Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

Pabandyk vakarais panaudoti;GEHWOL; raminancia druska,reikia 10min pamirkyti kojeles,po to issitepti tos firmos vesinanciu balzamu.Kai turejau tokia problema,tai tos priemones padejo thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zinote priemone koju pedms kai po pasivaiksciojimo ant aukstakulniu, jos pradeda degti taip, jog atrodo neistversi? ka daryti, kad po keliu valandu vaiksciojimo koju pedos nepradetu degti? girdejau kazkokia priemone yra spec siai problemai gydyti, bet nebeprisimenu pavadinimo. gal kas zinote? padekite! arteja mano vestuves ir bijau sio nepatogumo, kad nesugestu nuotaika visam vakarui...
Atsakyti
Merginos, ar esate susidūrę su nagų storėjimu?
Man nagas lenkiasi i šonus, matau kaip atšoka per vidurį nuo odos ir pamačiusi nago storį apakau- vos ne kaip pas pensininkę.. o kai dažydavau, tai nelabai atkreipdavau dėmesį..
gal kas susidūrėte su pan. problema? sakyčiau nuo batų, bet per mažų tikrai nenešioju g.gif
Atsakyti
Man taip pat ziauriai skilineja pedos. Nelabai padeda ir ivairios voneles, bei kremai. Gal yra koks vaistinis tepalas?
Atsakyti
jura- rura- nebandei dėtis tokių silikoninių padelių, jie tam skrit, kad patogiau būtų dėvint aukštakulnius 4u.gif
Mela- kad netintų kojos nelabai ką ir padarysi. Gali pabandyt darbe jei yra galimybė- nusiplaut kojas po šaltu vandeniu. Bent jau man padeda.
O dėl pėdų skilinėjimo geriausia nueiti pasidaryt pedikiūrą, tikrai patars ką daryti 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt man greit parekomenduoti.. kur Kaune galėčiau pasidaryti normalų pedikiūrą, a ? g.gif Teko girdėti.. kad neretoj vietoj iš serijos tik kojas nuplauna.. ir jau gali eit.. doh.gif Norėčiau.. kad sutvarkytų normaliai.. smile.gif
Ir kokios kainos daugmaž... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2006 08 02, 20:36)
Merginos, ar esate susidūrę su nagų storėjimu?
Man nagas lenkiasi i šonus, matau kaip atšoka per vidurį nuo odos ir pamačiusi nago storį apakau- vos ne kaip pas pensininkę.. o kai dažydavau, tai nelabai atkreipdavau dėmesį..
gal kas susidūrėte su pan. problema? sakyčiau nuo batų, bet per mažų tikrai nenešioju g.gif
cia gali buti nagu grybelis...
Atsakyti
Pedikiūrą darausi pati, namuose. Pamirkau kojas specialioje masažuojančioje vonelėje, tada gerai patrinu kulnus su paprasčiausia pemza, nušveičiu kojas Avon šveitikliu ir užtepu kremo, kad neskilinėtų. Gaila, kad ganėtinai retai atlieku tokią procedūrą,reiktų dažniau rolleyes.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, kokius kremus naudojat pėdoms? Norėčiau tokio, kuris minkšintų odą. Gal parekomenduotumėt ax.gif Nes kažkaip visad pėdas tepu riebiu kremu, bet jis tik susigeria, nusivalo, o ne minkština.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 04, 22:44)
Norėjau paklaust, kokius kremus naudojat pėdoms? Norėčiau tokio, kuris minkšintų odą.  Gal parekomenduotumėt  ax.gif  Nes kažkaip visad pėdas tepu riebiu kremu, bet jis tik susigeria, nusivalo, o  ne minkština.

man sake kad labai gerai padeda AVONO kremas pedoms, pati uzsisakiau, laukiu kada tik bus ir bandysiu smile.gif
Atsakyti
Na aš jau užsirašiau pedikiūrui.. žiūrėsim, kaip čia man seksis.. biggrin.gif smile.gif O kojas ir aš visada tepu AVON kremukais.. Turiu ir kulnų minkšinamąjį.. ir drėkinantį.. ir dar kažkokį su AHA.. šiandien dar kažkokį naują užsisakiau.. biggrin.gif Man ir pačios priemonės patinka.. o ir kainos apypadorės.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 03, 22:05)
Gal galėtumėt man greit parekomenduoti.. kur Kaune galėčiau pasidaryti normalų pedikiūrą, a ? g.gif Teko girdėti.. kad neretoj vietoj iš serijos tik kojas nuplauna.. ir jau gali eit.. doh.gif Norėčiau.. kad sutvarkytų normaliai.. smile.gif
Ir kokios kainos daugmaž... smile.gif

Jau seniai darau "Famoj" Ožeškienės g., pas Violetą. Man labai patinka, kad dirba greitai (maždaug valandą) ir nepriekaištingai. Be lakavimo 40 lt., su lakavimu (ir dar papaišo) 45 lt. Priemones turi visas reikiamas, sterilu. Rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti