Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Sveikutes, maniskis irgi greit dvieju bus, o papuko nei is tolo nenori palikti...jau suku galva kaip issisukti, diena imanoma, o nakti niekaip....misinuko nusipirkau net neparagavo... O kaip jums sekasi uzbaigineti si proceseli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 06 17, 09:23)
Pas mus atvirkštinis variantas: naktį prieš miegą atsigeria MP, išsivalom dantukus ir man ant peties užmiega be didelių vargu, aišku, kad to pasiekti, teko pasiklykinti, bet proto ribose.  Tik aišku naudos iš to ne itin daug, vis tiek apie 3 ateina laikas užkąsti. Naktinis migdymas man buvo vienu didžiausių baubų, kol nesusitaikiau su tuo, kad mano vaikas pelėdžiukas ir eis gulti tik 23 val. anksčiausiai. O dieną pavargau kariauti, kai atšilo oras vienintelis migdymo būdas - vežime - atpuolė. Nes kambary migdyti ne pro kur neišeina, ji susiranda milijoną užsiėmimu, aš pati užsimanau miego, o jai dzin.Tad arba išbūna per dieną nemiegojus, arba palūžta 1,5-2 val. apie 19-20 val. (nors mašinoje kuo puikiausiai užmiega normaliu laiku) Aišku, negerai, bet šis variantas vis tik man geresnis, nes bandydama ją pritempti prie man tinkamos dienotvarkės baigdavosi mano visišku fiasko  schmoll.gif Ji vis tiek nemiegojo, tad vis tik nusprendžiau, kad nervų ląstelės neatsistato ir tegul ji daro taip, kaip jai patogu. Iki darželio dar turim metus, tai gal kaip nors vis tik atsistosim į padorias vėžias (optimistė).

O mes be vargų išmiegame antrą naktelę thumbup.gif Bet Kriste2 ir maniškis keldavosi atsigerti MP naktį, bet tik vieną kartelį, tai kai vėl atsikelia trečią jam pasiūlau arbatytės atsisako prašo papuko sakau nėra nusisuka ir vėl miega rolleyes.gif Gemini mano ir juodas pelėdžiukas, seniau kol maitinau MP prapardavo iki 12 ryto, bet nekoks grafikėlis, kai mes keliamės o kiti jau pietauja tongue.gif Bet dabar, kaip ir sakei pas mus irgi balaganas va ir vakar tik vidurnakti miegot nuėjo, nes pietų atsijungė prieš šešias ir nubudo prieš aštuonias doh.gif Mum ir dar daržiukas už metukų, tai tikrai tikiu, kad turėsim žmoniška režima. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Garbanele @ 2008 06 17, 09:29)
Sveikutes, maniskis irgi greit dvieju bus, o papuko nei is tolo nenori palikti...jau suku galva kaip issisukti, diena imanoma, o nakti niekaip....misinuko nusipirkau net neparagavo... O kaip jums sekasi uzbaigineti si proceseli?  smile.gif

Sveikutė garbanėle gali paskaityti kelis puslapiukus atgal mūsų vargelius mirksiukas.gif biggrin.gif Kokie tie kleckai skirtingi vieniem naktelė sunki kitiem dienelė blush2.gif Oi mišinuko ir maniškis neragautų schmoll.gif mes jau iš puoduko geriam, tai naktį bandau iš tos kubuš play bonkutės duot atsigerti, bet atsisako verysad.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad sena tema baigėsi. Atidarau naują, žinoma jeigu dar yra poreikis bendrauti.

Boris'ka mano vis dar žindo, prasidėjo sunkesnis laikas man, nes jau gaminasi tikras pienas, o mažylis kai pamatė, kad pieno turiu, medžioja manę koridory su savo - dai amam lotuliukas.gif. Traukia tikrai daug, tikiosi kad greitai pripras ir jam nebus taip svarbu. Dviejų vaikų žindymo pliusas yra tas, kad net nejaučiau kada atėjo pienas, krutys niekada nesprogo ir nebuvo perpildytos, apie guziukus taip pat pamiršau lotuliukas.gif nes vaikas (didelis) sugeba taip ištraukti pieną, kad net paspaudus nebeteka ax.gif. Mažyliai taip pat pienuko užtenka, tuštinasi ir šlapinasi gerai, skruostus užsiaugino pana smile.gif. Tai tokie pas mums reikalai

O kaip sekasi jums?

Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 07 06, 00:07)
Pastebėjau, kad sena tema baigėsi. Atidarau naują, žinoma jeigu dar yra poreikis bendrauti.

Boris'ka mano vis dar žindo, prasidėjo sunkesnis laikas man, nes jau gaminasi tikras pienas, o mažylis kai pamatė, kad pieno turiu, medžioja manę koridory su savo - dai amam lotuliukas.gif. Traukia tikrai daug, tikiosi kad greitai pripras ir jam nebus taip svarbu. Dviejų vaikų žindymo pliusas yra tas, kad net nejaučiau kada atėjo pienas, krutys niekada nesprogo ir nebuvo perpildytos, apie guziukus taip pat pamiršau lotuliukas.gif nes vaikas (didelis) sugeba taip ištraukti pieną, kad net paspaudus nebeteka  ax.gif. Mažyliai taip pat pienuko užtenka, tuštinasi ir šlapinasi gerai, skruostus užsiaugino pana smile.gif. Tai tokie pas mums reikalai

O kaip sekasi jums?

