Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

kas liecia suknute tai mano ir MB skoniai sutampa,as jau rodziau kokios man grazios ir jis man pritare,tai man buvo lengva issirinkti,nes zinojau ko noriu ir zinojau,kad jam patiks,mano suknyte jis mate paveiksliuke,tai jam patiko,tik sako ale tavo kojos tai ne tokios ilgos,kaip bus lotuliukas.gif sakau nepergyvenk patrumpins pagal mane ir viskas bus gerai wub.gif o kostiuma mes irgi kartu renkames,ta prasme jau issirinkom,tik reikes grizus i LT vaziuoti uzsisakyti,tikimes,kad dar bus jis laisvas musu dienai,o jei ne tai ieskosim kazka panasaus,nes jis nenori nei slipso,nei kaklaskariu,idealiausias variantas,kuri issirinkome buvo tas.Siaip MB labai reiskia savo nuomone,na jis turi savo skoni,pastoviai komentuoja kas grazu,kas negrazu,kas man tinka,kas ne,tikiuosi ir zinau,kad busiu jam pati graziausia ta diena wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 30, 13:23)
jo,jo kaip vista lotuliukas.gif bet is tikruju ta uodega,ir visas sijonas geriau atrodo,ir korsetas kitaip.na bet gal vyras paerzino tik mane wub.gif nzn smile.gif na man jo kostiumas.... doh.gif bet nieko nesakiau,nes maciau,kad jam lbai patinka.galvoju:lai perka.as savos suknia negalesiu atsidziaugt,tai jo nepastebesiu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif ryt jei suspesiu vaziuoju i salona kur mano suknele.tai nufotkins mane gal,tada idesiu parodyt smile.gif

Būtinai atsiųsk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 05 30, 14:28)
As is pat pradziu isiklausinejau nuomone kokia jam patiktu ar nepatiktu:) tai paskui rinkdamasi atsizvlegiau i savo norus ir vis pamastydavau ar jam tokia patiktu.

siaip tokia suknute maniskiui ir nepatiktu... nes per daug "nuoga", bet zinoma nezinau tavo MB skonio ir supratimo...
manau si suknute tokia apie kuria neuztenka pasakyti "nu tokia nieko", jos modelis arba patinka arba ne. cia kaip ir su ypac tortinem arba patinka arba ne:)

bet kokiu atveju manau Mb tave pamates balta grazi isvirs is koto. ir busi jam pati graziausia:) nors syki pamenu i svente turejom vaziuot, ateina pas mane grazuolis...o man i akis jo sukuosena pirmiausia. ir as ne labas, o dreptelejau kazkokia fraze dar ir isiplaut galva pasiuliau... vakaras baigesi ne kaip;/ juolab kad nebuvo tiap jau blogai, tik ta pirmine reakcija tokia issprudo. blush2.gif  tikiuosi per vestuves niekam taip neatsitinka:)

na maniskiui labiau tortai patinka,o as nenorejau smile.gif bet juis nepriestaravo del trumpos,tik sake,kad ne per daug trumpa butu smile.gif
jei tik vaziuosim idesiu foto mirksiukas.gif nes salone mano suknele,nesiveziau namo,nes atsibostu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga222: 30 gegužės 2008 - 13:05
Vera Wang
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
saunuoles merginos! man kuo idomesnes sukneles ar aksesuarai tuo idomiau atrodo! del tos trumpos sukneles , tai ji man tikrai labai grazi, tokia paselusiai nuotakai. As manau kad suknele turetu pirmiausiai dereti prie charakterio
Atsakyti
man tai ir grazu bet kad kazkaip nzn teku viena karta su balta tai noriu but kaip prinsese ax.gif bet siaip tikrai nuostabi wub.gif
Papildyta:
yra tikrai mielu trumpu sukuciu wub.gif , va sita man nieko biggrin.gif
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
as ir sutinku su ispaikyta nuomone, blush2.gif bet svarbiausia,kaip tau tavo issirinkta suknele patinka ir tinka,jug tavo vestuves ir tu busi graziausia wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
busimos nuotakos 4u.gif
norejau jusu paklausti gal kuri matete sia maggiesottero suknele kauno salonuose?

http://www.maggiesot...amp;style=J1186

aciuks ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
geriausia mano variantas su suknike as ja siuvuosi ir svarbiausia dar nsulaukiau skambucio i pirma primatavima o kaip skambinu tai vis kazkokios ten bedos tai siuvejos nera tai vel kazkas nutiko. ryt varau pati isisaiskinsiu akis i aki
Atsakyti