Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Kai buvau nestuke.gif , turejau labai dideli pilva ir smileysex.gif buvo taip nepatogu, kad net nebesinorejo, todel paskutinius nestumo du menesius ir nebuvo jokio smileysex.gif , bet dabar... nezinau kaip istverti tas 6 savaites... man buvo cp, gal kam irgi dare ir zino ar tikrai butina visas 6 savaites laikytis celibato? vienas i kita su vyru taip ziurim ir negalima... ech jau akyse zaliuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2008 08 04, 13:45)
oi moterys jus daugiau atsipalaiduokite ir galvokite kaip man bus gera, o ne aj turbut bus kaip pirmas kartas, skaudes, ne velnio,,, psichologiskai nusiteikite, kad bus ypatingas kartas, man jis tikrai buvo ypatingas, su tuo paciu vyru pasimylejau pirma karta biggrin.gif bet jis tikrai nebuvo toks kaip pirma karta, turejau toki O kad neatsimenu kada taip dejavau.. ir siap mes jau kartu 8metai, po vaiko gimimo vel aistra sugrizo..dabar kaip vel ka tik susipazine.. ax.gif

manau teisingas poziuris
Atsakyti
as laikiausi celibato 2 menesius,tai vyras po to ilgai neatstojo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2008 08 05, 18:19)
Kai buvau  nestuke.gif , turejau labai dideli pilva ir smileysex.gif buvo taip nepatogu, kad net nebesinorejo, todel paskutinius nestumo du menesius ir nebuvo jokio  smileysex.gif , bet dabar... nezinau kaip istverti tas 6 savaites... man buvo cp, gal kam irgi dare ir zino ar tikrai butina visas 6 savaites laikytis celibato? vienas i kita su vyru taip ziurim ir negalima... ech jau akyse zaliuoja 4u.gif

man gydytojas sake susilaikyti 4 savaites... irgi po co. g.gif tai kaip is tikruju? nebekraujuoju jau seniai,tik isskyru bespalviu yra...
Atsakyti
Aš ir būdama nestuke.gif mylėjausi su vyru, net tą pačią dieną prieš pat gimdymą blush2.gif O po gimdymo ištvėrėm tik 3 savaites blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Vyras gimdyme dalyvavo, matė viską, bet dėl to tikrai jokių keblumų dėl smileysex.gif nebuvo. Jei žmogus myli, tai jis ir supranta, kad gimdymas yra natūralus dalykas, ir jokių nemalonių prisiminimų nuo to nelieka. Kaip tik atvirkščiai, vyras labai džiaugiasi, kad matė, kaip jo dukrytė ateina į pasaulį, ir labai didžiuojasi manim, giria, kokia aš stipri, kokia šaunuolė, kad gimdžiau be epidūro ir visiškai nerėkiau, o kaip tik visą gimdymą buvau linksma ir juokavau tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2008 08 18, 19:14)
Aš ir būdama  nestuke.gif  mylėjausi su vyru, net tą pačią dieną prieš pat gimdymą  blush2.gif  O po gimdymo ištvėrėm tik 3 savaites  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif . Vyras gimdyme dalyvavo, matė viską, bet dėl to tikrai jokių keblumų dėl smileysex.gif  nebuvo. Jei žmogus myli, tai jis ir supranta, kad gimdymas yra natūralus dalykas, ir jokių nemalonių prisiminimų nuo to nelieka. Kaip tik atvirkščiai, vyras labai džiaugiasi, kad matė, kaip jo dukrytė ateina į pasaulį, ir  labai didžiuojasi manim, giria, kokia aš stipri, kokia šaunuolė, kad gimdžiau be epidūro ir visiškai nerėkiau, o kaip tik visą gimdymą buvau linksma ir juokavau  tongue.gif  thumbup.gif

gerbiu tokius vyrus, kurie savo moterim didziuojasi ir supranta, kad ne pamiegot i gimdykla atejo zmona. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir po cezario rekomenduojama islaukti ta vad pogimdymini perioda, juk audiniams reikia laiko atsigauti, sugyti. Kur taip skubeti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2008 08 04, 12:45)
oi moterys jus daugiau atsipalaiduokite ir galvokite kaip man bus gera, o ne aj turbut bus kaip pirmas kartas, skaudes, ne velnio,,, psichologiskai nusiteikite, kad bus ypatingas kartas, man jis tikrai buvo ypatingas, su tuo paciu vyru pasimylejau pirma karta biggrin.gif bet jis tikrai nebuvo toks kaip pirma karta, turejau toki O kad neatsimenu kada taip dejavau.. ir siap mes jau kartu 8metai, po vaiko gimimo vel aistra sugrizo..dabar kaip vel ka tik susipazine.. ax.gif

drinks_cheers.gif mes taip pat kartu jau 8 metai, bet tokio gero smileysex.gif ir tiek daug O iki gimdymo tkrai nebuvo ax.gif
Atsakyti
pirmas sykis tai nelabai malonus buvo blush2.gif nors aplinkybems susikloscius tas pirmas sykis apskritai ivyko po 3.5men, bet gero buvo nedaug , smarkus psichologinis diskomfortas "ar man ten issitampe?", "ar jis jaus mane?", "ar man skaudes?", be to , pasiekeite krutine unsure.gif
bet galiu nuramint, pirmi pora sykiu buvo nekokie, uztat kiti- daug geresni nei iki gimdymo. Be to, vyras pagyre, kad ten viskas liko pries gimdyma ax.gif
Atsakyti
ir as galiu pasakyti,jog po gimdymo daug geresnis smileysex.gif ,nei pries thumbup.gif
Atsakyti
Suprantu kad tos kurias kirpo gal ir geriau ten viskas po gimdymo nes gal ir susiaurino ar bent jau paliko kaip buvo pries. O kaip toms kurios neplyso g.gif Juk tiek issitampo per ta gimdyma kad nejaugo po to 'geriau negu pries gimdyma' ?
Atsakyti
smile.gif Sveikutes mamytes, galiu pasakyti man pirmo cez., gydytojas liepe irgi susilaikyti nuo smileysex.gif ,apie 5 -6 savaites, bet mes istverem tik dvi su puse savaites, nes jau nekraujavau, lyg viskas ir buvo tvarkoj ir buvo tikrai viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, dar geriau negu pries tai.
Atsakyti