Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(letuciux @ 2008 06 02, 16:30)
Man nebuvo, bet mintis kilo - ar nėra kartais trečio pas tave pilvuky? smile.gif

Ner schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ka daryti?PAstojau, bet toliau zindau suneli.Pastebejau, kad pieno sumazejo-ir pamperis po nakties tuscias buna, nors mazylis nuo 6 ryto ant papo kabo, ir diena maziau siusioja.Geriu daug, prie kruties glaudziu daznai-ka dar galeciau padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 06 03, 16:17)
Merginos, ka daryti?PAstojau, bet toliau zindau suneli.Pastebejau, kad pieno sumazejo-ir pamperis po nakties tuscias buna, nors mazylis nuo 6 ryto ant papo kabo, ir diena maziau siusioja.Geriu daug, prie kruties glaudziu daznai-ka dar galeciau padaryti?

o kokio amziaus mazylis blush2.gif , yra mamyciu kurios ismatino per visa nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 06 03, 16:19)
o kokio amziaus mazylis blush2.gif , yra mamyciu kurios ismatino per visa nestuke.gif

Jam 17 menesiu.As irgi noriu visa nestuma zindyt, kad po to abu vaikus galeciau maitint.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 06 03, 16:26)
Jam 17 menesiu.As irgi noriu visa nestuma zindyt, kad po to abu vaikus galeciau maitint.

Tai manau jei nenutrauksit ir zindysit - issaugosit pienuka, o trukuma juk galima jau ir papildomu maistuku uzpildyti ir arbatelemis, gal po 12 savaites nestuke.gif atsiras daugiau pienuko mirksiukas.gif .
Atsakyti

Sveikinu su nestuke.gif

o MP greičiausiai virto priešpieniu, tad kiekio nelabai pavyks padidint.Priešpienio būna nedaug.
Sūnelis jau nemažas, tad žindyk kiek tu nori/gali, o šiaip pasiūlyk atsigerti vandenuko, arbatėlės, kompotuko.

Sėkmės, klausk, padėsim. 4u.gif
(aš maitinau dvynukes iki pat gimdymo, o dabar - visas tris..)
Atsakyti

Kad pampers tuščias yra normalu - gal tiesiog auga vaikas wink.gif

o dėl pieno - na čia jau toks gyvenimas... neštumo metu jo gali sumažėt, gali pasikeisti skonis, gali aplamai neštumui įpusėjus dingti, o po 6-7 men gali atsirasti priešpienis, nes tavo organizmui dabar daugiau rupi nauja silpna gyvybe, negu dyčkis, kuriam mp - kaip paguoda ir vitaminai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 06 03, 17:17)
Sveikinu su  nestuke.gif

o MP greičiausiai virto priešpieniu, tad kiekio nelabai pavyks padidint.Priešpienio būna nedaug.
Sūnelis jau nemažas, tad žindyk kiek tu nori/gali, o šiaip pasiūlyk atsigerti vandenuko, arbatėlės, kompotuko.

Sėkmės, klausk, padėsim.  4u.gif
(aš maitinau dvynukes iki pat gimdymo, o dabar - visas tris..)

Aciu...
Manau, ankstoka dar priespieniui-6 savaites nestumo?Na bet mazius kabo kiek tik nori smile.gif

QUOTE(Natuke @ 2008 06 03, 17:24)
Kad pampers tuščias yra normalu - gal tiesiog auga vaikas wink.gif

o dėl pieno - na čia jau toks gyvenimas... neštumo metu jo gali sumažėt, gali pasikeisti skonis, gali aplamai neštumui įpusėjus dingti, o po 6-7 men gali atsirasti priešpienis, nes tavo organizmui dabar daugiau rupi nauja silpna gyvybe, negu dyčkis, kuriam mp - kaip paguoda ir vitaminai wink.gif

Nenoreciau, kad dingtu verysad.gif O tai vaikai augdami maziau siusioja?Nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 06 03, 17:36)
O tai vaikai augdami maziau siusioja?Nesupratau.

ne maziau - tik reciau ir po daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 06 03, 15:17)

Man vienu tarpu išvis buvo dingęs, paskui atsirado priešpienis. Mergina vis žindė. Jai jau du m. O sisiuko labai sumažėjo, po nakties pamperis tuščias, tai kaip ir nebereikia jo. Tai siūlau vandenuko. Labai noriai geria ir daug. Taip pat kitus skysčius. O organizmas pasireguliuos kaip jam reikia, nepergyvenk nebegaus vaikas pienuko, paskui gaus priešpienį. Ir bus labai gerai vaikučiui.

