Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Tai nutrauk truputi, ne visa, bet kad nebeverztu - tau pasigamins tik tas kiekis kuri nutraukei (gali sugirdyti is puoduko), po keliu tokiu nusitraukimu (kai jau tempia krutis, bet nutraukineti tik iki atlaisves) - tempimo visai nebejausi mirksiukas.gif , pamazu susitvarkys viskas, nors man paspaudus dar isbegdavo net po keliu metu doh.gif (cia po sunaus)
Atsakyti
Idealiai reikėtų po truputi mažinti maitinimus, kad su pienuku viskas būtų gerai. Bet taip aš pritariu Kristei - nusitrauk kiek reikia, na ir saugokis dabar, kad neperpustų, valgyk daug vitaminų 4u.gif

Man taip keista girdėt, kad kažkam su dvimečių pienas krutį veržia... aš du paskutinius kartus pastojau kai vaikams buvo arti dviejų metukų tai pienukas savaime dingo. O su pirmu nutraukiau gana anksti, kai vaikui buvo apie metukus, tai teko šiek tiek pokentėt, nutraukinėt, vieną kartą net gi naktį apsnudusiam daviau krutį, kad sumažėtų spaudimas. ax.gif
Atsakyti
Gal pastojus jis savaime sunyksta (pienukas), bet jei ne, kad ir kiek laiko maitintum - jei kuri laika nemaitini - tempimas buna, bent jau man, net dabar (as duodu tik pries pietu miegeli uzsimigdymui ir nakties miegeliui , beje nakti - kada prabunda ji irgi gauna, nes reikalauja. Tai jei pietu miega uzmiegam kur kieme vezimuke ar masinoje ir negauna ji MP - vakare jauciu kad pilna, manau jei neduociau ir tada - butu jau nebemalonu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 15, 18:38)
Gal pastojus jis savaime sunyksta (pienukas), bet jei ne, kad ir kiek laiko maitintum - jei kuri laika nemaitini - tempimas buna, bent jau man, net dabar (as duodu tik pries pietu miegeli uzsimigdymui ir nakties miegeliui , beje nakti - kada prabunda ji irgi gauna, nes reikalauja. Tai jei pietu miega uzmiegam kur kieme vezimuke ar masinoje ir negauna ji MP - vakare jauciu kad pilna, manau jei neduociau ir tada - butu jau nebemalonu blush2.gif )

Ačiu mergaitės taip ir dariau po truputuka nusitraukiu unsure.gif Jau guzais pradėjo eiti, tai išmasažavau betraukdama. Kriste2, kiek žadi maitinti dar bigsmile.gif Pas mus lygiai toks pats grafikėlis buvo, kaip pas jus, bet jau pavargau žinok unsure.gif gal nepergyvenčiau ir toliau dar maitinčiau, bet pasmane jis nevalgiukas baisus, o kai dar to pienelio prisipumpuodavo doh.gif Tai šian toks protestukas aplamai bet kokiam maistui doh.gif tik skysščius geria duodu melisos arbatėlę. Nes nervukus šian parodė,kaip reikėjo pietų užmigti be pienelio, taip tai du metelis papulis dantyse ir miega tongue.gif Oi nelaukiu naktelės su charakteriu pas mane bachuriuks cool.gif Draugė vienmetę dukrytę be vargo atjunkino, o aš ko tik neprisigalvojau, kad jis tos krūties nenorėtų blush2.gif Sakau, kad sugedo papukai, tai jam įrodymų reik doh.gif tipo duok paragauti biggrin.gif Nu nieko yra pradžia turi būt ir pabaiga wub.gif Nesupyksit jei karts nuo karto su jumis pabendrausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 06 15, 22:13)
Ačiu mergaitės taip ir dariau po truputuka nusitraukiu unsure.gif Jau guzais pradėjo eiti, tai išmasažavau betraukdama. Kriste2, kiek žadi maitinti dar bigsmile.gif Pas mus lygiai toks pats grafikėlis buvo, kaip pas jus, bet jau pavargau žinok unsure.gif gal nepergyvenčiau ir toliau dar maitinčiau, bet pasmane jis nevalgiukas baisus, o kai dar to pienelio prisipumpuodavo doh.gif Tai šian toks protestukas aplamai bet kokiam maistui doh.gif tik skysščius geria duodu melisos arbatėlę. Nes nervukus šian parodė,kaip reikėjo pietų užmigti be pienelio, taip tai du metelis papulis dantyse ir miega tongue.gif Oi nelaukiu naktelės su charakteriu pas mane bachuriuks cool.gif Draugė vienmetę dukrytę be vargo atjunkino, o aš ko tik neprisigalvojau, kad jis tos krūties nenorėtų blush2.gif Sakau, kad sugedo papukai, tai jam įrodymų reik doh.gif tipo duok paragauti biggrin.gif Nu nieko yra pradžia turi būt ir pabaiga wub.gif  Nesupyksit jei karts nuo karto su jumis pabendrausiu 4u.gif

Zinok tikiusi (gal ir naivi as), kad ji pati nuspres nebevalgyti, bet jei iki 3 metu nesumastys elgtis protingai - spresiu as tada jau, bet iki siol nieko neplanuoju daryti, nes jai padidintas jautrumas ir tai kartais buna vienintele nusiraminimo priemone, Mano dukryte turi ivairiu baimiu, fobiju, tad bandau tokiu budu jai palengvinti gyvenima, nors taip ji jauciasi tikrai saugi thumbup.gif
Del nevalgymo - tai zudziausi su maistu iki 1.5 metu, veliau as (ir musu pediatre) neiskenteme, ji rekomendavo, as nupirkau vitaminu KIDDI, jie turi lizino, kuris didina vaikams apetitas, po dvieju savaiciu mano mergina tik apie saldytuva ratus suko su savo niama niama thumbup.gif , dabar jau ir svorio akivaizdziai priaugo, nebeatrodo kaip distrofike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 15, 23:06)
Zinok tikiusi (gal ir naivi as), kad ji pati nuspres nebevalgyti, bet jei iki 3 metu nesumastys elgtis protingai - spresiu as tada jau, bet iki siol nieko neplanuoju daryti, nes jai padidintas jautrumas ir tai kartais buna vienintele nusiraminimo priemone, Mano dukryte turi ivairiu baimiu, fobiju, tad bandau tokiu budu jai palengvinti gyvenima, nors taip ji jauciasi tikrai saugi thumbup.gif
Del nevalgymo - tai zudziausi su maistu iki 1.5 metu, veliau as (ir musu pediatre) neiskenteme, ji rekomendavo, as nupirkau vitaminu KIDDI, jie turi lizino, kuris didina vaikams apetitas, po dvieju savaiciu mano mergina tik apie saldytuva ratus suko su savo niama niama thumbup.gif , dabar jau ir svorio akivaizdziai priaugo, nebeatrodo kaip distrofike lotuliukas.gif

Deja mums sie vitaminai jokio stebuklo nepadare. Kaip nevalge, taip ir toliau nevalgo, tik palesioja.
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 06 16, 07:51)
Deja mums sie vitaminai jokio stebuklo nepadare. Kaip nevalge, taip ir toliau nevalgo,  tik palesioja.

O kiek laiko davei? gal per mazai blush2.gif , o gal tiesiog tokia vaiko natura g.gif
maniskei kai nustoju girdyt - tai irgi kazkaip ji nustoja valgyt - tik lesioja, bet pagirdau vel pora savaiciu - valgo tada jau normaliai mano akim ziurint, nors gal tai ir isitikinimai mano veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 15, 23:06)
Zinok tikiusi (gal ir naivi as), kad ji pati nuspres nebevalgyti

QUOTE(Joleks @ 2008 06 16, 06:51)
Deja mums sie vitaminai jokio stebuklo nepadare. Kaip nevalge, taip ir toliau nevalgo,  tik palesioja.

Laba rytelį 4u.gif Iš po nakties nuotaikos clap.gif biggrin.gif Vyras vakar vakare sakė palauk nesidžiaug tuoj parodys ragiukus mūsų jautukas blush2.gif bet buvo dar lengviau negu praitą naktį blink.gif tik paniurkė, kad nori papulio pasakiau, kad neskanūs sugedę jau papukai ir vsio ant kito šoniuko ir užmigo blink.gif Bet vakarojom, tai ilgai doh.gif Bet tikiu kol vyksta persilaužimas bus visko unsure.gif
Kriste2 mano jis irgi prie jautresnių aš irgi laukiau stebūklo, bet pasiryžau, nes ankščiau tik kalbėdavau o mintyse nenorėjau jo pati paleisti blush2.gif Dar ir dabar pagaunu save liūdinčia nejau viskas baigiasi man šis laikotarpis nuostabiausias pasaulyje wub.gif Bet reik pripažinti, kad jis suaugo čia aš save taip raminu lotuliukas.gif Nes, kai pagalvoju apie darželį doh.gif o jis toks mamyčiukas. Mama mano ji papinuku vadina biggrin.gif Bet dabar daugiau man sunkiau su savo jausmais tvarkytis nei jam doh.gif jis jo negauna: a sako kaka sugedes ir aina sau žaisti rolleyes.gif O man šilta pasidaro, k ad jis jau toks didelis wub.gif
Dėl apetito, tai irgi ko tik neišbandžius tik va tų Kiddi dar nebandžiau, nes kitų vit., esam nusipirkę dar ir žuvų taukus girdau su ferum lek, nes geležies stoka doh.gif
Sveika Joleks pas mus perversmas laugh.gif Ir kiek matau į gerą, bet taip buvo sunku pasiryžti tam doh.gif
Atsakyti
Ai, kad manes dar nevargina - tai ir nesiimu sprendimu jokiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes Kiddi geriam jau keli menesiai. Rezultato, kazkokio stebuklingo tikrai nera.
Zuvu tauku negeria, spjauna lauk unsure.gif
Jau galvojau nutraukt MP visai, bet dabar pasigavo sloga mazius ir temperaturos siek tiek yra, tai ir vel atidedu. Mane maitinimas jau pradeda vargint. Jis didelis jau.
Diena ir ryte as jam neduodu, bet vakare nuo kokiu 20.30val, kai pradeda, tai eina apsisukdamas. Vakarienes jokios nei kasnio neima, duok MP ir viskas. Budavo jei neduodu klykia apie 2 val ir jokio kito maisto neikisi, as neislaikau ir duodu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 06 13, 09:56)
Vistik toliau zadu zindyt suneli...
Kas zinot, oksitocinas gali sukelt persileidima?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Oksitocinas nera pavojingas nestumo pradzioje, t.y. iki vidurio nestumo, nes jis nesukelia tokiu stipriu gimdos susitraukimu, kitaip tariant gimdos raumenu nervines lasteles nera jautrios siam hormonui. smile.gif
Kita vertus...ir seksualiai susijaudinus organizmas gamina oksitocina ir labai gausiai...Bet myletis (esant normaliai nestumo eigai) niekas nedraudzia, netgi pataria!! biggrin.gif

Jei jautiesi gerai, kraujo tyrimai geri, manau nera prasmes nutraukti zindymo. 4u.gif

QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 15, 18:38)
Gal pastojus jis savaime sunyksta (pienukas)

Paprastai jo sumazeja (o ir hormonai siek tiek keicia pienelio skoni), o veliau jis pavirsta priespieniu, laukdamas naujosios gyvybes atejimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 16, 11:58)
Ai, kad manes dar nevargina - tai ir nesiimu sprendimu jokiu blush2.gif

Džiaugiuos, bet gal mergytės būdas ramesnis rolleyes.gif Nes maniškis velnių priėdęs blush2.gif O ir išsimiegoti trokštu per du metelius nors kartą. Labai džiaugiuos, kad radau jėgų, nes aš pati kankinčiausi, nes pastaruoju metu jau man, tai buvo kančia, o ir apetitas thumbup.gif Dabar žinau, kad mum tik į gerą rolleyes.gif Nors jei nebūtų minčių aqpie kitamet darželį, tai iki tryjų tikrai pamaitinčiau. Kriste2 o taviškė serga g.gif Nes maniškis tfu tfu tfu nuo koko gruodžio mėn., nė slogelės netūrėjo išskyrus, kai per šį pusmetį bvom du virusus pasigavę. Sakau gal tikrai vyresniem vaikučiam mamos pienelis suteikia spec., galių bigsmile.gif lotuliukas.gif Nu mačiau ir matau tik pliusus maitinant kūdikį ir vyrsnį vaikiuką wub.gif
QUOTE(Joleks @ 2008 06 16, 13:10)
Sveikos 4u.gif
Mes Kiddi geriam jau keli menesiai. Rezultato, kazkokio stebuklingo tikrai nera.
Zuvu tauku negeria, spjauna lauk unsure.gif
Jau galvojau nutraukt MP visai, bet dabar pasigavo sloga mazius ir temperaturos siek tiek yra, tai ir vel atidedu. Mane maitinimas jau pradeda vargint. Jis didelis jau.
Diena ir ryte as jam neduodu, bet vakare nuo kokiu 20.30val, kai pradeda, tai eina apsisukdamas. Vakarienes jokios nei kasnio neima, duok MP ir viskas. Budavo jei neduodu klykia apie 2 val ir jokio kito maisto neikisi, as neislaikau ir duodu. unsure.gif

Joleks suprantu, kaip sunku. Bet žinok jei jau taip jautiesi, tai nežinau ar dar pasidarys malonu blush2.gif Nu čia tiesiog mano pamastymai, bet gal tu pervargus per daug esi dėl to taip ir jautiesi 4u.gif Tai šaunu jūs nei ryte nei per piet nevalgote, o man baisiausia buvo mintis, kaip jis užmigs be papulio doh.gif
Tai apsivertė visas mūsų nusistovėjęs režimas doh.gif Jo dabar, kaip ir nėra unsure.gif Nes stengiuosi kuo daugiau jį užimti, kad tik nekiltų mintys apie papulį verysad.gif
O mūsiškiui apetitas atsiranda, kai valgome visi trys tėtukas aš ir jis va tada kerta ir jei tėtukas jį šuonuoliu pavadina man sako mama aš saunuolis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti