Mes dar nesimylejome po gimdymo, vien nuo minties, kad 'ten' kazkas bandytu brautis, man darosi silpna. Reikia gal laiko..min kokiu dar 3 savaiciu, tada bandysiu sugrizt i sena ritma.. O is 'papu' tai bega pienas. Ir dideli jie tokie. Vyras kai sneka su manimi, tai jo zvilgsnis vis i cia nuslysta, o man smagu ziuret, kaip jis kankinasi

Nepastebėjau jokio skirtumo tarp geismo iki vaiko gimimo ir po jo, tiesa buvo ilgų pertraukų vyrui išvykus į užsienį, bet jos netrukdė, gal truputį rečiau buvo iki pirmųjų mm atsiradimo po vaiko gimimo, nes abiem nesinorėjo pametinuko

Po poros men. Bet nelabai yra laiko tam.

mes po 4 sav,labai vyras geide ir buvo pasiilges

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 09 23, 08:43)
Man skaudėjo apie pusmetį po dukros... Bet gal dėl to, kad buvau labai plyšusi, labai sunkiai susiuvo...
Man taip pat, tik pagerėjo po 7mėn kai dar + apmažinau maitinimus

Paguodei ,kad gal su antru taip nebus, nes na košmaras tiesiog

QUOTE(Toumei @ 2014 12 06, 12:53)
Skauda žvėriškai, dar nei kart neišėjo po gimdymo pasimylėti normaliai, nes visada apsiverkiu...
Jau net nebežinau, kur dėtis iš liūdesio ir isterijos... Vyras sakė, kad lauks kiek reikės, kol viskas sugis, o man taip liūdna, nes tiesiog atrodo, kad visą gyvenimą dabar bus taip blogai, taip skaudės ir nieko nebeišeis... 

Nebus taip visą laiką tikrai

Jei maitini kai baigsi tuo labiau viskas turėtų būt

Maitinimas makštyje sukelia būklę panašią į menopauzę - gleivinė išsausėja ir suplonėja, pati makštis tampa ne tokia elastinga. Baigus maitinti viskas susitvarko.
Pas mus po gimdymo santykiai dar labiau sustiprejo... Nezinia, kaip cia reikes islaukt visa ta laika, kol apacia apsitvarkys... Vyras gimdyme dalyvavo nuo iki ir jokios traumos negavo, noras tikrai nesumazejo...

Vyro,noras visai nesumazejo,o dabar prasidejus pavasariui dar ir padidejo
labai jau jautrus jis pas mane
nors ir gimdyme dalyvavo,bijojau,kad nebutu jam slikstu poto,jis ir pats pergyveno,zadejo net atsisakyti dalyvavimo,bet viskas yra gerai,jis net dziaugias,kad pamate kaip cia viskas vyksta
bet vat man visiskai noras atsoko,kartais net supykstu ziauriai kai pradeda vyras meilintys
nesuprantu kas man darosi po gimdymo,iki tol viskas ok buvo,net paskutinem nestumo dienom...
jauciuos kazkaip nepatraukli,nerangi...tikiuosi su laiku praeis

QUOTE(Nataliuuukas @ 2015 03 03, 10:38)
Vyro,noras visai nesumazejo,o dabar prasidejus pavasariui dar ir padidejo
labai jau jautrus jis pas mane
nors ir gimdyme dalyvavo,bijojau,kad nebutu jam slikstu poto,jis ir pats pergyveno,zadejo net atsisakyti dalyvavimo,bet viskas yra gerai,jis net dziaugias,kad pamate kaip cia viskas vyksta
bet vat man visiskai noras atsoko,kartais net supykstu ziauriai kai pradeda vyras meilintys
nesuprantu kas man darosi po gimdymo,iki tol viskas ok buvo,net paskutinem nestumo dienom...
jauciuos kazkaip nepatraukli,nerangi...tikiuosi su laiku praeis 

Hormonų disbalansas. Po gimdymo turėtų viskas atsistatyti.
QUOTE(Zylė. @ 2015 04 02, 12:57)
Hormonų disbalansas. Po gimdymo turėtų viskas atsistatyti.
Brangios mamytės, prašau patarkite! Nesuprantu, kas vyksta! Po gimdymo vyras ne tik kad visiškai manes nenori, bet net išsikraustė į kitą kambarį. Taip likau viena su vaiku klykiančiu kiauras naktis. Ar čia normalu? Ar ir jūsų vyrai jus paliko gimus vaikučiui? Turiu omeny išsikrauste iš kambario? Galvoju, kad vyrui tapau bjauri po gimdymo, nors esu liekna, bet būdama viena naktimis prie vaiko ir visiškai nemiegodama atrodau baisiai. Tuo tarpu jis kito kambario duris užsidaro, kad negirdėtų, nes jam reikia išsimiegot prieš darbą. Ar tai reiškia santykių pabaigą? Ar normalu, kad jau niekada nemiegosim vienam kambary? Ar jau reikia galvot apie skyrybas?