Tokį buvau gavus ats iš Markūnienės apie žindymą nėštumo metu

Atjunkymo metu tas bespalvis pienelis yra labai panasus savo sudetimi ir priespienei. Jame beveik vieni imunoglobulinai. Tai labai saugo vaikeli nuo ligu ir labai gerai daro mazylis zysdamas ta "tuscua" kruti. Po kito vaikelio gimimo pienelis atitiks naujagimio poreikius ir didesniajam gali nebepatikti skonis ir jis nustos zisti, o jei patiks - tegu tesia, uzteks abiems. Vienas auks sveikas ir drutas nuo jusu pienuko, o dydisis bus ne tik sveikas kunu bet ir siela. myles labiau broli/sese, nes bus galimybe buti labai arti su juo, dalintis, kas jiems abiems brangoausia - mama ir jos kruytis
Egle
Atsakyti
SVEIKUTES,

liudna mes dar ligoninej sad.gif mums bronchitas, bet zinoma ne tai norejau parasyti
mane vercia vaika girdyti, nors biski sad.gif o tas priesinasi, tai gaunu su svirkstu ji girdyti.

susinervinau ir nuejau pas vedeja. sakau, padarom slapimo tyrima ir ziurim ar man reikia ta vaika prievartauti, ji sako kad mano vaikui skysciu pakanka, nes maitinu, bet butu gerai, kad jis gertu ir kitka |sad.gif
o vaikinas tai nuo to girdymo tai valgyt nebenori maisto, sriuba suvalgo ir tiek

ar uztenka vaikui tik mamos pieno, kai jam jau 1m ir 2 men

maitinu 3 kart, ryte nuo 6-7 val, po to 18val ir vakare pradeda nuo 20.00 iki belekada, dar buna nakti pabunda

kartais ivyksta stebuklas ir jis geria pvz 400ml kisieliaus bet tai tik kartais

patarkit
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 06 05, 18:14)
SVEIKUTES,

liudna mes dar ligoninej sad.gif mums bronchitas, bet zinoma ne tai norejau parasyti
mane vercia vaika girdyti, nors biski sad.gif o tas priesinasi, tai gaunu su svirkstu ji girdyti.

susinervinau ir nuejau pas vedeja. sakau, padarom slapimo tyrima ir ziurim ar man reikia ta vaika prievartauti, ji sako kad mano vaikui skysciu pakanka, nes maitinu, bet butu gerai, kad jis gertu ir kitka |sad.gif
o vaikinas tai nuo to girdymo tai valgyt nebenori maisto, sriuba suvalgo ir tiek

ar uztenka vaikui tik mamos pieno, kai jam jau 1m ir 2 men

maitinu 3 kart, ryte nuo 6-7 val, po to 18val ir vakare pradeda nuo 20.00 iki belekada, dar buna nakti pabunda

kartais ivyksta stebuklas ir jis geria pvz 400ml kisieliaus bet tai tik kartais

patarkit

Sveikite!
Kai serga, vaikas gali atsisakyti visiškai valgyti ir negerti nieko kito. Ir nereikia prievartauti. Mamos kūnas reaguoja į vaiko ligą ir gamina antikūnius, kurie padeda kovoti su liga. Tegul žinda, kiek nori.

Šiaip tokio amžiaus vaiką jau galima išmokyti gerti per šiaudelį. Toks būdas kai kuriems labai patinka ir tada gali gerti viską, ką paduosi. Saviškiui vakar tokiu būdu sugirdžiau pusę puodelio smectos... smile.gif

Bet jūsų atveju tai nėra būtinybė. Gyd nervinasi, nes negali žinoti kiek jis išgeria. O mamos organizmas greitai gali padauginti kiekį, jei žinda dažniau.
Atsakyti