Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

QUOTE(busima_mama @ 2008 07 13, 00:21)
O man jis nepatiko-ir skonis labai fui fui (bent jau man).  schmoll.gif 'Juicy tubes' zymiai geresni  4u.gif

Man jis first.gif Turiu beveik visas spalvas...
Atsakyti
likau suzaveta naujaisiais Chanel Aqualumiere Gloss... labai maloni tekstura, o jau pojutis ant lupyciu wub.gif beto labai neblogai issilaiko.. ypac patiko diamond rose bei candy glow spalvytes wub.gif reiks ciupti kuria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 13, 16:45)
Currant tikrai gera spalva, o as turiu Mango spalva. Super, labai patinka. wub.gif

Jo dabar vien juo ir dazausi, visi kiti atostogauja lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš ieškau Lancome DW kolekcijos blizgio. Nejau jį tik Sephoroj galima nusipirkt? Būtų liūdna...
Atsakyti
turiu Dior - DIOR KISS
na, kol kas geriausias iš tų, ką turėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dior Kiss blizgesiukas man ant lupu labai ilgai issilaiko...
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 14, 17:00)
Dior Kiss blizgesiukas man ant lupu labai ilgai issilaiko...

drinks_cheers.gif jo, gavau dovanų, nustebau, kad blizgesys taip gerai laikosi doh.gif
turiu ryt gauti siuntiny estee lauder Pure Color Crystal Gloss, palyginsiu
Atsakyti
Is visu blizgesiuku, kuriuos turejau, Dior Kiss man ilgiausiai issilaiko. Dar labai ilgai laikosi naujos kolekcijos Mac blizgesiukai.
Atsakyti
O as tai atsisveikinau su savo KISS'ais g.gif man jie ko tais ne patys stebuklingiausi, beto ir spalvu ivairovi ne tokia jau bais didele.
O ir lupas jie man per daug ispucia, kadagi putlumo man ir taip netruksta.
Uz juicy tubes man geresni vieni tokie lenkiski blizgesiai, kurie panasioj pakuotej, bet kainuoja desimt kart pigiau biggrin.gif O ir blizga ir laikosi geriau uz juicy tubes, o skonis wub.gif
Dar man labai super Helenos Rubinstein ir chanel lupu blizgiai, bet jie nesilaiko taip ilgai, kaip noreciau, ale spalvytes ir pojutis man super wub.gif
Dar turiu kruva maybelline, sephora, bourjois, tai man jie tik todel, kad spalvos geros, o siaip tai jie nelabai.. didziausias minusaas - tai skonis, kurio ner visai arba jis neskanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 07 14, 18:20)
Uz juicy tubes man geresni vieni tokie lenkiski blizgesiai, kurie panasioj pakuotej, bet kainuoja desimt kart pigiau biggrin.gif O ir blizga ir laikosi geriau uz juicy tubes, o skonis wub.gif

prašom išduoti dabar- kas per blizgesiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 07 14, 20:21)
prašom išduoti dabar- kas per blizgesiai? bigsmile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 07 14, 18:20)

tikrai prasom isduoti kokie cia tokie geruliai blizgesiukai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti