Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Jau maciau ta reportaza anksciau wink.gif Turbut kartoja g.gif
Atsakyti
Naglica, na ir kaip, ar patiko? rolleyes.gif
Ka ziurit, mergaites? Ar dar lieka laiko televizoriui?
Atsakyti
Mes tai megstam Food Network pazhiuret. O jei ka smagaus, tai 'Who's line is it anyway?". O kai visai norisi bukai paspoksot, tai vakarinius serialus ale "Friends", "Raymond" ir "Frasier" wink.gif
Atsakyti
Per "60 minutes" rodo apie vaiko lyties pasirinkima. Ar yra cia kam aktualu? g.gif g.gif g.gif
Ode, man tavo du paskutiniai isvardyti serialai irgi visai nieko wink.gif Ypac Frasier, bet jau tiek nuziuretas doh.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 08 12, 02:20)

Ode, man tavo du paskutiniai isvardyti serialai irgi visai nieko wink.gif Ypac Frasier, bet jau tiek nuziuretas doh.gif

Na va, ir pajunti sava dushia wink.gif - amerikonai niekaip neisikerta 'Frasier' humoro. Viena beda, kad pas mus ji rodo nuo 11.30 pm. Tai kol vyras nedirbo, tai laukdavom. Zhiuredavom gejishka seriala priesh tai 'Will and Grace', tai vyras labai nervuodavosi. Jau planavom pradet isirashinet, bet gavo darba, tai nebezhiurim visai. O gal ir gerai, nes ir mums jau 'nuzhiuretas'. Kaip ir visi kiti wink.gif

Ai dar prisiminiau, kuri laika buvom (gerai jau gerai - buvau wink.gif) uzhsicikline and TLC 'Trading Spaces' ir 'While you where out'. Dabar jau irgi perdegiau, tai tik kartais pazhiuriu 'Clean Sweep' ir 'What not to wear' wink.gif

O kol turejom 'stambesne' kabeline, zhiuredavau Fashion TV - "Look for less" etc.
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 10, 23:06)
Mes tai megstam Food Network pazhiuret. O jei ka smagaus, tai 'Who's line is it anyway?". O kai visai norisi bukai paspoksot, tai vakarinius serialus ale "Friends", "Raymond" ir "Frasier" wink.gif

Ai dar prisiminiau, kuri laika buvom (gerai jau gerai - buvau ) uzhsicikline and TLC 'Trading Spaces' ir 'While you where out'. Dabar jau irgi perdegiau, tai tik kartais pazhiuriu 'Clean Sweep' ir 'What not to wear'

O kol turejom 'stambesne' kabeline, zhiuredavau Fashion TV - "Look for less" etc.

Mano vyras dievina Food Network smile.gif Kiek jis ten visko prisiziuri, ismoksta smartass.gif

O visos tos TLC laidos ir Fashion Network man primena mano nestumus laugh.gif As irgi jomis jau perdegiau wink.gif

Dabar tai karta per savaite ziuriu Nip/Tuck ir dar megstu HGTV - kaip namus ir ju isore dekoruoti smile.gif Tureciau daugiau fantasijos, tai keisciau specialybe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 12, 01:17)

Mes turim "smulkiausiaja" biggrin.gif TV, ir mums rodo ta kanala g.gif
Atsakyti
O pas mus dabar Canadian Idol vyksta tongue.gif. Jau gal tik kokie 7 finalistai liko biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 08 12, 06:47)
O pas mus dabar Canadian Idol vyksta tongue.gif. Jau gal tik kokie 7 finalistai liko biggrin.gif.

Safadi apsiverks pamacius sad.gif Anglijoj jau pasibaige sad.gif
Atsakyti
Ei, seses lietuves, linkiu smagaus penktadienio vakaro, kas zhiures olimpiniu zhaidyniu atidaryma. Dar pazhiurejau, kad nelabai mes chia JAV matysim lietuviu krepshininkus... Tiksliai zhinau kito sheshtadienio ryta, kai su JAV zhais (per NBC). Jei kas dar zhinot, kada ir per kur kitas rungtynes (ar kitu sportininku pasirodymus) transliuos - duokit zhinot!
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 08 12, 00:47)

gal koki linka imesk, noreciau nors i veidukus paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 12, 20:13)
Jei kas dar zhinot, kada ir per kur kitas rungtynes (ar kitu sportininku pasirodymus) transliuos - duokit zhinot!

As istisai ziuredavau Lietuvos sunkiasvorininku rungtynes, bet per kur - tikrai nebezinau g.gif sad.gif
Atsakyti