Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

firma LEMAX vadinasi Tutti Frutti, tokia tutele kaip ir juicy tubes,
pirkdavau as juos anksciau kaune, bet paskutini kart maciau ir vilniuj vilkpedes Martinoj smile.gif

Tik paskui nekaltinkit, jej jums nepatiks blush2.gif bet man tai jie tikrai super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 15 liepos 2008 - 13:43
QUOTE(mexica @ 2008 07 15, 14:42)
pirkdavau as juos anksciau kaune, bet paskutini kart maciau ir vilniuj vilkpedes Martinoj smile.gif

Tik paskui nekaltinkit, jej jums nepatiks blush2.gif bet man tai jie tikrai super smile.gif

Sitie geruliai thumbup.gif turiu labai grazu raudona su blizguciais wub.gif o kur kaune yra dabar ju pirkt? as jau niekur seniai ju neberandu verysad.gif
Atsakyti
tai kaip ten reikalai su tais Gosh blizgiais tuteleje? Man jie niekaip ramybes neduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 15, 23:21)
Sitie geruliai thumbup.gif  turiu labai grazu raudona su blizguciais wub.gif  o kur kaune yra dabar ju pirkt? as jau niekur seniai ju neberandu verysad.gif

Bazej as anksciau pirkdavau smile.gif

O siandien pagriebiau YSL blizgesi uz 15euru (nzn ci alietuvs kainom daug ar mazai g.gif ) Ale nepaprastai grazi spalvyte bigsmile.gif tokia nude, bet i rausvuma wub.gif dar nebandziau, tai nezinau ar ant lupu fainas, bet manau, kad turetu buti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien buvau maloniai nustebinta savo mėlynojo Estee Lauder.
Pasidažiau prieš eidama sportuot ir po 1,5 val. intensyvios treniruotės grįžtu namo - oba, kaip ką tik pasidažius thumbup.gif
Atsakyti
Panos, nu gal matet ar bandet koky grazu blizgiuka, suteikianty pale efekta lupoms? g.gif Labai jau reikia, bet kristuteje Kaune tai nieko neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 16, 11:33)
Panos, nu gal matet ar bandet koky grazu blizgiuka, suteikianty pale efekta lupoms? g.gif  Labai jau reikia, bet kristuteje Kaune tai nieko neradau doh.gif

Laba,kalbi apie toki efekta? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 07 16, 11:36)
Laba,kalbi apie toki efekta?  ax.gif
user posted image

bigsmile.gif Va va, kazkas jau panasaus thumbup.gif Labai grazu wub.gif Tik kazin kaip prie dieninio apsvietimo atrodytu g.gif
Koks cia geris teptas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 16, 12:11)
bigsmile.gif  Va va, kazkas jau panasaus thumbup.gif  Labai grazu wub.gif  Tik kazin kaip prie dieninio apsvietimo atrodytu g.gif
Koks cia geris teptas? wub.gif

Jis taip svelniai isblukina lupas, dienos sviesoj labai graziai ziurisi bigsmile.gif Estee Lauder Pure Color Gloss - Quartz wub.gif
user posted image
Estee Lauder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 16 liepos 2008 - 11:17
QUOTE(mexica @ 2008 07 15, 14:42)

nera vilkpedes martinoj situ blizgesiuku
jau apziurejau biggrin.gif

QUOTE(Apvalute @ 2008 07 15, 23:40)
tai kaip  ten reikalai su tais Gosh blizgiais tuteleje? Man jie niekaip ramybes neduoda biggrin.gif

man irgi biggrin.gif
net beveik visas Vilniaus kosmadas apvaziavau blush2.gif tik vienoj nebuvau
taigi, melynojo nebera verysad.gif vienoj tik testeri aptikau, tai man fainas pasirode, nors nesu turejus kitu melynu tai lygint negaliu ax.gif
Atsakyti
nusipirkau Lancome Icy pop blizgesiuka, melyna wub.gif bet atkeliaus tik po kokiu 3 savaiciu verysad.gif ziuresim, koki ispudi paliks ax.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 16 liepos 2008 - 14:24
QUOTE(ViShy @ 2008 07 16, 12:14)
Jis taip svelniai isblukina lupas, dienos sviesoj labai graziai ziurisi  bigsmile.gif Estee Lauder Pure Color Gloss - Quartz wub.gif
user posted image
Estee Lauder

As kaip tik toki turiu Estee Lauder Pure color tik spalvyte Cool Gloss 805 cool lemon. Efektas panasus, gavau viena dovanu, o kita naudoju, tai naujojo tokio jei kam reikia,prasom i az. mirksiukas.gif
sorry uz offtopic, bet superinis dalykas, tik niekaip nesunaudosiu dvieju, nes turiu visa begale blizgesiuku, kuriuos naudoju thumbup.gif
stai reali fotkyte, pasaka, puikus efektas saldantis citrininis ant lupu, o ant lupyciu atrodo taip, kaip Vishy fotkyteje wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 16 liepos 2008 - 16:31