Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

Ledai su razinomis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif anyžiniai saldainiai ir pan. saldumynai anyžių skonio ir kvapo doh.gif schmoll.gif nuo pat vaikystės schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 04 09, 12:23)
Dar nebuvo žmogaus,kuris ''nesmerktų'' manęs,kad nemėgstu chalvos.Visi ją atrodytų dievina.
Ai,ir dar nepatinka saldainiai ''Vėžių kojelės''.Skonis panašus į chalvą (nežinau,gal ir yra sudėty).

Ir as nemegstu schmoll.gif jokios, nei sviesios, nei tamsios, nei Veziu kojeliu unsure.gif Busim jau dvi tokios pasmerktosios bigsmile.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 04 10, 21:10)
anyžiniai saldainiai ir pan. saldumynai anyžių skonio ir kvapo

megstu thumbup.gif noriu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
chalva (nuo tada kai mama dar tarybiniais laikai buvo puse backutes parnesus), sviestiniai kremai, tortas napaleonas, medus, koretas sokoladas (ypac baltas veu), anyzis bet kokia forma.
Atsakyti
Perskaičiau viską ir taip keista pasidarė - kiek daug, pasirodo, nemėgstamų saldumynų, o kai kuriuos jų galėčiau netgi skanėstais vadinti...
Manau, šią temą pasiskaityti galėtų mūsų konditerijos fabrikų ir įmonių vadovai - nemokama socialinė apklausa tongue.gif
O aš iš saldžių nemėgstu:
- įvairių bandų ir bandelių su neaiškių įdarų užuominomis,
- "bandinių" tortų su saldžiai sūriais margarininiais pertepimais (pasikartosiu),
- iš principo visų pigesnių nei 15Lt/kg (šokoladinių) saldainių,
- saldžiųjų plytelių,
- aplenkiu skyrių su N metų galiojančiais importuotais saldumynais - sausainiais, pyragėliais ir viskuo, kas ten yra

Kitaip tariant, saldumynus gaminuosi pati arba mėgaujuosi draugų ar giminaičių pagamintais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 11 balandžio 2009 - 21:17
Nemegstu ir as chalvos ir anyziniu saldainiu doh.gif
Bet tai niekis palyginus su japoniskais saldumynais, atrodo lb skaniai bet skonis tai nekoks...
Visokie ryziu rutuliukai, saldi pupeliu pasta..oi kaip neskanu verysad.gif
Jie deda druskos i saldumynus, kad atseit isryskintu saldumo skoni blink.gif
Dar naudoja marinuotus sakuros lapus papuosimui ..
http://farm4.static....e6c6f371f_o.jpg
http://www.dessert.n...hi200812251.jpg
Skaniai atrodo? lotuliukas.gif Bet tik atrodo
Atsakyti
Nekenciu zefyruuu!!! Ypac tu roziniu brrrr wacko.gif
Atsakyti
NEMEGSTU: cukruotu zeliniu saldainiu, daugumos ciulpiamu saldainiu, riebiu as supersaldziu pirktiniu tortu ar pyragu (ale kaip tycia kai atvaziuoja i svecius uosviai BUTINAI atsiveza kazka tokio biggrin.gif ), chalvos taip pat savo gyvenimo porcija surijau, jokiu anyziniu ar imbieriniu dalykeliu doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš labai nemėgstu griliažo. schmoll.gif Man toks skonis nepatinka kažko.
O daugiau kaip ir neprisimenu, nors dar keletas yra manau kas nelabai patinka.
Atsakyti
razinu ir visko, kas su jomis... ananasiniu saldainiu, tu tokiu geltonu biggrin.gif net vaikysteje jie man ne saldainiai buvo, o kazkas baisaus lotuliukas.gif taip pat sakyciau ne morku pyragui ir visiems kitiems pyragams, kurie mano manymu pagaminti ne is "pyraginiu" produktu...
Atsakyti
ilgai galvojau, ko aš nemėgstu lotuliukas.gif doh.gif paskutinis postas priminė... labai nemėgstu ananasinių saldainių ir visų kitų vaflinių saldainių, išskyrus Fortūna smile.gif
ir dar nemėgstu juodo šokolado, bet kai neturiu nieko saldaus, tai ir tą valgau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As nemegstu nei "Karvutes" nei anyziniu saldainiu, nepatinka ir pieniskas sokoladas, o tuo labiau baltas, nes primena suri, nemegstu batoneliu su zemes riesutais, ir sokolado su metom. schmoll.gif , taip pat nemegstu griljazo, nes primena atsfalta su skalda, taip pat nemegstu sviestiniu pyragaiciu, cukrumi aplietu razinu ir metines draze.
Atsakyti
originali nebusiu- nemegstu anyziniu, sokoladiniu su zele bei zeliniu cukruotu saldainiu, chalvos, ledu su razinomis, nepatinka pudingai, nomeda irgi, deja, griliazas, saldzios plyteles, baltas sokoladas...... bandeles bent dienos senumo lotuliukas.gif .... ai...... bet kiek uztai patinka thumbup.gif
Atsakyti