Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

Nemėgstu juodojo šokolado, saldainių "Kregždutė", "Nomeda" ir "Jovaras", uogienių nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Fui sakau viskam, kas persaldu- ypač saldžiais prekiauja visokios tortinės- todėl ten beveik neperku, o kai gaminu pati, cukraus dedu visur tik trečdalį tos masės, kuri nurodyta recepte- ir man būna pats tas.

Man turi patiekalo skonis būti pirmoj vietoj- o cukrus tik padėti jam atsiskleisti- gi mūsuose konditeriniai gaminiai būna stačiai gryno cukraus skonio, ir jokių kitokių skonių ten nesijaučia- nu tai kam tokius pirkti?- nusipirkai cukraus, ir kabini šaukštais lotuliukas.gif

Todėl mane visad stebina skonis žmonių, kuriems kakavinis tortas atrodo "kartus", juodas šokoladas- irgi- nu pripratino ta mūsų konditerija žmons prie cukaus skonio, tai jei jaučiasi tikras patiekalo skonis, neužgožtas cukraus- kai kuriems jau neskanu biggrin.gif

Man asmeniškai- kuo mažiau cukraus- tuo aukštesnė gaminio kokybė ir tuo skanesnis patiekalas (beje, nesaldūs ir gerokai brangesni būna).
Atsakyti
nemegstu gryno juodo sokolado, o siaip daugiau galeciau valgyt viska, tik kai ka mazais kiekiais ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif Aš nevalgau zefyru, chalvos, medaus, ir saldainių "Karvutė". man šie visi dalykai labai labai neskanu. wacko.gif
Atsakyti
Fui tortams (ypač kreminiams), zefyrui, džemui schmoll.gif
Atsakyti
fui "Kregzdutei",razinoms,juodam sokoladui,riebiems sviestiniams tortu pertepimams ax.gif
Atsakyti
Kregždutė, medus, hematogenai, juodas šokoladas, saldainiai dėžutėse, ypač Vilniaus asorti ir visi kiti su alkoholiu ir pan. Nors bendrai paėmus mėgstu tik žele, baltą šokoladą ir Rafaello ax.gif
Atsakyti
Kregždutė, juodo tikro šokolado, su alkoholiu , kurių įdarai būna visokie su razinom ir t.t, zefyrai, džeminiai, medaus , Nomeda, Jovaras va tokie man visi fū kaka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukuotukasss: 17 sausio 2009 - 15:55
Viskas kas su razinom
Atsakyti
Pritariu- viskas, kas per saldu yra fu, fe ir fui doh.gif lotuliukas.gif
Man asmeniškai kankinimo priemonė būtų anyžiniai saldainiai bet kokia forma, ar guminukai, ar karamėlė blink.gif
O pamenu, kai dukrytė leliukas buvo duodavau pankolių arbatytės, kad pilvelio nepūstų, tai net dbr nupurto, kai pamenu skonį ir kvapą mega_shok.gif
Atsakyti
blink.gif nu ir nustebinot, kad tiek daug ivairiu skanumynu nemegstat blink.gif
As tik nemegstu sokoladiniu ledu. Visus ledus megstu, sokolada irgi, bet sokoladiniu ledu - ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 17, 21:44)
Viskas kas su razinom

o as negaleciau gyvent be rome mirkytu razinu sokolade,tiesiog drebu pamacius wub.gif nekenciu Kregzdutes,Obeleles saldainiu,visu rytietisku saldumynu(nuga,chalva,kazinakas,rachatlukumas ir kt.),tortu su sviestiniu pertepimu,riesutiniu tortu,griliazo.dieviniu kiausininius ledus(ypac Ingman Vegos Karaliskus su karamele ir rome mirkytom razinom),rugscius guminukus(anyzinius irgi valgau),surio tortus.
Atsakyti