Merginos, help - tos, kurioms noras po gimdymo dingęs - ką darot, kad sugrįžtų???
Turiu nuostabų vyrą, puikų vaiką ir 0 aistros...
Atrodo, viską išbandėm
Nebežinau ką daryt. Nelaikau vyro "sausai", bet meilė iš pareigos tuoj mane pribaigs
Tikriausiai.
Iš vienos nemaitinančios mamytės girdėjau, kad irgi noras dingęs, bet ji kaltina kontraceptines. Taigi, čia irgi hormonai.
Tikiuosi, kad jums šis reikaliukas susitvarkė
Turiu nuostabų vyrą, puikų vaiką ir 0 aistros...
Atrodo, viską išbandėm

QUOTE(meilutė @ 2010 12 18, 23:20)
O man tai pačiai nėra didelio noro
.Tikiuosi kad čia kalti hormonai. Dabar maitinu mažylę tai galvoju gal nustojus maitinti vėl atsiras geismas 

Tikriausiai.
Iš vienos nemaitinančios mamytės girdėjau, kad irgi noras dingęs, bet ji kaltina kontraceptines. Taigi, čia irgi hormonai.
QUOTE(Murlyka @ 2010 04 10, 17:42)
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines
Niekam to nelinkiu
Linkiu tik geru ir supratingu vyru 

Tikiuosi, kad jums šis reikaliukas susitvarkė

QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 11:53)
Sveiki,
po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai
Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"?
po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai

as dabar nescia taip ziauriai noriu, o manes niekas negirdi....neidomu jam visiskai....

QUOTE(Hedra:) @ 2011 03 11, 17:08)
as dabar nescia taip ziauriai noriu, o manes niekas negirdi....neidomu jam visiskai.... 

isivaizduoju kaip sunku turetu buti kai taip yra

QUOTE(samantyte @ 2011 03 11, 20:17)
isivaizduoju kaip sunku turetu buti kai taip yra
linkiu tik stiprybes ir tikiuosi kad cia vyrui pries gimdyvine depresija 

esu girdejus, kad vyrai prisimasto, kad vaikui kas nors atsitiks...as klausiau jo ar del to...sake ne...bet matosi, kad prisimastes kazkokiu nesamoniu yra

QUOTE(Hedra:) @ 2011 03 11, 19:27)
esu girdejus, kad vyrai prisimasto, kad vaikui kas nors atsitiks...as klausiau jo ar del to...sake ne...bet matosi, kad prisimastes kazkokiu nesamoniu yra

jo jo buna maniskis ir bijojo is pradzios kol nepamate laidos ar skraipsnio nepaskaite kad sex naudingas nesciai moteriai

manęs nėštumo metu ir po gimdymo net pusė metų vyras nenorėjo paliesti..
siaubas kažkoks.. jau maniau, kad kitą turi...

labuka, samantyte!
na, as 3sav siaip ne taip istveriau po gimdymo
vyras bijojo, kad per greitai, bet kai pamate, kad su manim viskas ok, tai vaiksto laimingas kaip kiaulviedris

na, as 3sav siaip ne taip istveriau po gimdymo

maniskis tai vos 2 savaites iskentejo be myliuko. tik kad man naktim miego trukdavo, tai ir noro didelio nebuvo. bet dar nesu pasakiusi ne

Esu iš tų santūriųjų moterų, ar per nėštumą, ar po jo.
Mano nuomone, visi daro kaip kam patogiau. Mano abu nėštumai komplikuoti, tai pirmais mėnesiais beveik nebuvo lyt. santykių. Bet vyras tikrai nesiskundė, o net mane ramino, kad gal dar nesaugu ir gali grėsti persileidimas.
Jei gimdymas be plyšimų, be CP, tai manau, kad tikrai drąsiai galima mylėtis.
O kad negeistų vyras
, tai sunku suprasti
. Maniškis tai juokauja ir dainuoja :
- Pregnant woman, walking down the street
, pregnant...
.
Žodžiu, pervargimas, bloga savijauta, sveikatos problemos, tai normalu
ir po gimdymo. Mylintys vyrai tai žino ir supranta. Kai nebus išvardintų trukdžių, pilnavertis gyvenimas vėl sugrįš
.
Mano nuomone, visi daro kaip kam patogiau. Mano abu nėštumai komplikuoti, tai pirmais mėnesiais beveik nebuvo lyt. santykių. Bet vyras tikrai nesiskundė, o net mane ramino, kad gal dar nesaugu ir gali grėsti persileidimas.
Jei gimdymas be plyšimų, be CP, tai manau, kad tikrai drąsiai galima mylėtis.
O kad negeistų vyras

- Pregnant woman, walking down the street

Žodžiu, pervargimas, bloga savijauta, sveikatos problemos, tai normalu

Mano žmona šiuo metu laukiasi, bet jokių problemų nėra. Pirmaisiais nėštumo mėnesiais viskas vyko kaip ir anksčiau, bet kai pilvukas padidėjo aš pats pradėjau nerimauti, kad nepakenkti, tačiau atsargiai, kaip suvalkiečiai sako: povaliai, povaliai
Na o dabar, kai liko kelios savaitės iki gimdymo kažkaip suprantame vienas kitą, neverčiam daryti to, ko nesinori. Aišku, aš visada noriu
, bet suprantu ir kenčiu. Kita vertus yra visokių kitų būdų, kaip žmona gali atpalaiduoti savo vyrą
Kaip bus po gimdymo, nežinau, bet žinau, kad viskas priklauso nuo to, kas darosi žmogaus galvoje, nors kartais vyrų didžiąsias galvas valdo mažoji