dar TIRAMISU negaliu nei paliest, nei paragaut.. už jokius pinigus.. iš viso nesuprantu, kam jį gamina.. fuj. o dar neva skanėstas

Pavyzdžiui aš negaliu pakęsti triufelių, anyžinių saldainių, juodojo šokolado ir lyg iš saldumynų viskas

QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 07, 13:33)
Pavyzdžiui aš negaliu pakęsti triufelių, anyžinių saldainių, juodojo šokolado ir lyg iš saldumynų viskas 

Tik ne visokį ten pienišką kinder bueno, ar dar kokį.. o jau tas "akytasis, korėtasis"

QUOTE(naitas @ 2009 05 07, 14:27)

Tik ne visokį ten pienišką kinder bueno, ar dar kokį.. o jau tas "akytasis, korėtasis"

Oi kaip mūsų skoniai skiriasi as tiesiog dievinu pieniška ir jei dar korėtas tai išvis

QUOTE(ssanta @ 2009 04 08, 22:01)
aš taip pat razinas valgau tik varškės apkepe,o daugiau ir labai nemėgstu jaunystes torto (nemėsgtu džiovintų slyvų ir tų gaminių kuriose jos yra)
Man kaip tik Jaunystė gal vienintelis tortas Žemėje, kuris man patinka ir skanus, toks įdomus. Ypatingai tas morengas
nekenciu...nevyrskinu, nepernesu saldainiu tokiu kaip "Kregzdute" ir visu tokiu kur viduryje labai cukringa
gryno juodo sokolado taip pat nepernesu, ir jogurtiniu tortu, bei ledu...bet jogurta pro reta valgau 
Papildyta:
mmmm
"jaunyste"
lafa....kazin ar juos dar gamina?

Papildyta:
QUOTE(Guvilė @ 2009 05 23, 16:32)
Man kaip tik Jaunystė gal vienintelis tortas Žemėje, kuris man patinka ir skanus, toks įdomus. Ypatingai tas morengas
mmmm

Bais nemėgstu griliažinių saldainių,bet jei būna ant kokio torto užpiltas ir minkštas,tai sueina
Dar sausainių su bezė,sausi miltai kažkokie, ir medučio niekaip su pasimėgavimu neišeina valgyti.Na ir kazinakais visokiais,baltais tortais su tyžtančiu liukru manęs neišeina sugundyti.

nemegstu morenginiu tortu, jie tokie saldus net dantis gelia, tas pats kas cukru saukstais valgyti
na ir dar pienishko sokolado niekuomet nesirenku
va va ir ta kregzdute saldainiai kur yours minejo

na ir dar pienishko sokolado niekuomet nesirenku
va va ir ta kregzdute saldainiai kur yours minejo

Nemegstu visko kas yra su razinom,tiesiog ju nepernesu.O siaip pastebejau,kad mano skonis keiciasi pvz.i juodaji sokolada koki pusmeti net paziuret negaliu,paskui vel valgau