Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Lars @ 2008 05 30, 12:03)
Primink kur galima pažiūrėt tavo suknelę?

Va čia jos suknelė
http://www.suknele.lt/images/851.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 05 30, 12:03)
Primink kur galima pažiūrėt tavo suknelę?

bet nuoraukoje visai kitaip,man ji nuotrraukoje irgi nepatiko,na as kitokio sudejimo ir ugio nei si mergina,ir siaip netokia suknele atrodo,na kas mateb sake,kad man labai tinka(o sake tie kurie pasakytu,jei baisiai atrodytu)tik anytai nepatiko tongue.gif
Atsakyti
na man asmeniskai tai labai grazi suknele, tikrai super bet maniskis butu tokios pat nuomone kaip tavo,as manau kazkodel kad jis rimtai sake jog jam ji nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 30, 11:27)
bet nuoraukoje visai kitaip,man ji nuotrraukoje irgi nepatiko,na as kitokio sudejimo ir ugio nei si mergina,ir siaip netokia suknele atrodo,na kas mateb sake,kad man labai tinka(o sake tie kurie pasakytu,jei baisiai atrodytu)tik anytai nepatiko tongue.gif

Mano nuomonė- kaip suknelė ji man graži, nu ta prasme tai, kad ji trumpa man liuks, aišku jei ant tavęs atrodo gražiau tai dar gražesnė ji man atrodo. Gal tik žinai kas tavo MB nepatiko, tai kad apačia, nu sorry už išsireiškimą ale vištiška. Gal tų sluoksnių būtų mažiau kitaip ir atrodytų. Aš mąsčiau apie 1 suknelę ir man ji labai patiko irgi su vištos uodega (paskui įkelsiu), tai kai jau išsirinkau savo su kuria tuoksiuos, tą parodžiau savo MB tai jam irgi nepatiko, bet koks skirtumas, mergos renkasi, o ne bernai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 30 gegužės 2008 - 10:42
o mano draugui tai patiko, sakė bus super... biggrin.gif
Atsakyti
na mes tai renkamės rūbus bendru sutarimu. kažkaip visai nenorėčiau, kad vestuvių dieną MB pakrauptų name pamatęs arba aš jį biggrin.gif galų gale, juk turi derėti jaunosios suknelė ir jaunojo kostiumas kažkaip tarpusavy, ir aksesuarai... unsure.gif
beje, MB mano suknelę gyvai pamatė anksčiau už mane, nes siuntinį priėmė biggrin.gif
Atsakyti
aš ir tokios nuomonės kad turi patikti abiems, o tai paskui per šventę kai pamatys kad nepatinka tai raukysis, ir šiaip manau pačiai daug ramiau, žinau kad mane palaiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 30, 11:16)

Kokia originali.. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 05 29, 17:15)

neriaaaaliai grazi suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na mes kostiuma pirmai dienai imam ten pat kur as suknute tai jam kostiuma pasiule kad deretu prie mano suknutes,tai vat o jis mane jei planai nepasikeis pamatys su ja tik prie altoriaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 05 30, 12:37)
Mano nuomonė- kaip suknelė ji man graži, nu ta prasme tai, kad ji trumpa man liuks, aišku jei ant tavęs atrodo gražiau tai dar gražesnė ji man atrodo. Gal tik žinai kas tavo MB nepatiko, tai kad apačia, nu sorry už išsireiškimą ale vištiška. Gal tų sluoksnių būtų mažiau kitaip ir atrodytų. Aš mąsčiau apie 1 suknelę ir man ji labai patiko irgi su vištos uodega (paskui įkelsiu), tai kai jau išsirinkau savo su kuria tuoksiuos, tą parodžiau savo MB tai jam irgi nepatiko, bet koks skirtumas, mergos renkasi, o ne bernai.

jo,jo kaip vista lotuliukas.gif bet is tikruju ta uodega,ir visas sijonas geriau atrodo,ir korsetas kitaip.na bet gal vyras paerzino tik mane wub.gif nzn smile.gif na man jo kostiumas.... doh.gif bet nieko nesakiau,nes maciau,kad jam lbai patinka.galvoju:lai perka.as savos suknia negalesiu atsidziaugt,tai jo nepastebesiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif ryt jei suspesiu vaziuoju i salona kur mano suknele.tai nufotkins mane gal,tada idesiu parodyt smile.gif
Atsakyti
As is pat pradziu isiklausinejau nuomone kokia jam patiktu ar nepatiktu:) tai paskui rinkdamasi atsizvlegiau i savo norus ir vis pamastydavau ar jam tokia patiktu.

siaip tokia suknute maniskiui ir nepatiktu... nes per daug "nuoga", bet zinoma nezinau tavo MB skonio ir supratimo...
manau si suknute tokia apie kuria neuztenka pasakyti "nu tokia nieko", jos modelis arba patinka arba ne. cia kaip ir su ypac tortinem arba patinka arba ne:)

bet kokiu atveju manau Mb tave pamates balta grazi isvirs is koto. ir busi jam pati graziausia:) nors syki pamenu i svente turejom vaziuot, ateina pas mane grazuolis...o man i akis jo sukuosena pirmiausia. ir as ne labas, o dreptelejau kazkokia fraze dar ir isiplaut galva pasiuliau... vakaras baigesi ne kaip;/ juolab kad nebuvo tiap jau blogai, tik ta pirmine reakcija tokia issprudo. blush2.gif tikiuosi per vestuves niekam taip neatsitinka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 30 gegužės 2008 - 12:29