Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(astuliene @ 2009 03 10, 00:54)
Na pas mus tas pat kaip ir  buvo, vyras gal net daugiau nori negu as.Niekas nepasikeite nors gimdyme dalyvavo.

pas mus taip pat smile.gif
Atsakyti
na pas manes su pirmu vyru taip pat buvo vis negaledavau suprast kodel? kaltindavau ir savo virssvori ir vyra neistikimibe ir dar vysokiu nesamoniu sugalvodavau . bet praejus metam jis gyrtas papasakojo draugui o as kaip snipe klausiaus biggrin.gif jis kai gymdziau sake kad mano mylima moteris man niekas neslikstu ir panasei visada atrode vyskam atsparus o gymdimas ji palauze jis pasakojo draugui ka mate ir kaip jam tai slikstu pasirode . tai ir isskire mus nesigailiu bet gaila varksialio biggrin.gif istekejau antra kart pastojau ir nebekartojau klaidos antras vyras tik pres pat gymdima venge santikiu nes isivaizduoja kad savo dukrite suzeis ir panasei bet po gymdimo jis tebenuori manes thumbup.gif ps. as kai vaziavau gymdit 1 sunu tai neticia pamaciau kaip moteris gymdo tai jai buciau vyras ir tai impotentu tapciau pabuvus gymdime
Atsakyti
Noiru paklausti, o ar galima maitinanaciai mamai naudoti kokias tai kotraceptines tabletes? Nes kazkaip nesinoretu greit antro leliuko tureti, nes girdejus kad moterys po gimdymo greit pastoti gali vel nesisaugant. 4u.gif
Atsakyti
KAI PASTOJAU IR NUSTOJO MANES NORET...NOREDAVO BET BIJOJ SUZEIST MAZYLE...BET PO GIMDYMO VOS SULAUKEM TU 6SAVAICIU..DEJA...PAZAIDE TRIS MEN...AS NUOLAT SIRGAU,BLOGAI JAUCIAUSI..TEN TRUKDE SAUSUMAS,GRYBELIAI...IR NUSTOJO MANES NORET...DAR TAS PIENAS TRUKDE...MYLETIS PRADEJOM MECHANISKAI,MAN SKAUDEDAVO NUOLAT.VERKDAVAU...DUKRYTEI SUEJO PUSE METUKU IR PRISIPAZINO MB KAD TURI KITA MOTERI...ISEJO PAS JA GYVENTI..TIK GRAUZIASI,ZLIUMBIA,NENORI SEIMOS PALIKTI...VIS KLAUSINEJA AR PRIIMCIAU ATGAL...KAIP MANOT KA TURECIAU DARYT?
Atsakyti
Nori net labai wub.gif ir aas jo noriu, bet dar truputuka kazkaip bijau, nes karta kai bandem tai skaudejo...
taciau manau, kad labai greitu laiku tikrai vel bandysim - pasiilgom vienas kito... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aulodija @ 2009 03 11, 00:00)
KAI PASTOJAU IR NUSTOJO MANES NORET...NOREDAVO BET BIJOJ SUZEIST MAZYLE...BET PO GIMDYMO VOS SULAUKEM TU 6SAVAICIU..DEJA...PAZAIDE TRIS MEN...AS NUOLAT SIRGAU,BLOGAI JAUCIAUSI..TEN TRUKDE SAUSUMAS,GRYBELIAI...IR NUSTOJO MANES NORET...DAR TAS PIENAS TRUKDE...MYLETIS PRADEJOM MECHANISKAI,MAN SKAUDEDAVO NUOLAT.VERKDAVAU...DUKRYTEI SUEJO PUSE METUKU IR PRISIPAZINO MB KAD TURI KITA MOTERI...ISEJO PAS JA GYVENTI..TIK GRAUZIASI,ZLIUMBIA,NENORI SEIMOS PALIKTI...VIS KLAUSINEJA AR PRIIMCIAU ATGAL...KAIP MANOT KA TURECIAU DARYT?

