Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

Pasirodo aš ne viena, kuri nemėgsta "Kregždutė" ir "Karvutė" saldainių cool.gif
Atsakyti
beveik visiems sakau fe, fu fui, isskyrus sokoladui ir skruzdelynui ax.gif
Atsakyti
Pauksciu pienui wacko.gif ir dar nemegstu juodojo sokolado, anyziniu saldainiu, sviestiniu torto pertepimu ir anglisko Christamas puding, bei anglisko vestuvinio torto wacko.gif
Atsakyti
Saldžioji plytelė - schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 11, 21:20)
Gal zimote ,koks idijotas sugalvojo gaminti Gematogena ? stupid.gif

o man ir hematogenas, ir zefyrai, ir anyžiniai saldainiai bei degtinė tik duok hihihi.gif
nemėgstu chalvos, džiovintų slyvų ir į turkiškus saldumynus atsargiai žiūriu ax.gif
tasha, o kaip atrodo angliškas vestuvinis tortas? g.gif
Atsakyti
nemegstu sokolado su razinom,aisku ir ledu su jom,taip pat kregzdutes blink.gif visu sviestiniu kremu ir idaru pyragaiciuose,saldainiu obelele,metiniu zirniuku,o ypac visu saldainiu kur yra anyziaus blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Chalvos gali man ir nebūti cool.gif
Atsakyti
Rožytės ant tortų, griliažas, saldainiai "Ananasas" schmoll.gif
Atsakyti
Anyžiai tai nekas nekas unsure.gif
Atsakyti
Anyziai, sviestiniai riebus kremai kepiniuose ir marcipanas. Norvegai marcipana dievina - tortai su glazura stora, lazdeles, batoneliai, o per sventes masiskai parduodamos figureles, sokoladukai ir t.t., tai jau ir kvapas nebevilioja unsure.gif gavau dovanu gal 200g balta marcipanine kiaule per sventes, tai tebeguli kazikur lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemėgstu beveik visų šokoladinių saldainių, bet yra išimčių
Atsakyti
Esu ragavusi is kazkokios salies parveztu saldainiu... su cesnaku blink.gif fuuuiiiii, net silpna pasidare kai paragavau bijau.gif
O siaip nemegeja saldainiu "Kregzdute", plikytos teslos gaminiu (nors siandien vyrui kepiau plikytus pyragelius su kremu), siaip valgau, bet nemegeja siu saldumynu.
Atsakyti