QUOTE(baggyra @ 2008 06 19, 13:15)
as tai gal jau ir visai noreciau, beveik 4 savaites po gimdymo jau, bet mano vyras tai net nezinau, elgiasi su manim kaip su vaiko mama, bet ne zmona, is jo puses nematau jokio potraukio, gal kai pradesim myletis viskas issispres, bet kolkas tai gyvenam kaip pensininkai, pavalgom, paziurim kartu telika ir einam miegot
tikiuosi, man taip nebus... ir isvis bijau tos dideles pertraukos... jau ir dabar, kai laukiuosi, mes praktiskai nesimylim, nes bijo maniskis, o jei dar paskui nebus noro, kad nenusuktu na lieva... reiks imtis kazkokiu viliojimo priemoniu
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2009 03 31, 15:56)
sveikutes, pasidalinsiu ir as savo patirtimi...p gimdymo 2 men. nesimylejome, nes kirpo ten man, kol viskas susitvarke, nu vis jutau, kad ten kazkaip ne taip...paskui kaip ir laikas jau butu pradeti

bet noro nelabai yra, nes tikrai vakare griuni i lova ir miegi, net sapnu nesapnuoji ir visos mintys sukasi tik apie kudiki..ilgainiui supratau, kad taip testis negali, pradejau sportuoti, persidaziau plaukus, su vyru nuejome i sex shop parduotuve, ten prisipirkome lubrikantu, kremuku...kazkaip atsigavome abu tuo klausimu, dabar galiu pasakyti, kad seksas kokybiskesnis ir geresnis tapo nei pries gimdyma...