Mes tai megstam Food Network pazhiuret. O jei ka smagaus, tai 'Who's line is it anyway?". O kai visai norisi bukai paspoksot, tai vakarinius serialus ale "Friends", "Raymond" ir "Frasier"
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 08 12, 02:20) |
| Ode, man tavo du paskutiniai isvardyti serialai irgi visai nieko |
Na va, ir pajunti sava dushia
Ai dar prisiminiau, kuri laika buvom (gerai jau gerai - buvau
O kol turejom 'stambesne' kabeline, zhiuredavau Fashion TV - "Look for less" etc.
| QUOTE (Ode @ 2004 08 10, 23:06) |
| Mes tai megstam Food Network pazhiuret. O jei ka smagaus, tai 'Who's line is it anyway?". O kai visai norisi bukai paspoksot, tai vakarinius serialus ale "Friends", "Raymond" ir "Frasier" Ai dar prisiminiau, kuri laika buvom (gerai jau gerai - buvau ) uzhsicikline and TLC 'Trading Spaces' ir 'While you where out'. Dabar jau irgi perdegiau, tai tik kartais pazhiuriu 'Clean Sweep' ir 'What not to wear' O kol turejom 'stambesne' kabeline, zhiuredavau Fashion TV - "Look for less" etc. |
Mano vyras dievina Food Network
O visos tos TLC laidos ir Fashion Network man primena mano nestumus
Dabar tai karta per savaite ziuriu Nip/Tuck ir dar megstu HGTV - kaip namus ir ju isore dekoruoti
O pas mus dabar Canadian Idol vyksta
. Jau gal tik kokie 7 finalistai liko
.
Ei, seses lietuves, linkiu smagaus penktadienio vakaro, kas zhiures olimpiniu zhaidyniu atidaryma. Dar pazhiurejau, kad nelabai mes chia JAV matysim lietuviu krepshininkus... Tiksliai zhinau kito sheshtadienio ryta, kai su JAV zhais (per NBC). Jei kas dar zhinot, kada ir per kur kitas rungtynes (ar kitu sportininku pasirodymus) transliuos - duokit zhinot!
| QUOTE (delfinas @ 2004 08 12, 00:47) |
| O pas mus dabar Canadian Idol vyksta |
gal koki linka imesk, noreciau nors i veidukus paziureti