Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

man taip pat uztenka ilgiau pasimaudzius nutrinti kulnus su pemza, jokiu kremu nenaudoju, uztenka patrinti smile.gif man atrodo, kad kuo daugiau pjaustai, tuo labiau kieteja tie kulnai g.gif
Atsakyti
Yra speciali NEOSTRATA firmos želė suragėjusiems kulnams gydyt. Ieškoti vaistinėse, kur prekiaujama šia kosmetika.
Atsakyti
Pas man tas pat. Viską darau. Avon kremas iš pražių padėdavo dabar jau ne ir dar priedo skilinėt pradėjo.
Atsakyti
Siulau kojas (kulnus) pamirkyti bulviu tarkiuose. Tik reikia pasėdėti 1 - 1,5 val. Kuo daugiau kartu tai atliksite, tuo kulnai bus svelnesni. Pabandykite, nes tai beveik nieko nekainuoja, tik reikia kantrybes rolleyes.gif
Atsakyti
Labai geras kremas kojom is Faberlic kosmetikos. Uztenka tepti kasdien ir po menesio jau nebevargina suragejusi oda. Pati naudojau, tai buvau net apie pemza pamirshus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 03 08, 12:25)
Labai geras kremas kojom is Faberlic kosmetikos. Uztenka tepti kasdien ir po menesio jau nebevargina suragejusi oda. Pati naudojau, tai buvau net apie pemza pamirshus wink.gif

aciu. uzsirasiau, ieskosiu. negirdejau tokios kosmetikos smile.gif
Atsakyti
Galiu patart viena ypac efektyvu liaudiska buda - suskilinejusiems kulnams labai gerai padeda uzgyti spygliuociu medziu sakai..keblu ju rasti, reikia po pusynus arba kirtavietes vaiksciot - nukirsti medziu kelmai tuos sakus labai leidzia..Tai va, reikia ju prisirinkti, ir jei jie skysti - patepliot, uzdet maisiukus ir eit miegot:) Jei sukieteje - palydyt kokiam nereikalingame indely..Pati niekad nemeginau, nes neturiu tokios bedos..Bet tai ismegintas mano mamos ir mociutes, kaimyniu budas..Visoms labai padejo..Kojos uzgijo, sutrukimai nebeatsinaujino, o pati oda irgi sveika ir lygi.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 03 07, 08:34)
Yra speciali NEOSTRATA  firmos želė suragėjusiems kulnams gydyt. Ieškoti vaistinėse, kur prekiaujama šia kosmetika.
ar tai NeoStrata Foot Gel Plus - AHA 15? susiradau internete http://www.skinstore...982&prodID=2000
kiek kainuoja? raso 14 doleriu.
Atsakyti
Pas mane anksciau buvo tragiska pedu oda cry.gif sveiciau ,gramdziau,tepiau,dar ir darbas visa diena ant koju,vnz baisu,man padejo:reguliarus pedikiuras salone,nebegramdau niekada,tik tepu kasdien gehwolio melynu kremu.Pedikiurininke sake,kad kuo daugiau gramdai,tuo blogiau,svarbiausia kuo daugiau drekinti oda kremais rolleyes.gif ir dar labai svarbu rinktis patogia avalyne,tai man issprende ir nuospaudu problema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canet: 12 kovo 2005 - 00:08
QUOTE(Bonifacija @ 2005 03 08, 12:25)
Bonifacija, ar cia sitas К-9 КРЕМ ДЛЯ НОГ ОТ МОЗОЛЕЙ И НАТОПТЫШЕЙ
С молочной и салициловой кислотами? Специальный препарат для борьбы с сухими мозолями и натоптышами на ногах. Размягчает мозолистые образования, плотную кожу натоптышей, постепенно отслаивая ее слой за слоем. Постепенно, при регулярном применении, мозоли и натоптыши исчезают.

Способ применения: крем наносят локально на зону натоптыша или мозоли, сверху наклеивают пластырь и оставляют на сутки и более. При незначительных мозолях достаточно наносить крем 2 раза в день. 30 ml, nedidele tutele.

dar yra toks: К-8 БАЛЬЗАМ ДЛЯ СУХОЙ КОЖИ НОГ С маслом календулы
Способ применения: небольшое количество крема наносят на кожу ступней, уделяя особое внимание пяткам. Кожу массируют в течение 5 минут до полного впитыания препарата. 50 lm, truputi didese

kuris ju? kur pirkai? ziuriu, kad lietuvoj jo lyg ir nebuna. tik rusijoj, lenkijoj, vengrijoj, vokietijoj ir rumunijoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 12 kovo 2005 - 00:17
O as naudoju toki "Pedu krema" is Maximos, firma: BIOderma-L.
Toks mazas stiklinis buteliukas, pesimato geltonas balzamas. Tokio riebumo ir gerumo uz tokia kaina (apie 5 lt) tikrai nebuvau radus. Su kulnais jokiu problemu, nors labai rimtu ir neturejau.
Bet galiu pasakyt realu pavyzdi: mano mamos kulnai buvo kaip.... nu baisu tiesiog. Ir nepasakytum kad neprisiziurejo, viska bande. Tai atidaviau ta kremuka, tai per savaite susitvarke, bet tepliojo tai kelis kartus i diena (buvo vasara). Man uztenka vienakart i savaite po vonios.
Tad pabandykit.
Atsakyti
kai trukineja kulnai
stanbiai sutarkuoti keleta svogunu galvučiu ,uždeti ant vaškinio popieriaus.kojas vakare pamirkyti šiltame vandenyje,,uždeti ant sausai nuvalytu kulnu svogunus, aprišti politeleniniu maišeliu kad nebegtu skystis ir nesmirdetu.,apsiauti medvilninem kojinemis.ryte kompresa nuimti ,kulnus nuplauti,patepti kremu.taip reikia daryti kartus iš eiles. kas dare tam padejo pabandyk.
Atsakyti