Kaip reikėtu pasiaryti pedikiūra namuose?Kokias priemones naudoti ir t.t.
neradau man dominančio klausimo apie kojas, todėl bandysiu užklausti čia.
tik nesijuokit. mano stambios šlaunys, todėl nelabai galiu vasara nešioti sijonų, nes trina "rietus", jei suprantate apie ką kalbu. trumpai pasivaikščioti galiu, bet jei ilgiau basta
suprakaituoja ir kartais net iki žaizdelių nutrina, bandžiau pudruoti, tepti kremukais, nieko gero, mama juokiasi sako, senovėj raitūzus nešiodavo
bet dabar gi ne akmens amžius, patarkit, gal kas susidūrėt

QUOTE(lotaa @ 2006 05 08, 10:30)
neradau man dominančio klausimo apie kojas, todėl bandysiu užklausti čia.
tik nesijuokit. mano stambios šlaunys, todėl nelabai galiu vasara nešioti sijonų, nes trina "rietus", jei suprantate apie ką kalbu. trumpai pasivaikščioti galiu, bet jei ilgiau basta
suprakaituoja ir kartais net iki žaizdelių nutrina, bandžiau pudruoti, tepti kremukais, nieko gero, mama juokiasi sako, senovėj raitūzus nešiodavo
bet dabar gi ne akmens amžius, patarkit, gal kas susidūrėt 

Kas tie rietai

QUOTE(Nerytė @ 2006 02 11, 16:12)
DEVA kremuka galima nupirkti Norfoje ir kitose parduotuvese kur priekiauja rusiska kosmetika, kaina ~3lt

QUOTE(Princese @ 2006 05 08, 12:23)
Kas tie rietai
Jei gerai supratau, tai rubai trina- gal pamusalas padetu.
Daugiau nieko nesugalvoju 

Mano supratimu,rietai-kirksnys

QUOTE(France;) @ 2006 05 08, 13:24)

QUOTE(lotaa @ 2006 05 08, 18:46)
Tai gal pagelbetu sortuku tipo kelnaites, arba turbut yra specialus figurai gerinti aptempti sortukai, tai jie aptemptu ir kartu apsaugotu nuo trinimosi, gal kietesne medziaga ten...

Papildyta:
QUOTE(Anandita @ 2006 05 10, 12:42)
mėgstu nusilakuot kojų nagučius net ir žiemą, nu man faina ir tiek
gražu net kai matau tik aš 

as taip pat

Skaitau skaituau ir užsimaniau pedikiūro kosmetikos salone. Visada darasu namie, bet kad namie tai ne viską juk ir žinai kaip geriau ir .t.t
sveikos
visada pedikiūrą darydavau pati, bet dabar dėl didelio pilvuko nebeina prie kojų prieti. tai galvoju nueiti pasidaryti ppedikiūrą į saloną. pasakykit man - su kokiais nagais geriau eiti: ar juos nutrumpinti ar palikti šiek tiek paaugusius? paaugusius palikus gal lengviau formą jiems padarys?
visada pedikiūrą darydavau pati, bet dabar dėl didelio pilvuko nebeina prie kojų prieti. tai galvoju nueiti pasidaryti ppedikiūrą į saloną. pasakykit man - su kokiais nagais geriau eiti: ar juos nutrumpinti ar palikti šiek tiek paaugusius? paaugusius palikus gal lengviau formą jiems padarys?
Ypac vasara man patinka Cool feet purskalas kojoms, jis metinis, na tikrai vakarais atgaivina muvargusias kojas ir jas atsaldo siek tiek
visgi, poveikis trumpalaikis
siaip tepu kremu kojom, turejau delia, pigus, toks riebokas, na nieko blogonegaliu pasakyti..o dabar nusipirkau venitos foot cream, taip pat nebrangus.. bet jo kvapas labai nepatinka, mat jo sudetyje yrakamparo aliejaus tai
bet gal nors pedoms patinka
o koju nagu kazkaip nelakuoju- nes mano koju pirstai labai negrazus
nenoriu demesio atkreipti 
Norejau pasiteirauti, gal zinot koki tepaliuka, gydanti smarkiai suskilusius kulnus? mama uzpuole si beda...nors priziuri kojytes, niekas nepadeda

siaip tepu kremu kojom, turejau delia, pigus, toks riebokas, na nieko blogonegaliu pasakyti..o dabar nusipirkau venitos foot cream, taip pat nebrangus.. bet jo kvapas labai nepatinka, mat jo sudetyje yrakamparo aliejaus tai

o koju nagu kazkaip nelakuoju- nes mano koju pirstai labai negrazus

Norejau pasiteirauti, gal zinot koki tepaliuka, gydanti smarkiai suskilusius kulnus? mama uzpuole si beda...nors priziuri kojytes, niekas nepadeda