O man po gimdymo net sapnuojas naktim kaip noriu
Sveikos
Tai lygiai po sesiu savaiciu pasimylejom
Truputuka atrodo perdaug, nes toks jausmas vel kaip po gimdymo, bet buvo
o nestumo metu neatsisakem to malonumo
Tfu tfu tfu, bet rodos viskas gerai kaip ir buvo. O del nenorejimo myletis gal pirmais menesiais buvo baime ir paskutini, kad nepagimdyciau anksciau
Zinoma galima viska suversti ant nuovargio ir leliuko ir namu seimininkavimo, bet juk galima skirti nors minimum sau laiko, pasijusti vel geidziamai kai savimi pasitiki ir pirmyn !
Na cia pagal save sakau zinoma..
QUOTE(Viga @ 2008 04 28, 14:07)
Dabar turiu antra vyra, musu dukrytei 6 men, viskas tuo klausimu
Net negalejom islaukti tu 2 savaiciu uzdraustu
Taciau turiu siokios tokios patirties tuo klausimu
Pirmas vyras po vaikucio gimimo manes vengdavo, miegodavom atskirai, net yra draugam prasitares, kad negali myletis su moterim, kuriai is papu pienas bega ( jo zodziais tariant)
Priezastis- buvo kita. Tau linkiu kantrybes ir po truputi viskas susitvarkys 
bet tai siaubas kokiu buna
Ojei kaip norėjau... net sapnavau
o vyras net tirpsta kaip jam rūpi pamylėti
pabandėm, nors palaiminimo iš daktariūkščio dar negavau
žinot, nenusivyiau, smagu buvo
po pirmojo gimdymo taip nesinorėjo. jaučiausi kažkokia nebe tokia
o dabar tokia pat moteris tik jau su dviem vaikučiais
dabar rūpestis kaip saugotis, nes trečio mažiaus nebenoriu
Jei butu tik MB valia, tai noretu ir geistu dazniau nei as, bet dziaugiuos, kad siuo klausimu radom abiems tinkanti sprendima
Smagu skaityt, kai seimoj viskas gerai ir pries gimdyma, ir po.
Pas mus gavos atvirksciai iki gimdymo, man nelabai noredavos, o vyras kaip isprotejes buvo. Uztat po gimdymo as isprotejau
, noris labai labai.... Bet vyras kiek atsales, daznai tenka paciai iniciatyva rodyt
. Gal ir virssvoris kaltas + 10 kg.
. Sakiau reiks kalbetis ir issiaiskinti, kur cia suo pakastas, nes minciu irgi visokiu galvon lenda
.
Pas mus gavos atvirksciai iki gimdymo, man nelabai noredavos, o vyras kaip isprotejes buvo. Uztat po gimdymo as isprotejau
Na kelis men.per pati nestuma tai vyras nuo manes begiojo,nzn kas man buvo atsitike bet labai norejau.Na o po gimdymo pakolkas nesinori,bet vyro juk irgi negaliu kankinti,tai nors i men pora kartu buna
.O vyrui noras tikrai nera praejes ,sakyciau gal dar labiau nori nei anksciau
Kaip katinas glaustosi ir trinasi aplinkui, galėtų jaučiu kiauras dienas mylėtis arba bent apsikabinęs būti, bet mes irgi tarpusavio susitarimą turim kada, kas ir kur
I nestumo pabaiga pradejo vengt, nes puskes vyras pasakojo jam, kad jauciasi ten kazkas...bet as isprovokuodavau
dabar dar tik trys savaites po gimdymo, bet jis toks lipsnus pasidares, glaustosi, buciuoja, zavisi manim, parodo, kad nori...pati irgi jau noreciau, net sapnuojasi, bet dar gimda inai neissivaliusi ir siuliu dar yra, todel lauksim gydytojos palaiminimo...o tada atsiimsim...kol kas pazaidziam, bet malonumas jam, o man tik susierzinimas
dabar dar tik trys savaites po gimdymo, bet jis toks lipsnus pasidares, glaustosi, buciuoja, zavisi manim, parodo, kad nori...pati irgi jau noreciau, net sapnuojasi, bet dar gimda inai neissivaliusi ir siuliu dar yra, todel lauksim gydytojos palaiminimo...o tada atsiimsim...kol kas pazaidziam, bet malonumas jam, o man tik susierzinimas
pasiskaičius tokius kaip defliunės komentarus, peršas išvada: tos poros vėl nori mylėtis, jei moteriai padedama, jei nesakoma/nemanoma: "tau bėga pienas". jei moteris nėra išsekus, nes kažką pasupo mažių, pamigdė, išvirė, iškepė, daugiau pasakė kažko malonaus, nusišypsojo.
kita vertus, ir vyras (jei nepamišęs dėl idealių formų) irgi turi sulakt iš moters dėmesio: ne vien stresuojanti dėl žindymo ir vaiko verkimo mama, o vyrui tik nunešk, atnešk paduooook...
šiaip sunki ta aistros anatomija, nes viskas persimiešia su nuovargiu, supratingumo stoka ar nestoka, ir šiaip žmonių jausmų brandumu. man rodos, gimus vaikui ir pasimato: kiek subrendę ar bent bręstantyts nori būt žmonės.
kita vertus, ir vyras (jei nepamišęs dėl idealių formų) irgi turi sulakt iš moters dėmesio: ne vien stresuojanti dėl žindymo ir vaiko verkimo mama, o vyrui tik nunešk, atnešk paduooook...
šiaip sunki ta aistros anatomija, nes viskas persimiešia su nuovargiu, supratingumo stoka ar nestoka, ir šiaip žmonių jausmų brandumu. man rodos, gimus vaikui ir pasimato: kiek subrendę ar bent bręstantyts nori būt žmonės.
noras nesumazejo jam nei kiek, bet islaukem 6 savaites
nesumazejo nei man nei jam,po 3,5 savaites
uzpludo tokia aistra kad neistverem
,man jokio skausmo tik malonumas nors ir buvau siuta,bet nepiknaudziaujam
nes dar gimda valosi tai nenorim jokiu komplikaciju,bei siules nevisiskai uzgija,na bet dar pasimegausim per sventes
seip laukiam nesulaukiam kada galesim megautis ne svelniu
o su tikra gyvuliska aistra