Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

As ir pasigirsiu, pas mus ir Australian Idol rodo, tik pradejo i finala atrinkineti thumbup.gif .
O del olimpiados tai maciau kitos savaites gale rodys krepsini: lietuvius su graikais clap.gif . Tik gaila, kad labai anksti ryte, tai teks nustatiti "ant laiko" ir isirasyti tongue.gif.Dar reikes pasekti ir lietuviu media, kada kas zaidzia, gal ir per klaida pas mus parodys laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 08 12, 11:15)
gal koki linka imesk, noreciau nors i veidukus paziureti smile.gif
Atsakyti
Kada gi tas Olimpiados atidarymas? Rytoj, kiek zinau... bet kokiu laiku mazdaug? Ieskau NBC ir kitur, bet erodai neduoda schedule dar mad.gif smile.gif
Atsakyti
7c/8e man rods per NBC. penktadienio vakara
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 13, 11:55)
7c/8e man rods per NBC. penktadienio vakara

Dekoju
Atsakyti
Kaip sirdi glosto tokie straipsniai: Sitas

Na, o cia pabukit patrijotemis ir prabalsuokite uz Lietuva (puslapio desiniame kampe zemai, kur klausiama, kas realiausias pretendentas i aukso medalius - kitaip sakant, kas nugales JAV smile.gif ): Stai cia
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Bet jauciu ne uz ilgo reikes nauja tema atidaryti skirta Olimpiadai biggrin.gif .. deja dirbu vakare sad.gif ..tai atidaryma prazioposiu
Atsakyti
Ziurejau olimpiados atidaryma ir kai pasigirdo LITHU... reklama prasidejo sad.gif, va ir transliuoja gun_bandana.gif...
Atsakyti
fasolka.....dirbti pradejai.....? ten pat.....? thumbup.gif mane vyras irgi jau stumia i darba....vis "namiokus uzmeta" biggrin.gif tipo is neturejimo ka veikti visas parduotuves isperku rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 08 14, 06:33)
mane vyras irgi jau stumia i darba....vis "namiokus uzmeta" biggrin.gif tipo is neturejimo ka veikti visas parduotuves isperku rolleyes.gif biggrin.gif

Taigi cia pilno etato darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ex-balionas @ 2004 08 14, 05:22)
Ziurejau olimpiados atidaryma ir kai pasigirdo LITHU... reklama prasidejo sad.gif, va ir transliuoja gun_bandana.gif...

Hm... Mum shi karta neuzhkisho reklamos. Labai dzhiugavom wink.gif
Atsakyti
O pas mus, tik prsidejo L raide, ir uzkiso reklama mad.gif Jau antra karta is eiles, 2000-aisiais taip buvo.... Kazko, matyt, cia nemegsta Lietuviu mad.gif mad.gif UI kaip supykau mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti