Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Natuke paralinksminai cia kad mazasis zinda, atsigeria is puodelio ir toliau zinda lotuliukas.gif uzkietejes zinduklis bigsmile.gif as tik stebiuosi kad jam visai ne motais jog jis traukia tik kelis lasus priespienio....
Atsakyti
Sveikos, mamytės, žinau, kad mano vaikis mažesnis nei daugelio jūsų, bet tikriausiai jūs man galėsite geriausiai patarti.

Birželio pabaigoj teks vienai nakčiai palikti mažių seneliams. Bėda ta, kad jis be krūties neužmiega, o naktį keliasi valgyti 2-3 kartus. Ir blogiausia, kad nebepripažįsta pienelio iš buteliuko unsure.gif Ką daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 06 09, 20:09)
Birželio pabaigoj teks vienai nakčiai palikti mažių seneliams. Bėda ta, kad jis be krūties neužmiega, o naktį keliasi valgyti 2-3 kartus. Ir blogiausia, kad nebepripažįsta pienelio iš buteliuko  unsure.gif  Ką daryti  unsure.gif

o paliksi tik nakciai ar ilgiau?
jei tik nakciai, pries iseidama pazindysi ir tiek. o jau seneliams teks greiciausiai savo budu ieskoti, kaip vaika guosti. gal panesiot reiks, ar ka. manau, verta del viso pikto ir buteliuka su pienu palikti - gal gers. o ir seneliams ramiau bus, jei tures atsargini varianta.

jau gal pasakojau, kaip desimties men. vyresneli buvau su vyru palikusi 5 dienoms - tai nezinau, ar vaikas be manes ramiau miegojo, ar vyras negirdejo, bet ismiegodavo abu per nakti ir vargo nemate.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 06 09, 20:50)
o paliksi tik nakciai ar ilgiau?
jei tik nakciai, pries iseidama pazindysi ir tiek. o jau seneliams teks greiciausiai savo budu ieskoti, kaip vaika guosti. gal panesiot reiks, ar ka. manau, verta del viso pikto ir buteliuka su pienu palikti - gal gers. o ir seneliams ramiau bus, jei tures atsargini varianta.

jau gal pasakojau, kaip desimties men. vyresneli buvau su vyru palikusi 5 dienoms - tai nezinau, ar vaikas be manes ramiau miegojo, ar vyras negirdejo, bet ismiegodavo abu per nakti ir vargo nemate.

Dėkui, aš ir ruošiuosi palikti nutraukto MP dėl visa ko. O išvažiuojame visai dienai ir visai nakčiai, grįšime tik paryčiais. Jaudinuosi, nes dar neteko tokiam ilgam laikui išsiskirti.

O kad vyrai negirdi naktį vaiko tai faktas. Buvo čia neseniai pas mus. Naktį sėdėjau svetainėje ir mokiausi, o vaikas su tėtušiu miegojo mūsų lovoje miegamajame. Girdžiu - vaikas knerksi. Galvoju - juk su tėvu, nieko nenutiks, neisiu. Bet vaikas nenurimsta. Einu žiūrėt. Ir ką matau - tėvas knarkia, o vaikas jam kandžioja ranką ir verkšlena, kad pienuko nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 06 09, 21:16)
O kad vyrai negirdi naktį vaiko tai faktas. Buvo čia neseniai pas mus. Naktį sėdėjau svetainėje ir mokiausi, o vaikas su tėtušiu miegojo mūsų lovoje miegamajame. Girdžiu - vaikas knerksi. Galvoju - juk su tėvu, nieko nenutiks, neisiu. Bet vaikas nenurimsta. Einu žiūrėt. Ir ką matau - tėvas knarkia, o vaikas jam kandžioja ranką ir verkšlena, kad pienuko nėr  lotuliukas.gif

šimtaprocentinė tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 06 09, 20:09)
Sveikos, mamytės, žinau, kad mano vaikis mažesnis nei daugelio jūsų, bet tikriausiai jūs man galėsite geriausiai patarti.

Birželio pabaigoj teks vienai nakčiai palikti mažių seneliams. Bėda ta, kad jis be krūties neužmiega, o naktį keliasi valgyti 2-3 kartus. Ir blogiausia, kad nebepripažįsta pienelio iš buteliuko  unsure.gif  Ką daryti  unsure.gif

as buvau karta palikusi nakciai, pries isvaziuodama pamaitinau MP, o nakti mociute misinuko dave, ryte gavo koses ir sulciu, o per pietus grizusi vel pamaitinau smile.gif jai buvo gal 11 men., bet viskas ok buvo, nors siaip jei as esu, jokiu misinuku ir buteliuku nepripazista biggrin.gif bet ji ir soskes nuo puses metuku atsisake rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2008 06 05, 23:20)
Tomassella - malonu susipažinti 4u.gif

ir man malonu 4u.gif

QUOTE(Natuke @ 2008 06 07, 00:11)
Manyškis dabar kai mato kad "nuobodžiauju" (miegu dieną pvz), prieina ir sako "vo ja" lotuliukas.gif atseit aš jį kviečiau biggrin.gif Tada prašo papulio. Aplamai, kai namuose sedžiu dekrete, tenka daugiau maitinti, nes daugiau esu prie vaiko, na ir ne labai daug lakstau - vis noriu prigult arba ramiai pasedėt.

maniske jau lupa drabuzius ir sako "papa" doh.gif blush2.gif wub.gif o kai keiciu sauskelnes, tai visada patraukia rubus ir isisiurbia lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(ragnez @ 2008 06 07, 23:29)
Tomassella  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Žinokit mano vaikas pablūdo verysad.gif Reikalauja nuolat krūties, naktį rečiausiai kas 2 valandas, paryčiui kone kas pusvalandį. Ir žinda ilgai, paskausta net, lyg užmiega su krūtim burnoj, ištraukiu, tada tokį skandalą sukelia doh.gif Ar sutapo, bet tas prasidėjo, kai rekomendavo man gydytoją nutraukti maitinimą, nes labai nevalgo pana verysad.gif Dabar jai 1,5 metų, nutraukt dar nenoriu, bet kad pasidariau pikta kaip šeškas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 06 12, 10:57)
Žinokit mano vaikas pablūdo  verysad.gif Reikalauja nuolat krūties, naktį rečiausiai kas 2 valandas, paryčiui kone kas pusvalandį. Ir žinda ilgai, paskausta net, lyg užmiega su krūtim burnoj, ištraukiu, tada tokį skandalą sukelia  doh.gif Ar sutapo, bet tas prasidėjo, kai rekomendavo man gydytoją nutraukti maitinimą, nes labai nevalgo pana  verysad.gif Dabar jai 1,5 metų, nutraukt dar nenoriu, bet kad pasidariau pikta kaip šeškas  verysad.gif

Nepergyvenk labai, siaip praeis - gal koks neramumas del dantuku vaikiuka kankina, gal kokia krize ir pienuko apmazejo, praeis kiek laiko ir susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad dantukų jau 16, lyg niekas ten kol kas nebejuda. O situacija be galo kvaila, aš dirbu namuose, dieną neturiu kada, nes pana pietų miego atsisakė, tai atsigulus 4 ryto, nuo 4,30 gana sunku pakęsti tą baubimą verysad.gif Ne kas naktį tokie dalykai, bet dažnai atsigulu 2-3 val. Priežastis man labai įdomi, šiaip gydytojos nuomonė ji net gal nevalgo dėl to, kad pernelyg prisirišus prie krūties g.gif Gal dėl to, kad aš buvau ją palikus kelis kartus trumpam, nes reikėjo darbo reikalais ir išėjau nepabėgus, o atsisveikinau, o ji norėjo kartu eiti, verkė paskui prie durų, gal bando mane išlaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 06 12, 11:46)
Tai kad dantukų jau 16, lyg niekas ten kol kas nebejuda. O situacija be galo kvaila, aš dirbu namuose, dieną neturiu kada, nes pana pietų miego atsisakė, tai atsigulus 4 ryto, nuo 4,30 gana sunku pakęsti tą baubimą  verysad.gif Ne kas naktį tokie dalykai, bet dažnai atsigulu 2-3 val. Priežastis man labai įdomi, šiaip gydytojos nuomonė ji net gal nevalgo dėl to, kad pernelyg prisirišus prie krūties  g.gif Gal dėl to, kad aš buvau ją palikus kelis kartus trumpam, nes reikėjo darbo reikalais ir išėjau nepabėgus, o atsisveikinau, o ji norėjo kartu eiti, verkė paskui prie durų, gal bando mane išlaikyti  g.gif

gali buti kad vaikas patyre stresa kad palikai ji (ypac jei tai pirmas kartas - pirmas issiskyrimas su mama) - tada naturalu kad saugo unsure.gif . Man irgi budavo tokiu tarpu, kai jau virsydavo mano "negaliu" - grieztai ir be jokiu pasakydavau gana, miegok dabar, tai ji paniurzgia nelaiminga ir nusisukus uzmiega, bet tai nakti, ne paryciais - paryciais duodavau pavalgyti MP , bet ji ismiega man iki 9 unsure.gif
Atsakyti
Jo, toks akivaizdus ir ilgas kartas buvo pirmas, nes išbėgdavau, kol ji su seneliais užsižaisdavo, tai ji net nespėdavo manęs pasigesti. Gal iš tiesų, saugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 06 12, 12:31)
Jo, toks akivaizdus ir ilgas kartas buvo pirmas, nes išbėgdavau, kol ji su seneliais užsižaisdavo, tai ji net nespėdavo manęs pasigesti. Gal iš tiesų, saugo  g.gif

Mano mergina irgi po tokiu mano nusizengimu laabai saugo - ir pagrindinis prisirisimas taves prie jos yra krutis, gal ir laiko taip isikibus, be to tai ramina ja ji jauciasi saugi, zino kad mamyte salia ir kol ji ciulps - niekur neiseis - gudrus tie vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti