Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

Euforija22 idek kaip taviskis ant tavo lupu atrodo g.gif mano Pure Color Gloss tai toks svelniai rozinis/kuno spalvos realiai, taviskis foto toks i aukso spalva labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 16 liepos 2008 - 17:34
maybelline patinka tas naujausias blizgis, nebrangus ir saldo taip maloniai smile.gif
Atsakyti
gal galit parekomneduot koki nors blizgi rozini su aukso blizguciais/perlamutru? ax.gif
Atsakyti
Šiendien gavau Guerlain KISS KISS PEARL GLOSS, Nr. 846 , blizgi is naujosios kolekcijos!

user posted image
Spalvyte pati paskutine nuotraukoje Coral pearls.

Na labai labai patiko, tikrai labai labai fainus blizgesiukas vasarai!
labai gražiai švyti ant lupyčių, su aukso blizgučiais, spalvytė nereali, ne tokia ryški kaip foto. Jis labai labai panašus savo konsistencija į Kiss kiss Glos, tik gal vos vos lengvesnis.

Na jau nusipirkus triju russiu blizgius is Guerlain galiu pasakyti man jie labai labai patinka thumbup.gif

va čia radau nuotrauka, kaip tas blizgis ant lupyčių atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 16 liepos 2008 - 20:33
O aš niekaip negaliu išsirinkti tarp šitų: kuris pats pačiausias g.gif Ar pirkti tuos balzamus ar ta Lancome blizgį ax.gif

user posted image

user posted image

http://www.clinique....lq_6M23_158.jpg[IMG]
Atsakyti
Pirk visus mirksiukas.gif ( as teip darau kai negaliu issirinkti) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 07 16, 22:23)
Šiendien gavau Guerlain KISS KISS PEARL GLOSS, Nr. 846 , blizgi is naujosios  kolekcijos!

user posted image

labai gražiai švyti ant lupyčių, su aukso blizgučiais, spalvytė nereali, ne tokia ryški kaip foto. Jis labai labai panašus savo konsistencija į Kiss kiss Glos, tik gal vos vos lengvesnis.

Na jau nusipirkus triju russiu blizgius is Guerlain galiu pasakyti man jie labai labai patinka  thumbup.gif

va čia radau nuotrauka, kaip tas blizgis ant lupyčių atrodo  smile.gif

Aš irgi turiu šią spalvytę...Labai graži wub.gif Tik Guerlain blizgio pojūtis ant lūpų man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 07 16, 19:56)
maybelline patinka tas naujausias blizgis, nebrangus ir saldo taip maloniai smile.gif

O kaip tau pojutis ant lupu? Man tai nemalonus kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 17, 09:18)
Pirk visus  mirksiukas.gif  ( as teip darau kai negaliu issirinkti) biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(Oliukė @ 2008 07 17, 09:26)
Aš irgi turiu šią spalvytę...Labai graži wub.gif  Tik Guerlain blizgio pojūtis ant lūpų man nepatinka schmoll.gif

o man kaip tik labai fainas:ax:, toks lengvas, nes pvz. lancome Juisy Tubes man per lipnus smile.gif

na naturalu juk visoms tas pats daiktas patikti negali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 17, 09:18)
Pirk visus  mirksiukas.gif  ( as teip darau kai negaliu issirinkti) biggrin.gif

unsure.gif g.gif
O gal kurį vieną vistik biggrin.gif
Atsakyti
Patys nerealiausi Lancome, Estee Lauder ir Dior. wub.gif wub.gif wub.gif Chanel nelabai man, kažkaip greit nusivalgė.Gal nelabai kokybišką paėmiau? g.gif blink.gif Guerlain irgi mieli, lengvi, bet ne patys pačiausi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 07 16, 21:23)
Šiendien gavau Guerlain KISS KISS PEARL GLOSS, Nr. 846 , blizgi is naujosios  kolekcijos!

user posted image

Na jau nusipirkus triju russiu blizgius is Guerlain galiu pasakyti man jie labai labai patinka  thumbup.gif

va čia radau nuotrauka, kaip tas blizgis ant lupyčių atrodo  smile.gif

as irgi sian nusipirkau is sios kolekcijos antra nuo virsaus spalvyte wub.gif
Atsakyti