variantais, kurie tiks, arba... et...  verysad.gif
o cia irgi prisidedu prie temos gyvinimo  4u.gif
Papildyta:
dar..

O man tai jos abi feeeee. Negražios. Tikrai rasi gražesnių, juk daug psl.yra iš ko rinktis, neskubėk ir rasi.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 12:42)

Man irgi pirma suknelė gražesnė 4u.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus ir nuomones, dabar manau dar kartą pasimatuosiu ir tada jau bus aišku kuri labiau limpa... 4u.gif
Atsakyti