Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

As tai per nestuma pati nieko nenorejau, labai pergyvenau del to. Bet vyra stengiausi visada pamyluoti, nes alkanas vyras - negerai, aplinkui bobu daug:) O po gimdymo buvo truputi sunki pradzia, bet kaip dziaugiuosi kad man grizo noras!!! Laimei nepastebiu, kad vyras manes maziau noretu.
Atsakyti
O maniškis niekaip nerimsta sad.gif, į mane trinasi tol kol atsipalaiduoja doh.gif Net nežinau ar tai normalu, juk malonu tik jam..., o aš jaučiuosi kaip kokia lėlė.
Atsakyti
Siuo klausimu pas mus viskas liuks thumbup.gif o po gimdymo net kur kas geriau bigsmile.gif
Atsakyti
Vyras norėtų, bet pas mane visai noro nebelikę unsure.gif
Atsakyti
Pas mus irgi siuo klausimu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Mano vyrukas manes dar geidzia, nors ir svorio gerai priaugus ax.gif dar paragina,kad pabegtumem nuo vaiku tongue.gif Tik va po pirmo nestumo as labai ant sexo buvau pasinesusi, net iki gimdymo taip nebuvo, bet va po antro kazkaip atsalau,nenoriu, pirma karta po 2 menesiu tik pabandem, tai jokio malonumo nepajutau verysad.gif ir maitinu ne savo pienu ir kontraceptikus nevartoju dar, velnias cia zino kas dedasi g.gif na tikiuosi, kad po kurio laiko mano organizmas atsistatys ir vivi norai sugriz ax.gif
Atsakyti
GEIDZIA bigsmile.gif
Atsakyti
Dar ir kaip geidžia biggrin.gif Bet mum dar po gimdymo mažai laiko parėjo, tai tik geismas ir galimas biggrin.gif
Atsakyti
Ech...geismas geismu, bet vaikai iki komos nuvaro, tai jegu nebelieka... doh.gif Kad bent nakti ramiai miegotu...
Atsakyti
Su vyru viskas tvarkoj nuo pat pradziu buvo, tik man noras gryzo tik po puses metu po gimdymo blush2.gif bet uz tai viskas daug geriau nei pries thumbup.gif
Atsakyti
Vyras geidžia ir labai, o man hormonai siautėja vis dar doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reicel @ 2011 01 13, 15:36)
ir arba miegot slenkam, arba susimirkciojam...smile.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

viskas tvarkoj, vyras nori taip pat blush2.gif
Atsakyti