sunku kazka patarti, jei vyra myli ir gali atleisti jo isdavyste manau priimk 4u.gif
Atsakyti
pas mus geismas abupusis ir stiprus, tik va vis skauda man kai mylimes. Ir priemoniu visokiu naudojam ir vis tiek skauda, plysineja, o jau daugiau nei trys menesiai praejo. Nebezinom ka daryti... sad.gif o jei taip bus visalaik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dirde @ 2009 03 12, 13:15)
pas mus geismas abupusis ir stiprus, tik va vis skauda man kai mylimes. Ir priemoniu visokiu naudojam ir vis tiek skauda, plysineja, o jau daugiau nei trys menesiai praejo. Nebezinom ka daryti... sad.gif  o jei taip bus visalaik schmoll.gif

mano vienos pazystamos vaikui jau tuoj metai, bet sake vis dar skauda plysima ir nemalonu doh.gif
na as dziaugiuos bent tuom kad man cezari dare, tai nera jokiu plysimu ax.gif
Atsakyti
Mano mažiausiam jau daugiau kaip metai, o vis dar plyšinėja. Pradžioj reikdavo vis sutepti su liubrikantais kad nebūtų taip sausa ir mažiau skaudėtų..
Atsakyti
iki nestumo buvom ojojoj kokie... daug, daznai, visur blush2.gif
na nestumo metu normalus smileysex.gif buvo tik iki kokio 5-6 menesio, kol judesiai vaiko pradejo stiprus justi, paaiskino paprastai: savo dukrai i veida nebadysiu doh.gif nors as pati iki pat galo kaip katinas per morciu buvau ax.gif pasiglostdavom ir ... daugiau nieko. Gimdymas buvo su komplikacijom (cezaris), labai sunkiai atsigaudinejau, ilgai ligoninej buvau, prisiziurejo jis visko blush2.gif is palas keite, ir apiprausinejo, i toleta nesdavo ir maitino schmoll.gif nieko estetisko, ar dziaugsmingo.
Realiai pirma karta po gimdymo daug laiko praejo, kol vel pribrendom tam reikalui g.gif bet nera ko lyginti, kaip buvo prie vaika... verysad.gif as manijakiskai bijau pastoti vel (geriu KT, bet pastojau irgi vartodama), vyras irgi apie antra net minciu neturi, tai gaunasi nei sis nei tas: abu susikauste ir malonumo jokio.
kita savaite desiuos spirale. ir sutarem, kad daugiau vaiku nebebus, bet kokiu atveju. tai tikiuosi, kad kai galutinai isivaziuosim i buvusi gyvenimo ritma - viskas susitvarkys. wub.gif
Atsakyti
Kai buvai nėščia, tai nesimylėjom likus 2 mėn. iki gimdymo (nu gal ten kokį kartą ar du). Per tą laiką mūsų santykiai neatšalo. Po gimdymo kantriai laukėm kol sueis 6 sav. Kai pagaliau sulaukėm, tai jokio malonumo nepajutom. Man labai skaudėjo, jam irgi kažkas ne taip buvo kaip anksčiau. Bet paskui viskas grįžo kaip anksčiau. Mylėtis iš tikrųjų tapo malonumu. Net daugiau vyras visada nori negu aš. Apie antrą vaikelį tai net negalvojome, bet netyčia jis išėjo. Tai buvome šoke.
Atsakyti
Na pas mus taip pat is vyro puses tai noras yra, is mano tai nelabai nes skaudejo, padedavo lubrikatai siek tiek ypac kai sausa budavo...
bet kol vaikas mazas tai man kazkaip ir nesinori... nes daznai buna kad viduri visko pradeda verkt, kad ir kt kambari... tai gerti uzsimano... tai dar ko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewaida: 16 kovo 2009 - 21:01