QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 07 06, 17:37)
labas, labas visoms
gavau žinutę, kad reik užsukti
Natuke, sveikinu su šeimos pagausėjimu
O žindymas pas mus normal, niekas nepasikeitė - eilutė tebestovi
Bet aš irgi nežinojau, kas yra prisipildymo jausmas, sąstoviai ar guzai - pripyrus reikalui turėjau patyrusias 'gelbėtojas'- taip ištraukdavo viską, kad pienbarius galėjau susivynioti į ritinėlį prieš užsisagstydama
Tiesa, dabar jau nebegaliu nusukinėt- kai didelės ir savo teises žino, tai net pagalves sudeda, kad man patogu būtų

gavau žinutę, kad reik užsukti

Natuke, sveikinu su šeimos pagausėjimu

O žindymas pas mus normal, niekas nepasikeitė - eilutė tebestovi

Bet aš irgi nežinojau, kas yra prisipildymo jausmas, sąstoviai ar guzai - pripyrus reikalui turėjau patyrusias 'gelbėtojas'- taip ištraukdavo viską, kad pienbarius galėjau susivynioti į ritinėlį prieš užsisagstydama

Tiesa, dabar jau nebegaliu nusukinėt- kai didelės ir savo teises žino, tai net pagalves sudeda, kad man patogu būtų

ačiukas
o kaip tau buvo pradžioje - ar padažnėjo dvynių žindymas? Nes man atrodo, kad manyškis aplamai norėtų į pieno dietą pereit - man atrodo, jis pas mane mažiau pradėjo suaugusių maisto valgyt... Ir dar vienas dalykas - ar teko tau kartais atsisakyti žindyti? Aš kartias neleidžiu dvimečiui valgyt kai man yra nepatogu arba esu pavargusi, tada jis labai užpyksta, išeina į kitą kambarį verkti. Labai nenoriu, kad jis pavydėtų sese... Šiandien bandė ją už kojičių nuo sofos nutempti, nežinau, ar suprato, kad galėjo pakenkti, ar šiaip išdykavo...

wikonda, šio metų nieko negeriu. Turiu prenatal nuo neštumo, stengiosi valgyti gerą maistą. nors iš tikrųjų toks žindymas vargina... Dėl svorio - dabar anksti kalbėt, pagimdžiau tik prieš trys savaites