Zaviuosi tokiomis mamytemis wub.gif wub.gif
Kiek kartu per diena MP gauna Borisas? As kai maitini mazyle jis taip pat uzsinori papuko?ar nekonkuruoja su sese?
Atsakyti
ačiūkas, Ruste 4u.gif aš kažkaip šitos temos nesuradau, radau tik seną blush2.gif

Borisas gauna kelis kartus į dieną ir dar gal du kartus naktį - poryčiais. Gana daug tokiam dideliam vaikinui, bet kad aš namuose sedžiu, su mažiuke užsiemus, jam nuobodu ir žinoma diemesio trūksta. Ypatingai prašo, kai maitinu, kartais duodu, kartais ne, priklausomai nuo aplinkybių ir savo savijautos. Įdomu būtų sužinot, kaip sekėsi žindyt kitoms mamytėms, pvz crocus arba J.E. Aistė&Julijonas ax.gif
Atsakyti
sujungiau, nes aptikau, kad yra dvi smile.gif

J.E.Aistė dabar žindo trečiąją dukrą smile.gif
parašiau jai, kad ateitų čia ir pasipasakotų smile.gif

aš dukrą žindžiau iki 2 metų smile.gif
niekas nieko nesakė (arba negirdėjau tongue.gif )... tik mano močiutė vis paklausdavo, kiek žindyti žadu...jos manymu iki metų yra pats tas, o ir anksčiau nutraukti ne griekas smile.gif

gerbiu ilgai žindančias mama, jei tai nekenkia jų sveikatai... smile.gif
Atsakyti
labas, labas visoms bigsmile.gif

gavau žinutę, kad reik užsukti mirksiukas.gif

Natuke, sveikinu su šeimos pagausėjimu wub.gif wub.gif

O žindymas pas mus normal, niekas nepasikeitė - eilutė tebestovi tongue.gif
Bet aš irgi nežinojau, kas yra prisipildymo jausmas, sąstoviai ar guzai - pripyrus reikalui turėjau patyrusias 'gelbėtojas'- taip ištraukdavo viską, kad pienbarius galėjau susivynioti į ritinėlį prieš užsisagstydama lotuliukas.gif

Tiesa, dabar jau nebegaliu nusukinėt- kai didelės ir savo teises žino, tai net pagalves sudeda, kad man patogu būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2008 06 17, 10:29)
Sveikutes, maniskis irgi greit dvieju bus, o papuko nei is tolo nenori palikti...jau suku galva kaip issisukti, diena imanoma, o nakti niekaip....misinuko nusipirkau net neparagavo... O kaip jums sekasi uzbaigineti si proceseli?  smile.gif

o, sveikos bigsmile.gif smagu, kad jus aptikau mirksiukas.gif
kas liecia nutraukima, Garbanele, aisku, kad nera konfortas vaikui ri tau, jei maitini per kancias unsure.gif todel bet koks procecas, kaip ir nujunkimas - reikia nusiteikimo viskam ka darai... ilgam maitinimui, nutraukimui jo ir pan... rolleyes.gif sekmes jumi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės man vis dar miela čia užsukti wub.gif
Mes jau trečia savaitėlė, kaip dideli didučiai clap.gif Žinokit įsivaizdavau siaubingesnį nujunkymą blush2.gif čia daugiau man psichologiškai reikėjo pasiruošti negu sunučiui. Dabar neprašo, o jeigu ir paprašo kadu, tai susigėsta, nes kalbėję, kad jis jau didelis ir dideli berniukai jau papuko nevalgo. Matot, kaip įdomiai jis ne pienelio prašydavo, o papuko lotuliukas.gif Tad man lengviau buvo padaryt, kad papukai neskanūs sugedę pataptu, taip ir paliko ax.gif Jis jau didelis, ir papuliai sugedo tongue.gif
O apetitas atsirado blink.gif netikėjau, kad pasiurbdamas per dien pora kartų taip jam sotu būtų nuo pieno, nes nevalgumas paprasto maisto buvo žiaurus verysad.gif Viena iš priežaščių mūsų atjunkymo, nes dar būčiau pamąsščius biggrin.gif Bet sveikatėlė pas mane jau buvo pradėjus šlubuoti sakiau dabar teks praiti sveikatos patikrinimą bigsmile.gif O jūs man pasakykit pas jus atmintis nesuprastėjus, nes toks jausmas, kad be galvos būčiau doh.gif o jeigu taip buvo gal galit ką patarti kuom sustiprinti atmintį 4u.gif Siūlė man bilobil ir neurozan ax.gif
Natuke tikrai super wub.gif kokius vitaminus geri., žinoma ir mityba visavertė turi būti smile.gif Nepyk, bet domina klausimas, o kaip su antsvoriu kiek nors prisidėdavo po kiekvieno vaikučio, nes mano mamai po tryjų vaikų po 10kg likdavo doh.gif Bet aš tai sukūdau, kaip šapelis blush2.gif nors pastebėjau, kad šlamšt pradėjau labiau maistą blush2.gif Bijau, kad svoris negryžtu, kuris buvo 70 kg prieš pastojant biggrin.gif O dabar 60kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Natuke,

Sveikinimai gimus Mazylei 4u.gif
Tu tikra saunuole!

Jauciu, kad ir manes tokia patirtis laukia... blush2.gif
Atsakyti
Natuke, prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Smagu, kad viskas gerai einasi wub.gif
Manęs laukia savaitės išvyka kitą savaitę, tai jau mąstau kaip reiks pienelį išlaikyt....na bet gal kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2008 06 17, 09:29)

Paziurejau, kad musu pipiriuku amzius vos keliomis dienelemis skiriasi...
Tik mes dar neplanuojam dirbtinio nujunkymo ax.gif

Atsakyti