Braskiniu ledu, saldainiu ,Kregzdute, ir anyziniu.Vaisiniu tortu. fui fui

Aš labai mėgstu juoda šokoladą, o va pieniškas tai...Dar nelabai patinka saldainiai su baltu įdaru(neprisimenu pavadinimo), o šiaip visi saldumynai skanus(neskaitau tu lėvu, kur iš pigiu, nes ten net šokoladu nekvepia) juk viskas priklauso nuo nuotaikos. Karta galima Nomedą suvalgyt, o kita karta ja net į burna nepaimsi...
Neskaniausia man tai visi tie pudingai, kur nei spalvos normalios, nei skonio, tik drebulys kazkoks!

nemegstu anyžinių saldainių
ir džiovintų vaisių

džiovintų vaisių saldainių kregždutė ir šiaip tų visokių marmaledinių fui
Anyziniai saldainiai, pudingo drebuciai, kregzdute ir saldzioji plytele, kur neva sokoladu vadinasi

Dauguma tortų, ypač visokie morenginiai ir su sviestiniais kremais, mano supratimu, yra blogis
Bandelės su tuo pačiu kremu, sausainiai ir su kremu, ir be... Dar nemėgstu vaisinių ledinukų, o dideliausias bjaurumynas - tokie kaip ledinukai su chalva, tipo vėžių kakleliai - veee

Saldainiai, kur viduj želė, pudingai, džiovinti vaisiai.
nemegstu zirniuku kur viduje buna razinos, riesutai, dar fui sakau tortams su riebiais sviestiniais pertepimais, anyziniams sausainiams ir saldainiams

Aš tai nemėgstu girliažinių saldainių, triufelių, anyžinių saldainių ir pan.

Nevalgau nieko kur įdėta razinų (man jos visiškas nesusipratimas ir viską tik sugadina), zefyrų, nomedos, obelėlės, kragždutės, čiulpiamų saldainių, cukraus vata net smirdi man
Sviestiniai tortai, tai išvis kažkoks nesusipratimas (o mano tėtis juos dievina, tai per balius mama visada vieną pati iškepdavo, o kitą jam asmeniškai pirkdavo sviestinį, kurį jis vienas ir valgydavo
). Nors šiuolaikiniai kepiniai esantys parduotuvėse dažniausiai gaminami iš visokių miltelių, pakaitalų, pridėta visokių puriklių, dažiklių ir t.t., kaip kažkas minėjo beproto saldūs, todėl jau senokai nieko nebeperku, o kepu pati

VISISKAI NEMEGSTU CHALVOS,MAN JI FEEEEEE : :