Man irgi jau akyse zaliuoja, kaip noooriu.... Gimdziau pries dví savaites, kirpo, siuvo, dar skauda ir atsisest dar negaliu, be to, dar ir siek tiek kraujuoju
. Reiks dar luktelet... Bet jau galvoj kas dedasi, tai ojojoj
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 21, 22:21)
Man irgi jau akyse zaliuoja, kaip noooriu.... Gimdziau pries dví savaites, kirpo, siuvo, dar skauda ir atsisest dar negaliu, be to, dar ir siek tiek kraujuoju
man lygiai tas pats buvo as po savaites ui kaip saviskio norejau
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 21, 23:21)
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 21, 21:21)
greita
Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2008 08 21, 18:12)
Suprantu kad tos kurias kirpo gal ir geriau ten viskas po gimdymo nes gal ir susiaurino ar bent jau paliko kaip buvo pries. O kaip toms kurios neplyso
Juk tiek issitampo per ta gimdyma kad nejaugo po to 'geriau negu pries gimdyma' ?
tai kad ten juk raumenys
MB tai manęs laaaaabai net gi geidžia
o vat man noro jokio nėra
gimdžiau prieš 5,5 mėn. kirpo. pirmus
kartus žiauriai skaudėjo
, tad noras dar labiau sumažėjo.
dabar MB prisileidžiu vos porą kartų per mėnesį
aišku, gaila jo. bet savęs gaila dar labiau
QUOTE(Katusik @ 2008 08 22, 10:10)
MB tai manęs laaaaabai net gi geidžia
kartus žiauriai skaudėjo
, tad noras dar labiau sumažėjo.
Kadangi pirmus kartus skaudėjo, tiesiog baimė dar labiau kausto ir skausmas tik didesnis. Pabandykit su lubrikantu
Po gimdymo mamytes pacios beveik vaikuciais patampa..
O vaikuciams ne seksas galvoj
Nieko nenoriu izeist,cia tik is savo patirties
Nieko nenoriu izeist,cia tik is savo patirties
Geidžia dar labiau
Negaliu atsigint
as gimdziau pries 8 savaites, nors manes nesiuvo, nekirpo ir neplysau, pasimylejome tik po 6 savaiciu, pirmi kartai buvo skausmingi, nors ir naudojom lubrikantus, o daba jau po biski isivaziuojam
o vyras as manes geidzia nemaziau negu pries gimdyma ir mano noras nekiek neapmazejo, tik del maitinimo krutinimi nelabai sudrekstu, bet tam yra lubrikantai
o vyras as manes geidzia nemaziau negu pries gimdyma ir mano noras nekiek neapmazejo, tik del maitinimo krutinimi nelabai sudrekstu, bet tam yra lubrikantai
Na pas mus viskas ciki
po gimdymo liko keli kg bet ju jau nebera, mylimes kaip visada, kai pagimdziau abu lb nekantravom, vis laukem kada nustosiu kraujuoti ir kai nustojau oi buvo dzigi dzigi
mano vyrui ir pieno is krutu netiketai teko paragauti
bet nieko, pasijuokem ir tiek
na tikiuosi aistra nebles dar ilgai
nors zinoma nestumas nepraejo bepasekmiu, pvz krutines savo neatpazystu visa strijuota ir nukaro, bet svarstau apie krutu pakelimo operacija
bet dar reikia gerai apgalvoti.
ai va vienas keistas reikalas pasidare, jau kai viskas isibegeja gal net link pabaigos as tiek sudrekstu, galima sakyti skestu
gal kam nors yra taip buve.?
ai va vienas keistas reikalas pasidare, jau kai viskas isibegeja gal net link pabaigos as tiek sudrekstu, galima sakyti skestu
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 16, 12:29)
gal kam nors yra taip buve.? 
tai tik dziaukis,
tai kad zinok ner kuom dziaugtis, kartais tiek sudregsta kad nieko nebejauciu kaip y kibira
man niekad nera taip buve, o be to ir ne pati gimdziau, cezari dare gi negalejo ten kas nors pasizeisti