Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

Man reiketu gero grubaus pedu sveitiklio.Gal galetumete koki nors patarti,tik ne is platinamos kosmetikos.
Atsakyti
kulnams minkstinti ar sutrukinejusius gydyti labai gerai yra (tik nesijuokit) dauguma rusisku kremu po skutimosi-vien del ju verta i koki turgu ar norfa uzsukt-nebrangus ir tikrai veiksmingi thumbup.gif
Atsakyti
jau ne kartą esu įsitikinusi kad rusiška kosmetika yra gera, bet man thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pabandziau TITANIA firmos nuospaudu peiliuka, thumbup.gif daiktas, tik neigudusi ranka padare bedos, isipjoviau truputuka, labai atsargiai reikia, kremus ir voniales taip pat naudoju TITANIA firmos, man patinka ir tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 01 09, 19:22)
kulnams minkstinti ar sutrukinejusius gydyti labai gerai yra (tik nesijuokit) dauguma rusisku kremu po skutimosi-vien del ju verta i koki turgu ar norfa uzsukt-nebrangus ir tikrai veiksmingi  thumbup.gif

Gal koki pavadinima galetum pamineti?
4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterys/paneles,
turiu klausimuka...irgi apie kojytes smile.gif gal jus zinote, ar imanoma kaip nors panaikint tokius raudonus mazus taskiukus ant blauzdu? man taip negraziai jie atrodo... rodos, atsirado, nes kazkada buvau nusalus kojytes, ir kai buna temperaturu svyravimai, jie dar labiau isryškėja sad.gif gal zinot kokiu nors priemoniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 08 09, 14:15)
Praeita karta isbandziau sausa pedikiura,labai patiko.

Papasakok placiau apie sausa pedikiura 4u.gif Nemirko pedu ar kaip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 05 30, 22:25)

Man taip pat labai idomu. smile.gif
Atsakyti
kas vakara prieš miega kojas mirkau šiltoj vonelėj su bele kokia vonios druska, kol peržvelgiu SM ir atsigauna kojytės, kartais lovoj jau pasitepu su bet kokiu kremuku ir viskas, o pėdutės minkštutės kaip vaiko ir miegasi dar saldžiau:D
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 04 17, 21:02)
Beje ir vyrams ne pro sali pedikiuras,ne tik gejai kojas tvarkosi,bet ir normalus vyrukai,kurie myli  ir gerbia kitus.

doh.gif ajo, pamastymai..
darausi pedikiurus nes myliu ir gerbiu kitus doh.gif ir galva plaunu, kad kitiems nebutu slykstu i mane ziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 05 30, 23:25)

Sausas pedikiuras daromas taip: ant pedu uzpurskia minkstinanciu putu,apvynioja peda plevele ir rankslosciu ir po 15 min su aparaciuku pasalina sausa suragejusia oda.
Atsakyti
Galiu parekomenduoti super krema,kuris padaro baby kojytes:
yra skirtas smarkiai skylinejantiems kulnams,bet as ji ir taip naudoju
i sudeti iena 25% urea,labai gerai drekina sausa koju oda

jau po keliu kartu naudojimo,kojytes atrodo kaip po salono proceduru:
user posted image
Atsakyti