Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Man irgi jau akyse zaliuoja, kaip noooriu.... Gimdziau pries dví savaites, kirpo, siuvo, dar skauda ir atsisest dar negaliu, be to, dar ir siek tiek kraujuoju verysad.gif . Reiks dar luktelet... Bet jau galvoj kas dedasi, tai ojojoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 21, 22:21)
Man irgi jau akyse zaliuoja, kaip noooriu.... Gimdziau pries dví savaites, kirpo, siuvo, dar skauda ir atsisest dar negaliu, be to, dar ir siek tiek kraujuoju verysad.gif . Reiks dar luktelet... Bet jau galvoj kas dedasi, tai ojojoj  doh.gif

man lygiai tas pats buvo as po savaites ui kaip saviskio norejau blush2.gif bet dar po poros savaiciu noras visiskai dingo blink.gif net keliems menesiams, o dabar vel atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 22 rugpjūčio 2008 - 07:35
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 21, 23:21)
Man irgi jau akyse zaliuoja, kaip noooriu.... Gimdziau pries dví savaites, kirpo, siuvo, dar skauda ir atsisest dar negaliu, be to, dar ir siek tiek kraujuoju verysad.gif . Reiks dar luktelet... Bet jau galvoj kas dedasi, tai ojojoj  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 21, 21:21)

greita blink.gif matyt po gimdymo dubens srity vis dar buna persipilde kraujo, is to ir tas noras.
Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2008 08 21, 18:12)
Suprantu kad tos kurias kirpo gal ir geriau ten viskas po gimdymo nes gal ir susiaurino ar bent jau paliko kaip buvo pries. O kaip toms kurios neplyso  g.gif  Juk tiek issitampo per ta gimdyma kad nejaugo po to 'geriau negu pries gimdyma'  ?

tai kad ten juk raumenys mirksiukas.gif kegelio pratimai tikrai viska i vieta sugrazino. O man dar + pagerejo tuo, kad nebe taip "shlapau" ten, tad ir siaurumo pojutis padidejo blush2.gif
Atsakyti
MB tai manęs laaaaabai net gi geidžia wub.gif
o vat man noro jokio nėra unsure.gif

gimdžiau prieš 5,5 mėn. kirpo. pirmus smileysex.gif kartus žiauriai skaudėjo wacko.gif , tad noras dar labiau sumažėjo.

dabar MB prisileidžiu vos porą kartų per mėnesį unsure.gif
aišku, gaila jo. bet savęs gaila dar labiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 08 22, 10:10)
MB tai manęs laaaaabai net gi geidžia  wub.gif
o vat man noro jokio nėra  unsure.gif

gimdžiau prieš 5,5 mėn. kirpo. pirmus smileysex.gif kartus žiauriai skaudėjo wacko.gif , tad noras dar labiau sumažėjo.

dabar MB prisileidžiu vos porą kartų per mėnesį  unsure.gif
aišku, gaila jo. bet savęs gaila dar labiau  unsure.gif

Kadangi pirmus kartus skaudėjo, tiesiog baimė dar labiau kausto ir skausmas tik didesnis. Pabandykit su lubrikantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Po gimdymo mamytes pacios beveik vaikuciais patampa.. 2.gif O vaikuciams ne seksas galvoj nono.gif
Nieko nenoriu izeist,cia tik is savo patirties ok.gif
Atsakyti
Geidžia dar labiau bigsmile.gif Negaliu atsigint lotuliukas.gif
Atsakyti
as gimdziau pries 8 savaites, nors manes nesiuvo, nekirpo ir neplysau, pasimylejome tik po 6 savaiciu, pirmi kartai buvo skausmingi, nors ir naudojom lubrikantus, o daba jau po biski isivaziuojam biggrin.gif
o vyras as manes geidzia nemaziau negu pries gimdyma ir mano noras nekiek neapmazejo, tik del maitinimo krutinimi nelabai sudrekstu, bet tam yra lubrikantai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pas mus viskas ciki thumbup.gif po gimdymo liko keli kg bet ju jau nebera, mylimes kaip visada, kai pagimdziau abu lb nekantravom, vis laukem kada nustosiu kraujuoti ir kai nustojau oi buvo dzigi dzigi sokiai.gif cool.gif lotuliukas.gif mano vyrui ir pieno is krutu netiketai teko paragauti hihihi.gif bet nieko, pasijuokem ir tiek biggrin.gif na tikiuosi aistra nebles dar ilgai bigsmile.gif nors zinoma nestumas nepraejo bepasekmiu, pvz krutines savo neatpazystu visa strijuota ir nukaro, bet svarstau apie krutu pakelimo operacija rolleyes.gif bet dar reikia gerai apgalvoti. g.gif
ai va vienas keistas reikalas pasidare, jau kai viskas isibegeja gal net link pabaigos as tiek sudrekstu, galima sakyti skestu lotuliukas.gif gal kam nors yra taip buve.? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGORIA: 16 rugsėjo 2008 - 11:31
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 16, 12:29)
ai va vienas keistas reikalas pasidare, jau kai viskas isibegeja gal net link pabaigos as tiek sudrekstu, galima sakyti skestu lotuliukas.gif  gal kam nors yra taip buve.? blush2.gif

tai tik dziaukis, mirksiukas.gif man buvo tiek sausa kad net lubrikantas kazkur susigerdavo blink.gif
Atsakyti
tai kad zinok ner kuom dziaugtis, kartais tiek sudregsta kad nieko nebejauciu kaip y kibira biggrin.gif doh.gif man niekad nera taip buve, o be to ir ne pati gimdziau, cezari dare gi negalejo ten kas nors pasizeisti g.gif
Atsakyti