Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Sveikos 4u.gif

O man po gimdymo net sapnuojas naktim kaip noriu ax.gif Tai lygiai po sesiu savaiciu pasimylejom ax.gif Truputuka atrodo perdaug, nes toks jausmas vel kaip po gimdymo, bet buvo thumbup.gif o nestumo metu neatsisakem to malonumo wub.gif Tfu tfu tfu, bet rodos viskas gerai kaip ir buvo. O del nenorejimo myletis gal pirmais menesiais buvo baime ir paskutini, kad nepagimdyciau anksciau doh.gif Zinoma galima viska suversti ant nuovargio ir leliuko ir namu seimininkavimo, bet juk galima skirti nors minimum sau laiko, pasijusti vel geidziamai kai savimi pasitiki ir pirmyn ! 4u.gif Na cia pagal save sakau zinoma.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 28, 14:07)
Dabar turiu antra vyra, musu dukrytei 6 men, viskas tuo klausimu thumbup.gif  Net negalejom islaukti tu 2 savaiciu uzdraustu blush2.gif  rolleyes.gif  Taciau turiu siokios tokios patirties tuo klausimu ax.gif Pirmas vyras po vaikucio gimimo manes vengdavo, miegodavom atskirai, net yra draugam prasitares, kad negali myletis su moterim, kuriai is papu pienas bega ( jo zodziais tariant) fool.gif Priezastis- buvo kita. Tau linkiu kantrybes ir po truputi viskas susitvarkys mirksiukas.gif

bet tai siaubas kokiu buna unsure.gif
Atsakyti
O maniškiui noras mylėtis niekur nedingo, labai nekantriai laukė kada gi pagaliau vėl galės mėgautis smileysex.gif O aš pati į normalias vėžias įvažiavau tik po kokių 5 mėn.
Atsakyti
Ojei kaip norėjau... net sapnavau blush2.gif o vyras net tirpsta kaip jam rūpi pamylėti wub.gif pabandėm, nors palaiminimo iš daktariūkščio dar negavau ax.gif žinot, nenusivyiau, smagu buvo rolleyes.gif po pirmojo gimdymo taip nesinorėjo. jaučiausi kažkokia nebe tokia schmoll.gif o dabar tokia pat moteris tik jau su dviem vaikučiais biggrin.gif dabar rūpestis kaip saugotis, nes trečio mažiaus nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Jei butu tik MB valia, tai noretu ir geistu dazniau nei as, bet dziaugiuos, kad siuo klausimu radom abiems tinkanti sprendima biggrin.gif
Atsakyti
Smagu skaityt, kai seimoj viskas gerai ir pries gimdyma, ir po.
Pas mus gavos atvirksciai iki gimdymo, man nelabai noredavos, o vyras kaip isprotejes buvo. Uztat po gimdymo as isprotejau doh.gif , noris labai labai.... Bet vyras kiek atsales, daznai tenka paciai iniciatyva rodyt blink.gif . Gal ir virssvoris kaltas + 10 kg. g.gif . Sakiau reiks kalbetis ir issiaiskinti, kur cia suo pakastas, nes minciu irgi visokiu galvon lenda verysad.gif .
Atsakyti
Na kelis men.per pati nestuma tai vyras nuo manes begiojo,nzn kas man buvo atsitike bet labai norejau.Na o po gimdymo pakolkas nesinori,bet vyro juk irgi negaliu kankinti,tai nors i men pora kartu buna smile.gif.O vyrui noras tikrai nera praejes ,sakyciau gal dar labiau nori nei anksciau tongue.gif
Atsakyti
Kaip katinas glaustosi ir trinasi aplinkui, galėtų jaučiu kiauras dienas mylėtis arba bent apsikabinęs būti, bet mes irgi tarpusavio susitarimą turim kada, kas ir kur drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
I nestumo pabaiga pradejo vengt, nes puskes vyras pasakojo jam, kad jauciasi ten kazkas...bet as isprovokuodavau blush2.gif
dabar dar tik trys savaites po gimdymo, bet jis toks lipsnus pasidares, glaustosi, buciuoja, zavisi manim, parodo, kad nori...pati irgi jau noreciau, net sapnuojasi, bet dar gimda inai neissivaliusi ir siuliu dar yra, todel lauksim gydytojos palaiminimo...o tada atsiimsim...kol kas pazaidziam, bet malonumas jam, o man tik susierzinimas ax.gif
Atsakyti
pasiskaičius tokius kaip defliunės komentarus, peršas išvada: tos poros vėl nori mylėtis, jei moteriai padedama, jei nesakoma/nemanoma: "tau bėga pienas". jei moteris nėra išsekus, nes kažką pasupo mažių, pamigdė, išvirė, iškepė, daugiau pasakė kažko malonaus, nusišypsojo.

kita vertus, ir vyras (jei nepamišęs dėl idealių formų) irgi turi sulakt iš moters dėmesio: ne vien stresuojanti dėl žindymo ir vaiko verkimo mama, o vyrui tik nunešk, atnešk paduooook...

šiaip sunki ta aistros anatomija, nes viskas persimiešia su nuovargiu, supratingumo stoka ar nestoka, ir šiaip žmonių jausmų brandumu. man rodos, gimus vaikui ir pasimato: kiek subrendę ar bent bręstantyts nori būt žmonės. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 21 gruodžio 2009 - 15:31
noras nesumazejo jam nei kiek, bet islaukem 6 savaites
Atsakyti
nesumazejo nei man nei jam,po 3,5 savaites smileysex.gif uzpludo tokia aistra kad neistverem blush2.gif ,man jokio skausmo tik malonumas nors ir buvau siuta,bet nepiknaudziaujam smileysex.gif nes dar gimda valosi tai nenorim jokiu komplikaciju,bei siules nevisiskai uzgija,na bet dar pasimegausim per sventes blush2.gif seip laukiam nesulaukiam kada galesim megautis ne svelniu smileysex.gif o su tikra gyvuliska aistra lotuliukas.gif smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti