QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 16, 11:58)
Ai, kad manes dar nevargina - tai ir nesiimu sprendimu jokiu
Džiaugiuos, bet gal mergytės būdas ramesnis

Nes maniškis velnių priėdęs

O ir išsimiegoti trokštu per du metelius nors kartą. Labai džiaugiuos, kad radau jėgų, nes aš pati kankinčiausi, nes pastaruoju metu jau man, tai buvo kančia, o ir apetitas

Dabar žinau, kad mum tik į gerą

Nors jei nebūtų minčių aqpie kitamet darželį, tai iki tryjų tikrai pamaitinčiau. Kriste2 o taviškė serga

Nes maniškis tfu tfu tfu nuo koko gruodžio mėn., nė slogelės netūrėjo išskyrus, kai per šį pusmetį bvom du virusus pasigavę. Sakau gal tikrai vyresniem vaikučiam mamos pienelis suteikia spec., galių

Nu mačiau ir matau tik pliusus maitinant kūdikį ir vyrsnį vaikiuką
QUOTE(Joleks @ 2008 06 16, 13:10)
Sveikos
Mes Kiddi geriam jau keli menesiai. Rezultato, kazkokio stebuklingo tikrai nera.
Zuvu tauku negeria, spjauna lauk
Jau galvojau nutraukt MP visai, bet dabar pasigavo sloga mazius ir temperaturos siek tiek yra, tai ir vel atidedu. Mane maitinimas jau pradeda vargint. Jis didelis jau.
Diena ir ryte as jam neduodu, bet vakare nuo kokiu 20.30val, kai pradeda, tai eina apsisukdamas. Vakarienes jokios nei kasnio neima, duok MP ir viskas. Budavo jei neduodu klykia apie 2 val ir jokio kito maisto neikisi, as neislaikau ir duodu.
Joleks suprantu, kaip sunku. Bet žinok jei jau taip jautiesi, tai nežinau ar dar pasidarys malonu

Nu čia tiesiog mano pamastymai, bet gal tu pervargus per daug esi dėl to taip ir jautiesi

Tai šaunu jūs nei ryte nei per piet nevalgote, o man baisiausia buvo mintis, kaip jis užmigs be papulio
Tai apsivertė visas mūsų nusistovėjęs režimas

Jo dabar, kaip ir nėra

Nes stengiuosi kuo daugiau jį užimti, kad tik nekiltų mintys apie papulį
O mūsiškiui apetitas atsiranda, kai valgome visi trys tėtukas aš ir jis va tada kerta ir jei tėtukas jį šuonuoliu pavadina man sako mama aš saunuolis