Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

gal kas ziurit laida American superstar ? rodos taip vadinasi rolleyes.gif pirmadieni netyciom isijungiau, ten jie renka pati blogiausia dainininka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 26, 16:02)
as vakar 10 kartu uz viena IDOL'o dalyve nubalsavau rolleyes.gif ehhh kaip idomu kuri gi laimes g.gif

Na ir malacius gi tu smile.gif As pirmakart neprisiskambinau, tai nebebandziau rolleyes.gif

Tik man tai juokingi tie rinkimai... Ale gi sutapimas - kai liko trys mergickos, tai liko visu skirtingu rasiu laugh.gif Tai ir nesuprasi, ar cia talentus renka, ar bando nediskriminuot nors vienos g.gif laugh.gif Ir daug kur taip... doh.gif
Atsakyti
As jau girdejau pletkus, kad Diana laimejo - surinko 58% balsu... Matysim, ar teisybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 26, 16:13)
gal kas ziurit laida American superstar ? rodos taip vadinasi  rolleyes.gif  pirmadieni netyciom isijungiau, ten jie renka pati blogiausia dainininka  laugh.gif

Prisijuokiau nerealiai kaip pamaciau tuos plauselius ten dainuojancius biggrin.gif
Net mano sunus juokesi, isgirdes viena rekianti nezmonisku metalisto balsu laugh.gif laugh.gif . Ypac "patiko" tas, kur vietoj Yeah yeah dainavo No No laugh.gif laugh.gif Neiznau, ant kiek reikia buti idiotu, kad nesuprasti, jog issidirbineja is taves...
P.S. Kas mate, zino apie ka kalba eina. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 26 gegužės 2004 - 18:25
QUOTE (Naglica @ 2004 05 26, 18:23)
Prisijuokiau nerealiai kaip pamaciau tuos plauselius ten dainuojancius  biggrin.gif
Net mano sunus juokesi, isgirdes viena rekianti nezmonisku metalisto balsu laugh.gif  laugh.gif . Ypac "patiko" tas, kur vietoj Yeah yeah dainavo No No  laugh.gif  laugh.gif Neiznau, ant kiek reikia buti idiotu, kad nesuprasti, jog issidirbineja is taves...
P.S. Kas mate, zino apie ka kalba eina.  wink.gif

bet svarbiausia, kad tie "dainininkai" nesuvokia koks cia bajeris laugh.gif o kada ta laida prasidejo ? as kazkaip visai netycia uzsiroviau ant jos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 05 26, 09:20)
As jau girdejau pletkus, kad Diana laimejo - surinko 58% balsu... Matysim, ar teisybe biggrin.gif

Tai nuliudinai mane, jeigu teisybe. Nes (mano nuomone) Fantasia geriau dainuoja ir yra idomesne. Dar tikiuosi, kad Tavo pletkai nepasitvirtins biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 26, 18:27)

bet svarbiausia, kad tie "dainininkai" nesuvokia koks cia bajeris  laugh.gif  o kada ta laida prasidejo ? as kazkaip visai netycia uzsiroviau ant jos  laugh.gif

Pirmi epizodai buvo ana pirmadieni (jei teisingai prisimenu). Labai greitai jie sukasi, tai ar tik ne siandien bus jau ju taip vadinamas "dainavimas" scenoje? Reiks ziuret. Bus smagu po darbo atsipalaiduoti. laugh.gif biggrin.gif

Kieciausias tas su akiniais kur toks kudas, jis save labai seksovu laiko laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
o per ka cia rodo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 05 26, 12:20)

nu va, pletkai ir lieka pletkais tongue.gif

Taures namuose gedulas rolleyes.gif Diana nelaimejo sad.gif

Bet uztat Fantasia laimejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
naglicia.......aha..tas kudas...tai man i geju biski nesa....ne biski bet daug biggrin.gif laugh.gif ......ir aplamai dainuoja ir nusidainuoja...man tai keista kaip zmones saves negirdi.....ir kaip jiems negeda i tv papulti..... rolleyes.gif as tai numirsciau is gedos biggrin.gif
Atsakyti
TAI PER KUR RODO TA JUOKINGYBE??? frusty.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 27, 04:46)
TAI PER KUR RODO TA JUOKINGYBE??? frusty.gif

wb11
Atsakyti