Nemėgstu juodojo šokolado, saldainių "Kregždutė", "Nomeda" ir "Jovaras", uogienių nelabai

Fui sakau viskam, kas persaldu- ypač saldžiais prekiauja visokios tortinės- todėl ten beveik neperku, o kai gaminu pati, cukraus dedu visur tik trečdalį tos masės, kuri nurodyta recepte- ir man būna pats tas.
Man turi patiekalo skonis būti pirmoj vietoj- o cukrus tik padėti jam atsiskleisti- gi mūsuose konditeriniai gaminiai būna stačiai gryno cukraus skonio, ir jokių kitokių skonių ten nesijaučia- nu tai kam tokius pirkti?- nusipirkai cukraus, ir kabini šaukštais
Todėl mane visad stebina skonis žmonių, kuriems kakavinis tortas atrodo "kartus", juodas šokoladas- irgi- nu pripratino ta mūsų konditerija žmons prie cukaus skonio, tai jei jaučiasi tikras patiekalo skonis, neužgožtas cukraus- kai kuriems jau neskanu
Man asmeniškai- kuo mažiau cukraus- tuo aukštesnė gaminio kokybė ir tuo skanesnis patiekalas (beje, nesaldūs ir gerokai brangesni būna).
Man turi patiekalo skonis būti pirmoj vietoj- o cukrus tik padėti jam atsiskleisti- gi mūsuose konditeriniai gaminiai būna stačiai gryno cukraus skonio, ir jokių kitokių skonių ten nesijaučia- nu tai kam tokius pirkti?- nusipirkai cukraus, ir kabini šaukštais

Todėl mane visad stebina skonis žmonių, kuriems kakavinis tortas atrodo "kartus", juodas šokoladas- irgi- nu pripratino ta mūsų konditerija žmons prie cukaus skonio, tai jei jaučiasi tikras patiekalo skonis, neužgožtas cukraus- kai kuriems jau neskanu

Man asmeniškai- kuo mažiau cukraus- tuo aukštesnė gaminio kokybė ir tuo skanesnis patiekalas (beje, nesaldūs ir gerokai brangesni būna).

Fui tortams (ypač kreminiams), zefyrui, džemui

fui "Kregzdutei",razinoms,juodam sokoladui,riebiems sviestiniams tortu pertepimams

Kregždutė, medus, hematogenai, juodas šokoladas, saldainiai dėžutėse, ypač Vilniaus asorti ir visi kiti su alkoholiu ir pan. Nors bendrai paėmus mėgstu tik žele, baltą šokoladą ir Rafaello

Kregždutė, juodo tikro šokolado, su alkoholiu , kurių įdarai būna visokie su razinom ir t.t, zefyrai, džeminiai, medaus , Nomeda, Jovaras va tokie man visi fū kaka.

Viskas kas su razinom
Pritariu- viskas, kas per saldu yra fu, fe ir fui
Man asmeniškai kankinimo priemonė būtų anyžiniai saldainiai bet kokia forma, ar guminukai, ar karamėlė
O pamenu, kai dukrytė leliukas buvo duodavau pankolių arbatytės, kad pilvelio nepūstų, tai net dbr nupurto, kai pamenu skonį ir kvapą

Man asmeniškai kankinimo priemonė būtų anyžiniai saldainiai bet kokia forma, ar guminukai, ar karamėlė

O pamenu, kai dukrytė leliukas buvo duodavau pankolių arbatytės, kad pilvelio nepūstų, tai net dbr nupurto, kai pamenu skonį ir kvapą

As tik nemegstu sokoladiniu ledu. Visus ledus megstu, sokolada irgi, bet sokoladiniu ledu - ne

QUOTE(aistuzele @ 2009 01 17, 21:44)
Viskas kas su razinom
o as negaleciau gyvent be rome mirkytu razinu sokolade,tiesiog drebu pamacius