Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

Kaip reikėtu pasiaryti pedikiūra namuose?Kokias priemones naudoti ir t.t.
Atsakyti
neradau man dominančio klausimo apie kojas, todėl bandysiu užklausti čia. ax.gif tik nesijuokit. mano stambios šlaunys, todėl nelabai galiu vasara nešioti sijonų, nes trina "rietus", jei suprantate apie ką kalbu. trumpai pasivaikščioti galiu, bet jei ilgiau basta doh.gif suprakaituoja ir kartais net iki žaizdelių nutrina, bandžiau pudruoti, tepti kremukais, nieko gero, mama juokiasi sako, senovėj raitūzus nešiodavo lotuliukas.gif bet dabar gi ne akmens amžius, patarkit, gal kas susidūrėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2006 05 08, 10:30)
neradau man dominančio klausimo apie kojas, todėl bandysiu užklausti čia.  ax.gif tik nesijuokit. mano stambios šlaunys, todėl nelabai galiu vasara nešioti sijonų, nes trina "rietus", jei suprantate apie ką kalbu. trumpai pasivaikščioti galiu, bet jei ilgiau basta doh.gif suprakaituoja ir kartais net iki žaizdelių nutrina, bandžiau pudruoti, tepti kremukais, nieko gero, mama juokiasi sako, senovėj raitūzus nešiodavo lotuliukas.gif bet dabar gi ne akmens amžius, patarkit, gal kas susidūrėt blink.gif

Kas tie rietai g.gif Jei gerai supratau, tai rubai trina- gal pamusalas padetu. g.gif Daugiau nieko nesugalvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 11, 16:12)
Kur yra pirkti ir kaip mazdaug atrodo (koks ipakavimas)  ax.gif

DEVA kremuka galima nupirkti Norfoje ir kitose parduotuvese kur priekiauja rusiska kosmetika, kaina ~3lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese @ 2006 05 08, 12:23)
Kas tie rietai  g.gif Jei gerai supratau, tai rubai trina- gal pamusalas padetu.  g.gif  Daugiau nieko nesugalvoju  unsure.gif

Mano supratimu,rietai-kirksnys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 05 08, 13:24)
Mano supratimu,rietai-kirksnys  smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif jūs visiškai teisi blush2.gif
Atsakyti
mėgstu nusilakuot kojų nagučius net ir žiemą, nu man faina ir tiek thumbup.gif gražu net kai matau tik aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2006 05 08, 18:46)
doh.gif  lotuliukas.gif jūs visiškai teisi blush2.gif

Tai gal pagelbetu sortuku tipo kelnaites, arba turbut yra specialus figurai gerinti aptempti sortukai, tai jie aptemptu ir kartu apsaugotu nuo trinimosi, gal kietesne medziaga ten... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anandita @ 2006 05 10, 12:42)
mėgstu nusilakuot kojų nagučius net ir žiemą, nu man faina ir tiek thumbup.gif  gražu net kai matau tik aš  lotuliukas.gif

as taip pat ax.gif
Atsakyti
gal galit pasiulyt koki kremuka,vakare kojoms atgaivint ir nuimt nuovargiui blush2.gif
Atsakyti
Skaitau skaituau ir užsimaniau pedikiūro kosmetikos salone. Visada darasu namie, bet kad namie tai ne viską juk ir žinai kaip geriau ir .t.t
Atsakyti
sveikos
visada pedikiūrą darydavau pati, bet dabar dėl didelio pilvuko nebeina prie kojų prieti. tai galvoju nueiti pasidaryti ppedikiūrą į saloną. pasakykit man - su kokiais nagais geriau eiti: ar juos nutrumpinti ar palikti šiek tiek paaugusius? paaugusius palikus gal lengviau formą jiems padarys?
Atsakyti
Ypac vasara man patinka Cool feet purskalas kojoms, jis metinis, na tikrai vakarais atgaivina muvargusias kojas ir jas atsaldo siek tiek ax.gif visgi, poveikis trumpalaikis cool.gif
siaip tepu kremu kojom, turejau delia, pigus, toks riebokas, na nieko blogonegaliu pasakyti..o dabar nusipirkau venitos foot cream, taip pat nebrangus.. bet jo kvapas labai nepatinka, mat jo sudetyje yrakamparo aliejaus tai schmoll.gif bet gal nors pedoms patinka tongue.gif

o koju nagu kazkaip nelakuoju- nes mano koju pirstai labai negrazus verysad.gif nenoriu demesio atkreipti schmoll.gif

Norejau pasiteirauti, gal zinot koki tepaliuka, gydanti smarkiai suskilusius kulnus? mama uzpuole si beda...nors priziuri kojytes, niekas nepadeda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuxxx2000: 07 birželio 2006 - 16:34