Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Na mano vyras visada išalkęs sekso, tik duok blush2.gif netrukdo nei krūtys nevienodo dydžio, nei pilvukas su ripkutėm, su mielu noru tas ripkutes pagnaibo. Ir gimdymus abu matė. Jei būtų jo valia, ritinėtų po lovą rytą vakarą. paskutinį vakarą prieš gimdymą išdykavom, o po gimdymo laukė nesulaukė kada bus galima. Šiaip ne taip iškentėjom 5 savaites. blush2.gif
Atsakyti
Kokia aktuali man ši tema. Mes jau nuo rugsėjo celibate doh.gif Vyras nestuke.gif pabaigoje pasakė, kad negali taip, o ir pati noru nedegiau. Dabar po gimdymo praėjo daugiau nei 2 mėnesiai. Apie suartėjimą mes net nekalbam. Aš nežinau - nori jis ar ne. Žinau tik kad aš baisiai bijau, nes kirpo ir tas kirpimas vis dar jaučiasi unsure.gif O ir šiaip vien nuo minties apie TAI pradedu verkti. Kažkodėl tai jaučiuosi kalta prieš vyrą. Nesu pasiruošusi nei fiziškai, nei psichologiškai ir net neįsivaizduoju kada būsiu pasiruošus. verysad.gif
Atsakyti
smile.gif as irgi ir kirpta ir siuta, net jauciu siuvimo vieta , bet malonumas didesnis uz nepatogius jausmus (man nieko neskaudejo nei pirma nei antra nei penkta karta rolleyes.gif )
Kiek suprantu mano vyrui kliuciu jokiu rolleyes.gif kaip ir daugumai biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone, jeigu vyras po gimdymo nenori, o dar tuo labiau teisinasi panasiom frazem i "negaliu dabar ziuret i tave, kaip i moteri", tai jau labiau tarpusavio santykiu problema. Mano vyras norejo ir kai buvau nescia, ir po gimdymo, nors jame ir dalyvavo, o kadangi as po gimdymo gerai jauciausi, tai mes spirgejom jau pogimdyvinej palatoj blush2.gif , bet del visu plysimu pabandem tik po menesio ax.gif
Atsakyti
mano mb jokio skirtumo jis manęs norėjo tai buvau nestuke.gif ir dabar po gimdymo, ir sako kad dar labiau mane myli wub.gif
Atsakyti
M... Manes nenorejo nescios, nenori ir po nestumo.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2010 01 13, 02:25)
Kokia aktuali man ši tema. Mes jau nuo rugsėjo celibate  doh.gif Vyras  nestuke.gif pabaigoje pasakė, kad negali taip, o ir pati noru nedegiau. Dabar po gimdymo praėjo daugiau nei 2 mėnesiai. Apie suartėjimą mes net nekalbam. Aš nežinau - nori jis ar ne. Žinau tik kad aš baisiai bijau, nes kirpo ir tas kirpimas vis dar jaučiasi  unsure.gif O ir šiaip vien nuo minties apie TAI pradedu verkti. Kažkodėl tai jaučiuosi kalta prieš vyrą. Nesu pasiruošusi nei fiziškai, nei psichologiškai ir net neįsivaizduoju kada būsiu pasiruošus.  verysad.gif

Ateis tas laikas, patikėk, baisu būna tik pirmus kartus ir tik pirmomis sekundėmis. jei nesi dar pasiruošusi, tai ir nereikia forsuotis. Beje, pradėkit pamažu - nuo apšilimų ir pan, na suprantat apie ką aš čia mirksiukas.gif. Juk yra begalė kitų variantų abiems pasimaloninti, ne tik tradicinė sueitis..
Atsakyti
Na mums tokiu problemu nebuvo schmoll.gif vyras manes norejo ir kai nescia buvau ir po gimdymo. mylejomes likus maziau nej savaitei iki gimdymo, o ir po gimdymo neislaukem reikiamo laiko, jau po dvieju savaiciu smileysex.gif biggrin.gif nej pienukas jam netrugde nej ka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Manes norejo is karto ir visada nori smile.gif Tik tam nebuvau pasiruosus 5-6 sav. kai apsilankiau pas ginekologa ir jis pasake, kad viskas tvarkoj, po keliu dienu mylejomes. Viskas buvo gerai;) bet tos nemigo naktys atima sveikateles ir noro... sad.gif
Atsakyti
mano vyras tik duok mirksiukas.gif nestumo metu nuo 7 menesiu nesimilejom nes man buvo labai jie sunkus gulejau tik ir tiek nestuke.gif verysad.gif o po nestumo 3 menesius negalejau nes buvo komplikaciju ziauriu sedeti negalejau net o ka jau kalbeti apie vaiksciojima atrode kad mirsiu is skausmo visa siuta,kaklelis sutrukinejas,hemoglobinas 50 tik zodziu man tai net negalvoj tas buvo.po to pabandem ir viskas gerai buvo.aisku dar ir dabar jauciu per mm skausma lyg plisinetu man ten ziauru zodziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 30, 17:31)
Na mums tokiu problemu  nebuvo schmoll.gif  vyras manes norejo ir kai nescia buvau ir po gimdymo. mylejomes likus maziau nej savaitei iki gimdymo, o ir po gimdymo neislaukem reikiamo laiko, jau po dvieju savaiciu smileysex.gif  biggrin.gif  nej pienukas jam netrugde nej ka wub.gif  wub.gif

thumbup.gif ir pas mus panasiai buvo...pries nestumo pabaiga truputi pamazinom,bet visa laika mylejomes..ir norejo taip pat kaip visada,daug ir daznai blush2.gif ir pries gimdyma kelios dieneles dar mylejomes,nes labai jau puikiai jauciausi... O po gimdymo ir mes nebeislaukem tu 6-5savaiciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
rašau mokslinį darbą apie skausmingus lytinius santykius, taigi man labai padėtumėte jei užpildytumėte šią anketą: http://www.######/ap...d64bc6134c.html be to čia nesunkiai ir pačios galėsite sekti šios problemos paplitimą. Ačiū.
Papildyta:
http://www.######/ap...d64bc6134c.html
Papildyta:
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b6d64bc6134c.html
Atsakyti